Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑΤΟΣ:

1.Αλλοίμονο αν δεν αντιληφθούν τι ανέμους σπέρνουν, τι θύελλες θα θερίσουν, όσοι ανεγκέφαλοι ουρλιάζουν χωρίς να σκέφτονται, εμφυλιοπολεμικά συνθήματα τύπου "θάνατος στους...χ,ψ,ω..." 

(Άλλοι στους κομμουνιστές, άλλοι στους φασίστες, άλλοι στους όντως δωσίλογους κυβερνώντες,κλπ) 
 Οι κακές ιδέες και πολιτικές, καταπολεμούνται με καλές ιδέες και πολιτικές μαζικής συνειδητοποίησης και δράσεων. ΠΟΤΕ με δολοφονίες είτε (τι ...αντεξουσιαστικό!) με ποινικοποίηση από το ...αστικό κράτος, των σημερινών μάλιστα δωσιλόγων!!!... ακόμα και της πιο αντιπαθούς σε εμάς ή σε άλλους ιδεολογίας και πολιτικής! 

Είναι γνωστή η σοφή ρήση πως οι ιδέες μοιάζουν με τα καρφιά: όσο περισσότερο τις βαράς τόσο βαθύτερα μπήγονται... Όχι μόνο οι καλές, αλλά και οι κακές ιδέες φυσικά. 
Το "σκεπάρνι" που μπορεί να τις ξεκαρφώσει είναι μόνο η πειστική, με κατανοητά και σωστά ορθολογικά επιχειρήματα αντιπαράθεση.

2.Όλοι κατανοούμε πολύ καλά πως η Χ.Α. δεν θα είχε ξεπεράσει το επί σειρά ετών 0,5-1,5% των ψηφοφόρων που είχε αν δεν είχαν υπάρξει τα εθνικά και κοινωνικά εξοντωτικά μνημόνια! 

Άρα μόνο ένας βλάκας δεν κατανοεί πως (με το ίδιο ή άλλο όνομα) θα συνεχίσει η Χ.Α. να έχει την ίδια ή και πολύ παραπάνω απήχηση όσο υπάρχει αυτή η εξοντωτική πολιτική και όσο επίσης η αριστερά εμφανίζεται επιρρεπής σε εθνοαποδομητικές πολιτικές ή ένα μεγάλο μέρος της, αντί να κάνει σημαία της έναν λαϊκό πατριωτισμό και τη συγκρότηση νέου ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, όπως του ΕΑΜ, ξινίζει τα μούτρα της όταν ακούει για πατρίδα...

Αντιλήψεις τύπου Χ.Α. θα πάψουν να ευδοκιμούν μόνο με μια τέτοια πολιτική σήμερα, μόνο με απαλλαγή από πολιτικές εθνικού εξευτελισμού και λαϊκής εξαθλίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: