Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Μαρξισμός, προλεταριακός διεθνισμός και μετανάστευση-αστικός φαρισαϊσμός (Κ.Ντ.)

ΠΡΟΣ ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ "ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ" - ΠΡΟΩΘΗΤΈΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΈΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΆΝΩΝ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ

Η υποκατάσταση της αντικαπιταλιστικής μαρξιστικής θεώρησης του "προλεταριακού διεθνισμού" και της απόλυτης αντίθεσής του με την μετανάστευση, από μια φιλανθρωπίζουσα αστική υποκρισία και μάλιστα από την κραυγαλέα καπιταλιστική οπτική που κυριαρχεί μέσω ολων των αστικών ΜΜΕ εχει ως θλιβερό συνακόλουθο μιαν ακραία αντιμαρξιστική όσο και κατά της κοινής λογικής στάση όλης της καθεστωτικής "αριστεράς ".
Ανοιχτά καπιταλιστικής και αμερικανονατοϊκής σαν τον ΣΥΡΙΖΑ είτε επαναστατικοφανούς αερολογίας σαν των τροτσκιστικών ομαδούλων και "εισοδιστικών" φραξιών...
Δεν γίνονται οι μάζες "ρατσιστικές" όπως διατείνεστε κύριοι!
Αντίθετα, η αστική αντιμαρξιστική "αριστερά" από ΣΥΡΙΖΑ ως ανταρσυα και αναρχοατομικιστές μπαχαλάκηδες, έχετε γίνει απο δεκαετίες φερέφωνα (α! όλα κι όλα! με αριστεροφανή συνθηματολογία όμως!) των ενεργειών και των επιδιώξεων του σκληρού πυρήνα των πιο αδίστακτων και κυρίαρχων μερίδων του παγκόσμιου κεφαλαίου και των ουκ ολίγων "δεξαμενών σκέψης" του.
Απόλυτη η ταύτισή σας ως προς το "άνοιγμα συνόρων" με τον ..."αντιρατσιστικό " ΣΕΒ της Γερμανίας, της ατμομηχανής του αιμοσταγούς και νεοαποικιοκρατικού μέσω ΕΕ ευρωκαπιταλισμού!
Απόλυτη ταύτιση με την πολιτική της Κομισιόν , του Ιδρύματος Σόρος-επιτελείου της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης, απόλυτη η ταυτισή σας (και μάλιστα σε πιο προχωρημένη μορφή...) με τα βρώμικα διεθνή ΜΜΕ πλύσης εγκεφαλων των λαών και τις χρηματοδοτούμενες απο τα πιο σκοτεινά κεντρα "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ των εμπόρων και φονιάδων των λαών!
-Ο ΜΑΡΞ έγραφε πως προλεταριακός διεθνισμός ειναι η με κάθε δυνατό τρόπο αλληλοϋποστήριξη των εθνικών προλεταριάτων στον αγώνα τους ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ!
Και ηταν ριζικά αντίθετος με την εισαγωγή ξένης, φτηνής και αντικειμενικά αντεπαναστατικής εργατικής δύναμης σε κάθε χώρα. Αντεπαναστατικής και υποχείριας των καπιταλιστών λόγω εξαθλίωσης και μεσαιωνικής θρησκοληψίας της, εθνοφυλετικών αντιθέσεων κλπ, γιαυτό και μη συνδικαλιζόμενης σε ενιαία πανεργατικά συνδικάτα και υποταγμένης από κάθε πλευρά πολύ πιο βαθιά από την ντόπια, κάπως έστω οργανωμένη και ομοιογενή, εργατική τάξη στον καπιταλισμό!
-Εσείς τι κανετε; Το άκρως αντίθετο!
ΣΉΜΕΡΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΟΊ-ΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΆΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ- ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΣΡΟΗ ΑΦΘΟΝΗΣ ΦΤΗΝΗΣ ΞΕΝΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!
ΟΧΙ Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΤΏΝ, ΑΛΛΆ ΟΙ ΤΑΞΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΊ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Ή ΚΑΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ" ΤΗΣ!!!
ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ-ΚΑΙ ΚΥΚΛΏΜΑΤΑ ΦΤΗΝΗΣ ΕΙΣΑΓΌΜΕΝΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ!
ΠΟΤΈ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΈΣ ΤΆΞΕΙΣ!
-ΔΕΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΊ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΈΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΌΜΑ ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΑ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΘΡΟΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΆΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!
Βλεπετε, ο ανηλεής νόμος προσφοράς -ζήτησης, λειτουργεί αυτόματα στον καπιταλισμό όσο κι αν οι "φιλάνθρωποι" φαρισαίοι μεγαλο-μικροαστοί σερβίρετε με συγκινητικές εκθέσεις ιδεών την αύξηση προσφοράς εργατικής δύναμης που προωθείτε υστερικά, μεθοδικά, μαζι με τους βιομήχανους και τα ιδεολογικά επιτελεία του 4ου Ράιχ...


Κώστας Σ. Ντουντουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: