Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

32 κράτη που βομβάρδισαν οι ΗΠΑ μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο-Κι ο "καλός" Ομπάμα τους...




Κι έχει πολλές
 παραλείψεις ο παραπάνω πίνακας:

 1. Δεν αναφέρεται η Ιαπωνία με τις δύο ατομικές βόμβες που έριξαν σε Χιροσίμα Ναγκασάκι οι Αμερικάνοι μετά τη λήξη του πολέμου για να φοβίσουν την προελαύνουσα στη Μαντζουρία ΕΣΣΔ και να πετύχουν καλύτερους όρους διασφάλισης της αναδυόμενης τότε, μεταπολεμικής ηγεμονίας τους...

Ήταν το πιο φρικτό έγκλημα πολέμου στην παγκόσμια ιστορία και μοναδικό χρήσης πυρηνικών όπλων εξόντωσης εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων και ραδιενεργής καταδίκης γενεών απογόνων τους!

Τερατώδες έγκλημα κατά της ανθρωπότητας,  που κατάντησε να το κουκουλώνει συστηματικά η ίδια η αμερικανόδουλη άρχουσα κάστα και τα ΜΜΕ της Ιαπωνίας.

Έκαναν γκάλοπ ανάμεσα στους εκπαιδευτικά και ηλεκτρονικά χειραγωγούμενους Ιάπωνες νέους, για το ποιος έριξε τις βόμβες στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, και πάνω απ΄ το 50% απάντησαν πως το έκαναν οι ...Ρώσοι!!!

Φέτος, η ιαπωνική κυβέρνηση ανδρεικέλων δεν κάλεσε καν την Ρωσία στην ημέρα μνήμης της ρίψης των ατομικών βομβών,  κάλεσαν όμως τις πυρηνικές δολοφόνους των γυναικοπαίδων τους ΗΠΑ!!!!

Η τερατώδης ιστορική παραχάραξη και αδίστακτη κατρακύλα των ΗΠΑ και όλων των υποτελών τους είναι φαινόμενο παγκόσμιων διαστάσεων, με άλλη μορφή σε κάθε χώρα. Αφορά όλους τους λαούς της γης.

 

 

2. Ο πίνακας δεν αναφέρει τους  βομβαρδισμούς και άλλα εγκλήματα κατά  λαών από τις υπόλοιπες χώρες του ΝΑΤΟ, όπως από  Γαλλία (σε Αφρική) από Αγγλία (σε Ινδία, Ιρλανδία, Αργεντινή, Ελλάδα-Κύπρο) ή από Τουρκία (σε Κύπρο-Κουρδιστάν, Συρία) κλπ...

 

 

3. Λείπουν οι δεκάδες μαζικοί βομβαρδισμοί των ΗΠΑ για χάρη υποτελών τους κυβερνήσεων σε βάρος μη αρεστών σ΄αυτές αντικαθεστωτικών δυνάμεων.

Όπως στην Ελλάδα, όπου το 1947-48 οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν   για πρώτη φορά στην ιστορία τις εμπρηστικές βόμβες ναπάλμ, πυρπόλησης ολόκληρων δασών κι ανθρώπων μαζί,  κατά των συντριφθέντων ήδη ανταρτών (αν κι ελάχιστων πια και μ΄ελάχιστο οπλισμό κι εφόδια μπροστά στον πάνοπλο και με πλήρη αεροπορική στήριξη κυβερνητικό στρατό)...



Εδώ ο"δημοκράτης" πουλημένος στην ελίτ απόγονος μαύρων σκλάβων της,
 Ομπάμα


Δεν υπάρχουν σχόλια: