Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η Εβραία Omer Goldman κόρη του επικεφαλής της Μοσάντ αποκαλύπτει το εγκληματικό πρόσωπο του Ισραήλ !


«Πατέρα συγχώρεσέ με αλλά αρνούμαι να πολεμήσω για το Ισραήλ σου». Η δήλωση αυτή ανήκει στην 19χρονη Omer Goldman η οποία αρνήθηκε να καταταγεί στον ισραηλινό στρατό και για το λόγο αυτό θα στερηθεί την ελευθερία της καθώς αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης. 


Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι η Omer είναι κόρη του πρώην αναπληρωτή επικεφαλής της Μοσάντ. 
Μάλιστα ο πατέρας της εξακολουθεί να θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον τομέα της ασφάλειας στο Ισραήλ. Η 19χρονη όμως έφτασε να έχει αυτές τις απόψεις γιατί μπόρεσε να δει από κοντά τον τρόπο που προσπαθούσε
το Ισραήλ να επιβληθεί στους Παλαιστινίους αφού "έκλεψε" την γη τους .Τολμά να αποκαλύψει το Εβραϊκό καθεστώς τρομοκρατίας .Επίσης ότι ο στρατός εφαρμόζοντας την πολιτική του Ισραήλ δολοφονεί αθώους πολίτες .Και δεν τα λέει μια τυχαία Εβραία ...Ίσως βέβαια για αυτό είναι ακόμα ζωντανή και δεν της συνέβη κάποιο ατύχημα !
Έτσι σε ένα απόσπασμα συνέντευξης της δήλωσε : 
«Πήγα σε ένα χωριό στη Δυτική όχθη και ο ισραηλινός στρατός έφτιαξε ένα σημείο ελέγχου στο κέντρο του χωριού. Χωρίς κανένα λόγο, απλά για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους εκεί άρχισαν να ουρλιάζουν στον κόσμο και να πυροβολούν στον αέρα σαν τρελοί. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το έκαναν αυτό. Υποτίθεται πως ο ρόλος του στρατού σε μια κοινωνία είναι για να προστατεύει τους πολίτες, όχι για να τους τρομοκρατεί. Εγώ αρνούμαι να υπηρετήσω σε έναν στρατό που σκοτώνει και δολοφονεί αθώους ανθρώπους. Αρνούμαι να συμμετάσχω στα εγκλήματα πολέμου που διαπράττει η χώρα μου. Η βία δε θα φέρει κανενός είδους λύση. Δε θα συμμετάσχω στη βία, κι ας γίνει ότι είναι να γίνει. Κατάλαβα την πραγματικότητα που βιώνουν οι Παλαιστίνιοι, μόνο όταν πέρασα στην αντίπερα όχθη και είδα τι γίνεται με τα ίδια μου τα μάτια. Οι αρχές του Ισραήλ παραπληροφορούν τον κόσμο. Λένε ψέμματα ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε άμυνα ενάντια στην τρομοκρατία. Έχουμε τη μεγαλύτερη λογοκρισία παγκοσμίως».



Δεν υπάρχουν σχόλια: