Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΛΕΥΚΗΣ ΨΗΦΟΥ,ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ "ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"!!!...(ανυπόγραφο!!! από την επίσημη ιστοσελίδα της "σπίθας" του Μ.Θεοδωράκη...)


ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ;

Πως μπορούμε να τους μαυρίσουμε επιλέγοντας την λευκή ψήφο;

(το πλήρες μπουρδολόγημα είναι αναρτημένο στην "επίσημη ιστοσελίδα της σπίθας")


"...Τι συμβαίνει όταν το 50% + 1 του εκλογικού σώματος ψηφίσει λευκό;
Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα και αυτό γιατί η βούληση του λαού, που εκφράζεται μέσω των εκλογών, δίνει λύσεις σε όλα τα πολιτειακά θέματα.  Ο πολίτης -εκλογεύς δια της ψήφου του εκφράζει, κατά πρώτο λόγο, την προσωπική του θέληση ενασκών το εκλογικό του δικαίωμα, την θέληση όμως αυτή το ισχύον δίκαιο αναγνωρίζει ως κρατική θέληση και συνδέει προς αυτή με την άσκηση κρατικής λειτουργίας συναπτόμενες έννομες συνέπειες. Οι συνταγματικές αρχές που διέπουν την ψήφο και την ψηφοφορία είναι: 1. η αρχή της Καθολικής ψηφοφορίας α.51 παρ.3 του Συντάγματος  2.   η αρχή της Ισότητας της ψήφου  3. η αρχή της Άμεσης ψηφοφορίας 4. η αρχή της Μυστικής ψηφοφορίας και 5. η αρχή της Υποχρεωτικής ψηφοφορίας. Τα ψηφοδέλτια τα διακρίνουμε σε έγκυρα, άκυρα και λευκά. Το κάθε ένα από αυτά τα ψηφοδέλτια έχει την δικιά του αρίθμηση κατά την εξαγωγή τους από την κάλπη. Τα έγκυρα εκφράζουν την επιλογή προτάσεων που δίδουν τα εκάστοτε πολιτικά κόμματα. Τα άκυρα καταδεικνύουν παραβίαση της αρχής της μυστικής ψηφοφορίας και τέλος η λευκή ψήφος αποτελεί, αρνητική ή ουδέτερη, πολιτική τοποθέτηση και αποκηρύσσει  στις προτεινόμενες προτάσεις των κομμάτων.

Όταν το ποσοστό της λευκής ψήφου είναι κάτω από το 50% του εκλογικού σώματος δείχνει την αδυναμία των πολιτών να εκφρασθούν με τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα.

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που οι λευκές ψήφοι αποτελούν το 50% συν 1 του εκλογικού σώματος;
Όταν το ποσοστό της λευκής ψήφου είναι πάνω από το 50% +1 του εκλογικού σώματος δείχνει την αδυναμία των πολιτικών κομμάτων να εκφράσουν των κυρίαρχο λαό!!  Υπάρχει πρόβλημα αντιπροσώπευσης και έκφρασης του κυρίαρχου λαού  από τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης (δήλωση της ελεύθερης βούλησης του λαού που εκφράζετε από την ψηφοφορία), την αρχή της Λαϊκής Κυριαρχίας (πλειοψηφία του λαού) και την αρχή της Ισότητας της ψήφου (όλες οι ψήφοι των πολιτών είναι ίσες) πρέπει να διαλύσει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς, να ορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση.Κατόπιν να δώσει εντολή σχηματισμού νέων πολιτικών σχηματισμών προκειμένου να εκφράσουν την λαϊκή  βούληση...."
-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ-" ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΖΩ"-ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ-ΜΙΚΗΣ!!! ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ... ΓΙΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ",ΑΛΛΑ, ...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ,ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΠΗΔΕΣ... ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΥΠΟΥΛΑ,ΜΕ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ,ΤΗ ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΑΠΟΨΗ,ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ, ΟΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"-ΝΕΟΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ...


Δεν υπάρχουν σχόλια: