Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΝΤΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ


Κώστας Ντουντουλάκης 3 Ιουνίου 2016

Τι επιδιώκουν αντικειμενικά τα "φωτεινά"-ετεροκαθοριζόμενα  αυτά μυαλά άραγε; 
Οι ξένες γλώσσες (γλωσσικά πασαλείμματα) εξάσκησης γκαρσονιών ας έχουν αμέτρητες ώρες από το δημοτικό ως το Λύκειο, αλλά, αφού παραμείνει λειψή, περιορισμένη η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας, να αποκλείστεί λέει η αρχαία ελληνική, η μητέρα όλων των ευρωπαϊκών γλωσσών (ξένοι γλωσσολόγοι το λένε, οι πλείστοι των νεοελλήνων παπαγαλίζουν σαχλαμάρες πχ του γερμανού εκείνου ρατσιστή (Φραντς Μποπ 1791-1867, βλ διαδίκτυο) που περιγελώμενος τότε, ανακάλυψε τάχα μια ουδέποτε υπάρξασα και αποδειχθείσα επιστημονικά ..."ινδοευρωπαϊκή" φυλή ,γλώσσα και "Άρειους" διαδόχους της!
Ακόμα πολλά στουρνάρια με ...πτυχία, παπαγαλίζουν την ηλιθιότητα πως οι Μινωίτες τάχα δεν μιλούσαν ελληνικά κι ας πέρασαν 70 περίπου χρόνια από τότε που οι Βέντρις - Τσάντγουικ απέδειξαν πως μιλούσαν την Δωρική Διάλεκτο κι όλες οι εγκ/δειες έχουν την αποκρ/ση της Γραμμικής Β στα δωρικά...
Καθόλου τυχαίο που ο αμαθέστατος δοκησίσοφος άνευ πτυχίων, κομματικός εγκάθετος, αρνητής της γενοκτονίας των Ποντίων-προπαγανδιστής όμως της γενοκτονίας των Εβραίων(!!!;;;) Φίλης κι η Σία Αναγνωστοπούλου εξίσου άθλια εθνοαποδομήτρια, προπαγανδίστρια του σχεδίου Ανάν μαζί με Ντόρα, Γιωργάκη, Ρεπούση, ίδρυμα Σόρος, είναι σε θέσεις κλειδιά της α-παιδείας! 
-Αναβάθμιση ναι, οπωσδήποτε, εύληπτη, σύγχρονων μεθόδων ζωντανή διαδασκαλία της ετυμολογίας της νέας και αρχαίας ελληνικής γλώσσας, εννοιολογικού κώδικα των ανθρωπιστικών ιδεωδών χρειαζόμαστε, όχι βέβαια επουδενί συνέχιση στείρας διδασκαλίας, σκόπιμα ίσως απωθητικής, όπως χθες! 
Προπαντός, όχι αγνόησή της που προτείνεται από αδαείς και παπαγάλους του "political correct", της ιδεοληψίας της χυδαίας νεοφιλελεύθερης οικονομίστικης χρησιμοθηρίας. Αυτό, μαζί με την ολομέτωπη επίθεση σε όλες τις λαϊκές κατακτήσεις στον βωμό του βάρβαρου Μαμωνά τους, υπαγορεύουν οι επιδιώξεις της καπιταλιστικής αποεθνοποίησης. 
Αποεθνοποίησης σε βάρος των πλείστων, των "μη περιούσιων" (κατ΄αυτούς) εθνών... 
Τα "περιούσια" έθνη βέβαια, αντίθετα, πλασσάρουν εθνική ταυτότητα κι ας μην έχουν (ΗΠΑ: "American nation"!...) και ορθώνουν τείχη του αισχους (Ισραήλ-Γάζα) διαπράττουν γενοκτονίες, έχουν απόλυτα ρατσιστική συγκρότηση κει λειτουργία εμπορευόμενα το ολοκαύτωμα δεκάδων εκατομμυρίων άλλων κυρίως,που το πλασσάρουν σαν ...δικό τους και μόνο!
Καταχρεώνουν με τις τράπεζες που ελέγχουν την ανθρωπότητα, έχουν επιβάλει τον θρησκευτική ρατσισμό τους μέσω του επίσημου φαρισαϊκού "χριστιανισμού" και του Ισλάμ, τις (απ)αξίες τους, αποδομούν και γλωσσικά ό,τι απαιτεί κριτική σκέψη, ελευθεροφροσύνη, ανθρωπισμό, επιβάλλουν (όταν δεν αιματοκυλούν περιοχές και λαούς) μια παγκόσμια ...γιουροβίζιον ως αισθητική, στάση ζωής, αποχαύνωση...
"Εκμοντερνιστείτε" παπαγαλάκια αυτού του "πολιτικά ορθού"!
Μόνα σας όμως, μεταξύ σας και με τα ινδάλματά σας.
Εμείς οι "ιθαγενείς", κρατάμε τις ρίζες κι απλώνουμε καινούργια κλαδιά και βλαστάρια. 
Σκεφτόμαστε με το δικό μας μυαλό και (αγωνιζόμαστε κάποιοι, αυτό θέλω να ελπίζω) προσπαθούμε να δούμε τις πραγματικές αιτίες που μας αφήνουνε λειψούς, όχι αυτές που σας δείχνουν οι νέοι Κίσιγκερ να μας δείχνετε...

Κώστας Ντουντουλάκης  3/6/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: