Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ.) ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δελτίο Τύπου: 
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΗ.ΠΑ.Κ.) ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΔΗΠΑΚ αισθάνεται χρέος της να απευθύνει έκκληση σε όλους τους Έλληνες πολίτες που υπομένουν την απάνθρωπη μιζέρια της πολιτικής των μνημονίων, της οικονομικής και πολιτικής κατοχής και ξεπουλήματος της πατρίδας μας από την ΕΕ του 4ου Ράιχ και την τρόικα των εμπόρων των λαών, για:

*Ψήφο καταδίκης των μνημονιακών πολιτικών δυνάμεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/«Ελιά» και των όψιμα διαφοροποιούμενων κυβερνητικών στηριγμάτων τους, ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ. Αυτοί είναι που μας οδήγησαν στην πρωτοφανή εθνική και ανθρωπιστική σημερινή κρίση με τις παλιότερες κυβερνητικές πολιτικές τους και με τις εδώ και μια πενταετία πραξικοπηματικές, διαμετρικά αντίθετες με τις δημαγωγικές προεκλογικές υποσχέσεις τους πολιτικές .
*Ψήφο καταδίκης όσων εμφανίζονται σήμερα ως «ανεξάρτητοι" ή «καθαρά αυτοδιοικητικοί» ενώ ψήφισαν ως βουλευτές ή στήριξαν ως κομματικά στελέχη ή άτομα την ένταξη της Ελλάδας στο επαίσχυντο, προδοτικό καθεστώς της διεθνούς επιτήρησης-κατοχής των μνημονίων.

*Ψήφο καταδίκης όσων εμφανίζονται τάχα «ανεξάρτητοι» ή «ανανεωτικοί" και "κεντροαριστεροί" ενώ αφενός είναι πασίγνωστη, δημοσιευμένη και στον τοπικό τύπο, η …«αυτοδιοικητική» συνάντηση και «μυστική» εκλογική συμφωνία τους με το τοπικό οικογενειακό κατεστημένο της ΝΔ, αφετέρου εν καιρώ απάνθρωπων ευρωνατοϊκών βομβαρδισμών και επίθεσης διαμελισμού της Γιουγκοσλαβίας κυκλοφόρησαν στον τύπο και στο διαδίκτυο προβοκατόρικη θρασύτατη συνυπογραφή εκ μέρους τους(ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ) μαζί με ευρωνατοϊκά και με υποδαυλιστικά μειονοτικών εθνικισμών στην Ελλάδα "μπουμπούκια" σαν τους Βαλιανάτο, Δανέλη,Σωμερίτη,Τάκη Μίχα, Δημητράτο, Ζαν Κοέν,...Κλιφ Κουκ,... Θάνο Λίποβατς..., ...Τάκη Μίχα,... Νίκο Μπίστη, ...Νέναντ Μπογκντάνοβιτς,... ...Αμπντουλαχίμ Ντεντέ, ...Άουντ Ούμιρ, Ιακώβ Σιμπή,.. και πολούς άλλους ευρωνατοϊκούς και εθνοαποδομητές του κυκλώματος Σόρος, επιτελείς του διαβόητου ΕΛΙΑΜΕΠ, για καταγγελία δήθεν μαζικών σφαγών από τους Σέρβους στη Σεμπρένιτσα που αποδείχθηκαν καθαρή νατοϊκή προπαγάνδα στην δίκη Μιλόσεβιτς! Επίπλέον απαιτούσαν ποινική δίωξη των εθελοντών Ελλήνων μαχητών που πολέμησαν στο πλευρό των κατασυκοφαντούμενων από τους διεθνείς εγκληματίες Σέρβων!!!!
Αδίστακτοι στις «ανθρωπιστικές» επιδιώξεις τους, ούτε λέξη δεν βρήκαν τότε να ψελίσουν κατά των φρικτών ευρωνατοϊκών βομβαρδισμών ανεξάρτητης χώρας, κατά των δολοφονιών αμάχων γυναικοπάδων από τα καθάρματα της νέας «παγκοσμιοποιητικής» τάξης που υπηρετούν και από τα ενεργούμενά τους, τους εγκληματίες ταλιμπανιστές σε Βοσνία και Κόσοβο!

*Να γυρίσουμε την πλάτη σε προκλητικά προβαλλόμενα κόμματα-κατασκευάσματα των εθνικών νταβατζήδων και καναλαρχών της διαπλοκής («ΠΟΤΑΜΙ») του συνυπογράφοντος το παραπάνω κατάπτυστο κείμενο Σταύρου Θεοδωράκη και σε άλλα παρεμφερή κόμματα που στόχο έχουν να γίνουν μπαλαντέρ στήριξης της οικονομικής κατοχής.
Η σωτηρία του συστήματος οικονομικής αφαίμαξης μέσω του ευρώ των τραπεζιτών του 4ου Ράιχ, λένε ξετσίπωτα όλοι αυτοί πως είναι προτιμότερη, ακόμα κι αν χρειαστεί να καταστραφεί απόλυτα και οριστικά η Ελλάδα και ο Λαός μας!
Το ευρώ και η ΕΕ είναι γι αυτούς πάνω απ΄όλα! Αυτή είναι η «πατρίδα» τους και τα ιδανικά τους! Όπλο τους η παραπλάνηση, ο εκφοβισμός, οι εξαγορές συνειδήσεων, η παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν με το αζημίωτο ενώ χρωστούν και δεν πληρώνουν, πάνω από 340 εκατ.και άλλα 330 περίπου τα κόμματα του νέου κοινωνικού μεσαίωνα. Χρήματα τα οποία φορτώνουν στις πλάτες μας και από πάνω μας κάνουν πλύση εγκεφάλων να τους ξαναψηφίσουμε!!!

*ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ, ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ!


ΔΗ.ΠΑ.Κ. Χανίων 15/5/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: