Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Η υποβολιμαία από διεθνή κέντρα εξουσίας θεωρία περί "Ιμπεριαλιστικής Ελλάδας"

 Το δικό μας  σχόλιο στο αποπροσανατολιστικό κείμενο και την ύποπτη όσο και επικίνδυνη για το λαϊκό κίνημα θεωρία περί "Ιμπεριαλιστικής Ελλάδας":



Μόνο ηλίθιοι ή βαλτοί δεν καταλαβαίνουν πως τέτοιες ασκήσεις δεν δείχνουν ..."επεκτατισμό" αλλά απόλυτη υποτέλεια στα αφεντικά των κυβερνήσεών "μας"ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ και σιωνιστές ολιγάρχες που χρησιμοποιούν τις "ελληνικές"-νατοϊκές ένοπλες δυνάμεις όπως και τις βάσεις τους στην
πατρίδα μας για συμμετοχή στα βρώμικα σχέδια και πολέμους τους... Στον αντίποδα αποπροσανατολιστικών όσο και ηλίθιων θεωριών περί ..."ιμπεριαλιστικής Ελλάδας" οι πραγματικοί αντιιμπεριαλιστές λένε ό,τι ακριβώς και ο μεγαλύτερος διεθνιστής επαναστάτης Τσε: "Patria libera o
muerte" -Πατρίδα ελεύθερη ή θάνατος! (Βέβαια κάποιοι βουτυρομπεμπέδες-"επαναστάτες"του γλυκού νερού, επειδή βγάζουν σπυράκια όταν ακούν για εθνική ανεξαρτησία και πατρίδα, έχουν και το θράσος να λένε πως στην Κούβα,ποτέ δεν υπήρξε επανάσταση ούτε καν απόπειρα σοσιαλιστικής οικοδόμησης! Οι ίδιοι αναρχοτροτσκιστικοί μικροχώροι (χωρίς ποτέ έστω και τώρα να 
κάνουν αυτοκριτική γιαυτό...) ζητωκραύγαζαν υστερικά πως γίνεται ..."πολιτική επανάσταση στην ΕΣΣΔ" με την ..."περεστρόικα"της παρασιτικής άρχουσας νομενκλατούρας που εκφύλισε σταδιακά, όσο εδραιωνόταν ως νέα ιδιόμορφη  καπιταλιστική τάξη εκεί, την όποια κι όση σοσιαλιστική πορεία της ΕΣΣΔ και μετά, με  τους επικεφαλής της Γκορμπατσόφ-Γέλτσιν και CIA την οδήγησε ύπουλα,μεθοδικά σε άγριο καπιταλισμό μαφιόζων ολιγαρχών.

Καμαρώστε την ίδια "περεστροϊκή" αναρχοτροτσκιστικής φρασεολογίας-εκτροχιαστικής του (όποιου κι όποτε αναγεννηθεί) λαϊκού κινήματος στόχευσης, "λογική"των κυκλωμάτων αυτών: 


Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018   http://diktiospartakos.blogspot.com/


Ο Αδίστακτος Επεκτατισμός...


Ο Αδίστακτος Επεκτατισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε το παρών στην Άσκηση γενικευμένου Πολέμου ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ!
To ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Απαίτησε την Ακύρωση της Άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ και Δικαιώνεται για αυτή την ξεκάθαρη ταξική πολιτική θέση. Σε ανακοίνωση μας γράφαμε:
στο όνομα της «εθνικής άμυνας, της υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας» και όλων των άλλων εθνικών μύθων που προβάλλει η καθεστωτική προπαγάνδα, αξίζει να επισημάνουμε το εξής: 
  • η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ 2018 είναι ενταγμένη στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, της αντιμετώπισης των ασύμμετρων απειλών, στον πόλεμο κατά των μεταναστών και των επιδιώξεων αναβάθμισης του γεωστρατηγικού ρόλου του ελληνικού κράτους μέσα από την συμμετοχή του σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και διεθνείς συμμαχίες.
  • η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ 2018, παρά τους εθνικούς μύθους εντάσσεται "στην αντιμετώπιση της δημιουργούμενης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας μας". 
Ουσιαστικά ο χώρος δράσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων διευρύνεται, δεν είναι η ελληνική επικράτεια, αλλά μια τεράστια περιοχή από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, μέχρι την Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.
Είναι κάτι που το ζήσαμε πρόσφατα με την αποστολή (3) φρεγατών στην περιοχή, υποβρυχίου και άλλων σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού, τις συνεχείς ασκήσεις στα Βαλκάνια για την επιβολή των δογμάτων Πολέμου-Καταστολής, την πρόταση του ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά για τη δημιουργία Βαλκανικού ΝΑΤΟ, με την αποστολή πολεμικών αεροσκαφών σε Βέλγιο-Ισπανία-Νορβηγία...
Αυτός είναι ο ρόλος ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών που διεκδικούν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Ένας ρόλος ενταγμένος στον ελληνοτουρκικού ανταγωνισμό για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα-θαλάσσιους δρόμους παγκόσμιας σημασίας, στην προάσπιση των ελληνικών αστικών συμφερόντων στα Βαλκάνια-Ζωτικό Χώρο του ελληνικού κεφαλαίου, αλλά και στους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς ΗΠΑ-ΕΕ-Ρωσίας για τον έλεγχο-μοίρασμα-ξαναμοίρασμα της περιοχής με το αίμα των λαών.   
 Η άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ προσομοιάζει την πολεμική αντίδραση του ελληνικού κράτους, τι θα έκαναν δηλαδή οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση πολεμικής αναμέτρησης. 
Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας -όπου εντάσσουν τον πόλεμο κατά των προσφύγων- και οι διεθνείς επεμβάσεις συνδέονται άμεσα αφού ο έλεγχος των προσφυγικών ροών μπροστά στα τείχη της Ευρώπης Φρούριο αποτελεί προϋπόθεση για την διεξαγωγή τους!
Κοινωνικός πόλεμος και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις αποτελούν μια μαύρη συνέχεια...

Τις θέσεις αυτές του Αντιπολεμικού Κινήματος ήρθε να δικαιώσει ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τονίζοντας σε ομιλία του κατά τη διάρκεια  της Διακλαδικής Άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018» από τη Φρεγάτα «ΨΑΡΑ»:
«Η Ελλάδα αποκτά μια ιδιαίτερη γεωπολιτική δύναμη στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια. Είμαστε η χώρα σταθερότητας, η χώρα - κέντρο, με τις διμερείς συμφωνίες που έχουμε χτίσει με το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Λίβανο, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και βόρεια με τις χώρες της Βαλκανικής. Αποτελούμε τον πλέον αξιόπιστο σύμμαχο του ΝΑΤΟ και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Όπως γνωρίζετε καλά, μέσα στους επόμενους μήνες ξεκινά η εκμετάλλευση του υποθαλάσσιου πλούτου και ιδιαίτερα του φυσικού αερίου. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει άμεσα η αναγνώριση της ΑΟΖ και η επέκταση του τομέα ευθύνης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιαίτερα προς τα νότια.
Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, την ευθύνη μιας περιοχής, ιδιαίτερα αυτής που είναι μεταξύ της Κρήτης, του Σουέζ, της Κύπρου και της Μάλτας....  Άρα αναλαμβάνουμε έναν τομέα ευθύνης που θα πρέπει να μας βάλει μπροστά, ως μια χώρα ενήμερη στην αντιμετώπιση της τρομοκρατικής απειλής. 

ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΦΡΙΚΗ 
Ο Πάνος Καμμένος, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επαναλαμβάνει ολοένα συχνότερα το θέμα της Επέκτασης του Ελληνικού κράτους και το πως οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετατρέπονται σε ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ των λαών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: