Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟ ΠΌΤΕ, ΠΏΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ;...


Κώστας Ντουντουλάκης

- Από την 1η εθνοσυνέλευση, στην Επίδαυρο, όταν οι ιδιοτελείς πρώην τουρκολάτρες κοτζαμπάσηδες, οι αγγλόδουλοι καραβοκυραίοι και οι πρώην τουρκόδουλοι Φαναριώτες πήραν με δολοφονίες των πιο συνειδητών λαϊκών αγωνιστών (Οικονόμου, Καρατζά κλπ) και με ίντριγκες, εξαγορές και δολοπλοκίες την εξουσία,με δολοφονίες μετά και του Ανδρούτσου, Καραϊσκάκη κ.α. πολλών αντιστεκόμενων στους ξενόδουλους προεστούς, με καταδίκη σε θάνατο ως και του θρυλικού πρωτοκαπετάνιου Κολοκοτρώνη, που λόγω καθόδου Ιμπραήμ δεν τόλμησαν να εκτελέσουν, έγιναν φτερά στον άνεμο οι προσδοκίες για ένα ανεξάρτητο, δημοκρατικό, παραγωγικό και δίκαιο προς τον λαό του κράτος.
Το νεοελληνικό κράτος (με μια προσωρινή, σύντομη, αποτυχημένη προσπάθεια άλλης πορείας από τον Καποδίστρια, που γιαυτό δολοφονήθηκε από πράκτορες των Άγγλων) έγινε από τότε όργανο επιβολής της εξουσίας άπληστων κι ασύδοτων κλεφτοαρχόντων, που ροκάνισαν τα πανάκριβα δάνεια που έδεσαν για αιώνες τον ελληνικό λαό. Κράτος εξουσίας μη παραγωγικών, παρασιτικών διαπλεκόμενων κλεφτοκαπιταλιστών σήμερα, δουλικά υποτελές σε ξένους,στην ΕΕ σήμερα που την υπηρετεί κι η πλειοψηφία της (καπιταλιστικής πια...) "Αριστεράς"... Κράτος κομματικοεργολαβοκρατούμενο, πελατειακό, καταχρεωμένο με ληστρικά δάνεια με επαχθέστατους όρους, από αγγλοεβραίους πανίσχυρους τραπεζίτες εξαρχής (Ρότσιλντς,Ροκφέλερς, τους πασίγνωστους κορυφαίους "παγκοσμιοποιητές"-εθνοαποδομητές σήμερα). Κράτος διεφθαρμένο,ξενόδουλο, μίζερο, που πασκίζει με κάθε τρόπο να έχει ένα λαό ραγιά, φοβισμένοι, μοιρολάτρη, με ιστορική αμνησία, πολυδιασπασμένο και κόμματα ανοιχτά συστημικά και δήθεν αντισυστημικά, απόλυτα ελεγχόμενα από κράτος και διεθνές υπερκράτος/παρακράτος. Κατά κανόνα, ειδικά σήμερα, το καταφέρνει απόλυτα.
-Μα ποτέ και πουθενά μια κατάσταση δε βαστά για πάντα! Έχει ο τροχός γυρίσματα! Χρειάζεται όμως χέρια και κορμιά για να γυρίσει... Τα δικά μας!
Όλων όσων αρνούμαστε αυτή την κατάντια, αφήνοντας στην άκρη διαφορές και διχαστικές προκαταλήψεις καλλιεργημένες από κάθε λογής μηχανισμούς φθοράς και αποπροσανατολισμού συνειδήσεων !...
Ε, "ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: