Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 2.000 "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΕ/ΗΠΑ/ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ





Μια καλή και απόλυτα καλοπροαίρετη φίλη αναρωτήθηκε σε σχετική συζήτηση: "Πώς είναι δυνατό να είναι πρόβλημα η φιλοξενία 2.000 προσφύγων στην Κρήτη που φιλοξενεί 3.000.000 τουρίστες τον χρόνο;"...
Καταρχήν, φυσικά και δεν είναι σημαντικό πρόβλημα οι 2.000 (πρόσφυγες ή μη, αυτό είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση) αν και μέγα λάθος η παρομοίωση, δεν είναι βέβαια σαν τους τουρίστες που πληρώνουν, αφήνουν συνάλλαγμα, αλλά άνθρωποι που για να συντηρηθούν θα δώσουμε από το υστέρημά μας, σε καιρούς τεράστιας κοινωνικής εξαθλίωσης λόγω των μνημονιακών πολιτικών και της οικονομικοπολιτικής κατοχής της χώρας μας!
Το μέγα, εκρηκτικών διαστάσεων πρόβλημα είναι πόσες δεκάδες χιλιάδες ακόμα θα έρθουν επίσημα σταδιακά, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι ή υπάρχοντες δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο και ζουν ήδη σε άθλιες συνθήκες, αφου η ελληνική κοινωνία εξαθλιώνεται, το τι επιδιώκει η απάνθρωπη διεθνοκαπιταλιστική εθνοαποδομητική των ...μη περιούσιων λαών, παγκοσμιοποιητική "νέα τάξη". Το πού το πάει συνολικά με την καθόλου αθώα καθόλου "φιλάνθρωπων" στόχων "πολυπολιτισμικότητα" που χρηματοδοτεί (τόσο "φιλάνθρωπη"!!!) με πακτωλούς χρημάτων από τον ΟΗΕ της, από την ΕΕ της, από ιμπεριαλιστικά ιδρύματα σαν του αρχιμακελάρη λαών Σόρος...
Μόνο όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν δεν βλέπουν πως επιδιώκει
(ας αντιστρέψουμε το παλιό επαναστατικό σύνθημα "ένα δυο, πολλά Βιετνάμ" ) πολλά, πάμπολλα, αμέτρητα νέα Κόσσοβα, Βοσνίες,Τσετσενίες, Συρίες!... Επιδιώκει σπάσιμο κάθε συνεκτικού εθνικού κοινωνικού-άρα και εθνοανεξαρτησιακού-αντιιμπεριαλιστικού δεσμού (με τους μύθους, τις παραδόσεις τα ήθη και τις λαϊκές αυταπάτες μας έστω) θέλει συγκρουσιακή ύπαρξη πολυθρησκευτικής μορφής-υποκινήτριας γεωπολιτικής ιμπεριαλ(ηστρ)ικής ουσίας.
Μόνο όσοι θέλουν να εθελοτυφλούν δεν βλέπουν πως ακόμα και μεταξύ τους σιίτες με σουνίτες μουσουλμάνοι αλληλοσφάζονται, διανύουν τώρα την δικήτους φάση του σκοταδιστικού αιμοσταγούς "χριστιανικού" μεσαίωνα.
Θέλουν διαλυόμενες πολυεθνικές κοινωνίες! (Α, όλα κι όλα! όχι βέβαια στο Ισραήλ τους, των Ρότσιλντς και Ροκφέλερς...)
Θέλουν έτσι διαρκή μόχλευση κατά τα κάθε φορά συμφέροντά τους, εθνοτικο-θρησκευτικών εμφυλίων (δες Συρία, Γιουγκοσλαβία,Τσετσενία, Ουζμπεκιστάν, Ινδία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, τζιχαντισμό γενικά...)
Ο απάνθρωπος σημερινός διεθνοκαπιταλισμός θέλει κοινωνίες αχταρμάδες εθνοθρησκευτικών (δεν αρκούν οι ταξικές...) αντιθέσεων, ώστε με το "διαίρει και βασίλευε" να αλλάζει με ποταμούς αιμάτων σύνορα, να κάνει ενδοκρατικούς θρησκευτικοφυλετικούς πολέμους, να έχει έτσι πάντα το ιμπέριουμ!
Και οι σωρευόμενες ύπουλα προσχεδιασμένα από τους εμπόρους λαών, σταδιακά, συστηματικά, από την όλη πολιτική των ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ/διεθνών τοκογλύφων/Ισραήλ/πετρελαιάδων φασιστοεμίρηδων,οι υποχείριες έτσι, θρησκόληπτες ευάλωτες σε εντολές σκοταδιστών ισλαμοφασιστών κάθε απόχρωσης μουλάδων μουσουλμανικές μάζες, εκτός από πάμφθηνη εργατική δύναμη γιαυτούς είναι και πολύτιμα πιόνια τους τόσο ως ενεργούμενα και μισθοφόροι τους, όσο και ως "αντίπαλοι" όταν πα΄ψουν να τους είναι χρήσιμοι! ...
Τα παραδείγματα των δημιουργημάτων τους και μετά "εχθρών" τους Αλ Κάιντα και Μπιν Λάντεν, όσο και της υποκίνησης του σταδιακά εξισλαμισθέντος πάλαι ποτέ εθνικού κέντρου των Σερβικών Επαναστάσεων Κοσσόβου και της Βοσνίας να αποσκιστούν από την διαλυμένη και βομβαρισμένη απάνθρωπα από τον μαφιόζικο διεθνοφασισμό πρώην Γιουγκοσλαβία, βοούν ώ εφησυχάζοντες και βαυκαλιζόμενοι ψευτοπροοδευτικοί και κουτοπόνηροι μικρομεσοαστοί!
Κοιτάξτε διαλεκτικά, συσχετιστικά με όσα παραπάνω έχουν ήδη συμβεί, προεκτείνετε στο μέλλον τι μας φέρνουν "πολυπολιτισμικά" τάχα, οι "προστάτες λαών" και οι υποχείριες κυβερνήσεις! Διδαχθείτε στοιχειωδώς από την υπαρκτή, αιματοβαμμένη σχετική ιστορία στην γειτονιά μας!
Μην στρουθοκαμηλίζετε το ίδιο φαρισαϊκά όπως όταν σας λέγαμε κάποιοι ..."παλαιομαρξιστές" και "μάντεις κακών" πως οι όροι ένταξης, η ανισότιμη ανάπτυξη, η ιμπεριαλιστική εξαγωγική οικονομία των ισχυρών στην ΕΕ θα μας καταστρέψουν, πως τα δάνεια είναι υποθήκη του μέλλοντός μας κι εσείς χειροκροτούσατε τις επιδοτήσεις-εξαγορές των συνειδήσεών σας, αξιολύπητα κουοπόνηρα θύματα μα και θύτες μας...
Βρείτε επιτέλους την δύναμη να βλέπετε πέρα από την επιφάνεια των φαινομένων και των "αγαθοεργιών" της ΕΕ, των ΗΠΑ, του ΟΗΕ τους, των ΜΚΟ τους, των πολιτικών τους ατζέντηδων, πρώην και νυν κυβερνώντων!..
.
Κώστας Ντουντουλάκης, συντ.δάσκαλος
(ως συνειδητός και ...πολύ καλά διαβασμένος μαρξιστής-ιδρυτικό στέλεχος του τοπικού αντιβασικού κινήματος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: