Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Ο ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΛΙΝ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΛΟΝΤΑΪ (ΝΟΕΜΒΡΗΣ 1939)

 ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΑΛΙΝ- ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΛΛΟΝΤΑΪ (ΝΟΕΜΒΡΗΣ 19...: Μεγάλος ηγέτης είναι αυτός που βλέπει πιο μακρυά και θέλει πιο δυνατά. Τέτοιου είδους ηγέτες δεν μπορούν να αναδειχθούν μέσα απ τους κόλπο...

1 σχόλιο:

 1. "...Ο Σιωνισμός, σε μια λυσσασμένη βιασύνη για παγκόσμια κυριαρχία, θα είναι σκληρός μαζί μας, εκδικητικός για τις επιτυχίες και τα επιτεύγματα μας. Αυτοί ακόμα θεωρούν τη Ρωσία μια βάρβαρη χώρα, όπως μια ακατέργαστη πρώτη ύλη. Και το όνομά μου επίσης θα συκοφαντηθεί: ήδη συκοφαντείται ακόμα και τώρα. Σε εμένα θα αποδώσουν πολλά εγκλήματα.
  Ο Διεθνής Σιωνισμός θα αποπειραθεί με κάθε τρόπο να καταστρέψει την ένωσή μας, ώστε η Ρωσία να μην ανακάμψει ποτέ. Η ισχύς της ΕΣΣΔ βασίζεται στη φιλία των λαών. Ο στόχος της πάλης τους θα στραφεί, πρωτίστως, στην καταστροφή αυτής της φιλίας, στην αποκοπή της περιφέρειας της Ρωσίας από αυτή. Σχετικά με αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι δεν έχουμε κάνει πολλά ακόμα. Εδώ υπάρχει ακόμα μεγάλο πεδίο για δουλειά.
  Ο εθνικισμός θα σηκώσει κεφάλι με μεγάλη δύναμη. Για κάποιο διάστημα θα κυριαρχεί του διεθνισμού και του πατριωτισμού. Ωστόσο, μόνο για κάποιο διάστημα. Εθνικές ομάδες εντός των χωρών θα προκύψουν και θα μπουν σε σύγκρουση. Πολλοί πυγμαίοι ηγέτες θα προκύψουν σε αυτές τις χώρες.
  Συνολικά, στο μέλλον, το προτσές των εξελίξεων θα βαδίσει με τρόπους πιο σύνθετους και με τρόπους ακόμα πιο μανιώδεις και λυσσασμένους και οι στροφές και τα γυρίσματα θα είναι ακραία πιο μεγάλα. Θα καταλήξει η Ανατολή να είναι σε βίαιη αναταραχή. Οξείες αντιθέσεις με τη Δύση επίσης θα προκύψουν.
  Και παρ’ όλα αυτά τα γεγονότα, ανεξαρτήτως του πώς θα εξελιχθούν, θα έρθει η ώρα που το βλέμμα των νέων γενιών θα στραφεί στα επιτεύγματα και τις νίκες της σοσιαλιστικής πατρίδας μας. Χρόνο με το χρόνο οι νέες γενιές θα γεννιούνται. Ξανά θα σκεφτούν για τη σημαία των πατεράδων και των παππούδων τους και θα μας τα πιστώσουν αυτά πλήρως. Θα χτίσουν το μέλλον τους βασισμένοι στο παρελθόν μας.
  Αυτές οι συζητήσεις, έγραψε η Κολλοντάι, προκάλεσαν ανεξίτηλες εντυπώσεις σε εμένα. Άρχισα να βλέπω διαφορετικά τον ειρηνικό κόσμο γύρω μου..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή