Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΥΓΕΙΑ - SOS: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Μ...

"...Οι υπεριώδεις ακτίνες είναι άκρως απαραίτητες για τη ζωή και τη λειτουργία των κυττάρων μας. Η έλλειψη ηλιακής ακτινοβολίας διαταράσσει την ομαλή κυτταρική λειτουργία, γεγονός, που μπορεί να προκαλέσει διάφορες ασθένειες. Η χρήση γυαλιών ηλίου συμπεριλαμβανομένων των διορθωτικών γυαλιών οράσεως και των φακών επαφής, ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για οφθαλμολογικές παθήσεις και για την εξασθένιση τής όρασης. Η ελλιπής έκθεση στις υπεριώδεις ακτίνες μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία μας και την ζωή μας.
Η ηλιακή ακτινοβολία (όταν δεν αλλοιώνεται απ΄ τα γυαλιά ηλίου) διεγείρει το οπτικό νεύρο, αυτό με τη σειρά του ενεργοποιεί την υπόφυση, που παράγει ορμόνες και αυτές διεγείρουν τα μελανοκύτταρα, που μας προστατεύουν απ΄ τα ηλιακά εγκαύματα. Όταν το δέρμα μας εκτίθεται στον Ήλιο, τα μελανοκύτταρα παράγουν περισσότερη χρωστική ουσία. Έτσι, το δέρμα φυσιολογικά σκουραίνει. Όμως όταν φοράμε γυαλιά ηλίου, η διαδικασία αυτή διαταράσσεται. Η υπόφυση ξεγελιέται απ΄ το σκοτείνιασμα των γυαλιών ηλίου, με αποτέλεσμα να μειώνεται η παραγωγή των ορμονών, που διεγείρουν τα μελανοκύτταρα. Ως αποτέλεσμα η μικρή παραγωγή μελανίνης φθείρει το δέρμα και δεν το προστατεύει απ΄ τον Ήλιο..."



ΥΓΕΙΑ - SOS: Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Μ...: * Η διαχρονική δαιμονοποίηση του Ήλιου και της ηλιοθεραπείας από τα κέντρα εξουσίας του πλανήτη μας  * Επικίνδυνα για την υγεία μας γυ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: