Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Κοινό Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ της Σπίθας Χανίων και του ΕΠΑΜ Χανίων για την 28η Οκτωβρίου



Τα μέλη της Σπίθας Χανίων και του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Χανίων, εκφράζοντας στην πράξη την ανάγκη για ομοψυχία του λαού ενάντια στον νέα Κατοχή, καλούμε τον χανιώτικο λαό να συμμετάσχει μαζικά στον εορτασμό της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Καλούμε τους πολίτες να βγουν στους δρόμους να γιορτάσουμε όλοι μαζί το ηρωικό «ΟΧΙ» των προγόνων μας στα πάνοπλα φασιστικά και ναζιστικά στρατεύματα, καταδεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε έτοιμοι για νέους Αγώνες. Καλούμε το λαό να συμμετάσχει και να ενισχύσει την πραγματοποίηση της παρέλασης την Κυριακή, στις 28 Οκτώβρη.

Από την άλλη όμως προειδοποιούμε κάθε προδότη - μεγαλοστέλεχος των κομμάτων της τριμερούς φερόμενης ως ελληνικής κυβέρνηση

ς να μην τολμήσει να παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια των εξαθλιωμένων συμπολιτών του, που θα θελήσουν να γιορτάσουν ειρηνικά το «ΟΧΙ» στους δρόμους της πόλης μας.

Η παρέλαση των παιδιών μας, των μαθητών μας, των στρατιωτικών σωμάτων και των Συλλόγων μας, γίνεται για τους επιζώντες του πολέμου, τους πραγματικούς πατριώτες που αγωνίστηκαν με αυταπάρνηση, καθώς και για να τιμήσουμε τους χιλιάδες νεκρούς της γερμανικής θηριωδίας. Οι αγανακτισμένοι, αφυπνισμένοι και αποφασισμένοι δημοκράτες πολίτες θα υπερασπιστούν ξανά με κάθε τρόπο την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία και θα παλέψουν με κάθε μέσο για νέο Σύνταγμα που θα φέρει στον τόπο οικονομική άνθηση και πραγματική Δημοκρατία, με θεσμοθετημένο τον πλήρη έλεγχο και την λογοδοσία των ασκούντων εξουσία.
Σπίθα Χανίων – Ε.ΠΑ.Μ. Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: