Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Η ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ

12:09 μ.μ. (Πριν από 0 λεπτά)
Ο Τσίπρας κατα την επίσκεψή του στις ΗΠΑ δήλωσε: 

"Ο Τραμπ είναι συνεχιστής των δημοκρατικών παραδόσεων του αμερικανικού λαού"...
-Αλήθεια;... Οι πράξεις του νέου πλανητάρχη (όπως και των προηγουμένων) αυτό δείχνουν;...

Δήλωσε ακόμα: "Ο Τραμπ εργάζεται για το καλό"!
Για το καλό ποιων όμως;

Δήλωσε επίσης: "Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ έχουν κοινές αξίες και στόχους"!...
- Από πότε ανακάλυψε ο "αριστερός"  Τσίπρας,που κάποτε φώναζε "Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι",  πως η Ελλάδα έχει κοινές αξίες και στόχους με την μεγαλύτερη και πιο εγκληματική ιμπεριαλιστική δύναμη του κόσμου;... 

-Είπε βέβαια μια θλιβερή, ανεστραμμένη αλήθεια:
Η "Ελλάδα" αυτή που εκπροσωπεί αυτή και οι  προηγούμενες κυβερνήσεις, η "Ελλάδα"-προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων, της ολιγαρχικής ανεξέλεγκτης από λαούς ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ τους,  ναι, αυτή η "Ελλάδα", η ριζικά αντίθετη με τις αξίες και τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της,  έχειδυστυχώς κοινούς στόχους με τις Η.Π.Α.

-Αυτή η "Ελλάδα" όμως, επουδενί δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες, τον ελληνικό λαό, αλλά μια μικρή παρέα οικονομικών ολιγαρχών που έχουν συμμαχήσει με ξένους ολιγάρχες και τραπεζίτες, σε βάρος των συμφερόντων του 80%, τουλάχιστον, του  λαού μας αλλά και σε βάρος των άλλων λαών του κόσμου κι όσων χωρών αντιστέκονται στην νέα καπιταλιστική τάξη της εθνοαποδομητικής, κοινωνικά μεσαιωνικής  και ηθικά εκφυλιστικής παγκοσμιοποίησης, σε όλο τον κόσμο. 
Μπροστά στο κέρδος αδιαφορούν για ανθρώπους,περιβάλλον, πολιτισμούς,αξίες. Έκαναν και κάνουν για τα εγκληματικά τους οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα  δεκάδες ολέθριους πολέμους τις τελευταίες δεκαετίες, μασκαρεμένοι θρασύτατα κι από πάνω σε "ανθρωπιστές και "δημοκράτες"!
Εμείς έχουμε την υποχρέωση να αντισταθούμε και να καταδείξουμε ότι η Ελλάδα και οι πολίτες της, όπως και όλες οι χώρες του κόσμου και οι πολίτες τους, δεν είναι εμπορεύματα!
Όσο τους αφήνουμε απλά αποθρασύνονται...


Κώστας Ντουντουλάκης, συντ/χος δάσκαλος. 24/10/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.