Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

 Κορωνοφασιστικού γκαιμπελισμού η συνέχεια: "667 νέα κρούσματα" γράφουν σήμερα οι αδρά πληρωνόμενοι γιαυτό εργολάβοι της τρομοϋστερίας.

😏Έτσι λοιπόν για να τρομοκρατούν τον κοσμάκη! "Κρούσματα"!!!!🤣
1.Ξέρετε πως μια στις τρεις εγγύους, που όλες κάνουν υποχρεωτικά τεστ τοξοπλάσματος, είναι θετικές σ΄αυτό;
Μα ελάχιστες απ΄ αυτές νοσούν τελικά από τοξόπλασμα.
Ε, λοιπόν δεν λένε "κρούσματα" (ως τώρα...) οι "βλάκες" το 33% των εγκύων, άρα και όλου του πληθυσμού, άρα πάνω από 3 εκατομμύρια Έλληνες και διαμένοντες εδώ αλλοδαπούς, αφού η ίδια περίπου αναλογία ισχύει συνολικά σε όλο τον πληθυσμό , αλλά μόνο όσες ελάχιστες νοσούν από αυτό! Οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως το 50% των ανθρώπων στη νότια Ευρώπη περνούν σε κάποια φάση της ζωή τους προσβολή από τοξόπλασμα:
🧐Τι φοβερό ...λάθος!!!! Τουλάχιστον το ένα τρίτο των άνω των 130.000 ετήσιων θανάτων στην Ελλάδα, δηλαδή ...πάνω από 42.000 άτομα θα έλεγαν πως πεθαίνουν όχι από καρδιά, εγκεφαλικά, καρκίνο, γρίπη, πνευμονία, λοιμώξεις αναπνευστικού κλπ κλπ ή τροχαία ατυχήματα, αλλά από ...τοξόπλασμα όπως κάνουν με όσα άτομα πεθαίνουν απ΄τα παραπάνω και είναι απλά θετικά στο τεστ κόβιντ! 😏
2.Εξαρχής της πληρωμένης με πακτωλούς χρημάτων κορωνοτρομοκράτησης, οι ίδιοι οι τρομοκρατούντες στα ΜΜΕ επιλεγμένοι ειδικοί έλεγαν κι εξακολουθούν να λένε το αυτονόητο, που οι ηλιθιοποιημένοι πιθηκίζοντες κουνοδαχτυλάκηδες ουδέποτε κατάλαβαν φυσικά :
Ότι από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία όσων είναι θετικοί δεν εμφανίζουν ποτέ κανένα σύμπτωμα, δεν εξετάζονται άρα τα τεστ που γίνονται δείχνουν θετικά πολύ λιγότερα άτομα από αυτά που θα ήταν θετικά αν έκαναν τεστ κόβιντ. Άλλοι λένε πως είναι 20πλάσια περίπου τα μη εξακριβωμένα "κρούσματα", άλλοι 40 και παραπάνω φορές από τα εξακριβωθέντα.
Άρα, ακόμα κι αν υποθέσουμε πως τα ανεξακρίβωτα είναι μόνο 20πλάσια, τότε έχουμε 667 επί 20 ίσον πάνω από 13.000 συν τα 667 ίσον -το λιγότερο 13.600 περίπου πραγματικά "κρούσματα" στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας, άρα εφόσον έχουμε το ίδιο διάστημα των 667 νέων "κρουσμάτων" κατά το δελτίθο του ΕΟΔΥ "8 θανάτους με κόβιντ", έχουμε ποσοστό θανάτων "ΜΕ κόβιντ" γύρω στο 0,05% (μόλις 5 άτομα σε κάθε 10.000 θετικά στον κόβιντ) που κι αυτοί δεν είναι ΑΠΟ κόβιντ, αλλά από άλλα θανατηφόρα νοσήματα ΜΕ συντρέχοντα κόβιντ!
Αυτό το ονόμασαν "θανατηφόρα πανδημία"! Και καθημερινά οι γκαιμπελίσκοι λένε τέτοια παραπλανητικά στοιχεία και ΜΟΝΟ θανάτους ΜΕ κόβιντ, αποσιωπώντας και το ότι ΜΕ κόβιντ δε σημαίνει ΑΠΟ κόβιντ, αποσιωπώντας και ότι καθημερινά πεθαίνουν από κάθε είδους αιτία γύρω στους 450 άνθρωποι στην Ελλάδα, πάνω από 130.000 το χρόνο!
Μα αποσιωπώντας επιπλέον τα καθάρματα της γκαιμπελικής τρομοπροπαγάνδας και της επιβολής ανοιχτά φασιστικών και στραγγαλιστικών της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων μέτρα, ότι
ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 1.300 ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΌ ΦΕΤΟΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: