Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2024

Μακροβιοτικό ψωμί, το καλύτερο στον ΠΛΑΝΗΤΗ (Επιούσιος Άρτος - Παρουσίαση)



👉 Γιατί το σιτάρι είναι από τις πιο ανθυγιεινές τροφές:    • Σιτάρι - Τα Ένοχα Μυστικά   👉 Πλεονεκτήματα ΣΙΚΑΛΗΣ έναντι σιταριού:    • Ψωμί Σίκαλης, ΠΟΛΥ καλύτερο από το στ...   👉 Πλεονεκτήματα EINKORN (μονόκοκκου) έναντι σιταριού: (Προσεχώς...) 👉 Πλεονεκτήματα ΠΡΟΖΥΜΙΟΥ έναντι μαγιάς (άρθρο): https://www.dietitiansbanquet.com/202... ΑΓΟΡΑ ΓΑΣΤΡΑΣ: Στο επόμενο βίντεο της συνταγής, δείχνω ακριβώς ποια γάστρα έχω. Το μήκος της είναι 32 εκατοστά, και το πλάτος της 20 εκατοστά. (Τα χερούλια εκτείνονται 2-3 εκ. έκαστο, άρα αυξάνουν το συνολικό μήκος). Δε χρειάζεται να πάρετε ίδια μάρκα με τη δική μου. Οποιαδήποτε pyrex γάστρα κι αν πάρετε σε περίπου αυτές τις διαστάσεις θα είναι οκ, για αρτοποίηση ενός κιλού αλευριού τη φορά. Με αυτό το πλάτος των 20 εκ. λογικά θα χωράνε άνετα 2 γάστρες στο φούρνο σας για διπλή αρτοποίηση, εφόσον έχετε φούρνο των συνηθισμένων διαστάσεων. Ξεκινήστε με μία, και μελλοντικά παίρνετε και 2η, αφού μετρήσετε τις διαστάσεις του φούρνου σας! ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΥΡΙ EINKORN (μονόκοκκο): Αυτό με το οποίο αρτοποιώ τον τελευταίο καιρό, προέρχεται από τον βιοκαλλιεργητή Γιώργο Δούμο. Η σελίδα του είναι https://toperivolitiseirinis.com/about/ Όλοι οι Έλληνες καλλιεργητές μονόκοκκου είναι ευσυνείδητοι επαγγελματίες και παράγουν την καλύτερη ποιότητα μονόκοκκου παγκοσμίως, που ονομάζεται "καπλουτζάς". ΑΓΟΡΑ ΑΛΕΥΡΙ ΣΙΚΑΛΗΣ: Μπορείτε να τη βρείτε ευκολότερα σε κάθε μεγάλο σουπερμάρκετ, και σε καταστήματα αλεύρων. Είναι φθηνότερη, και αξίζει να ξεκινήσετε την προσπάθεια με σίκαλη και μετά να πάτε στο einkorn. Το ποιοτικότερο βιολογικό αλεύρι σίκαλης, θα το βρείτε εκεί που θα βρείτε και το einkorn!

https://youtu.be/3diZz-ZS80U


Αν (μετά τις δοκιμές σου) αποφάσισες να εντάξεις μόνιμα στη ζωή σου τον Επιούσιο Άρτο, τότε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να αποκτήσεις και το Masterclass του Επιούσιου Άρτου, το οποίο θα σου λύσει τα χέρια, σε πολλά ζητήματα! https://www.youtube.com/watch?v=HP9Zu0Msxnw



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.