Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 23/2/2011

Η "Σπίθα"-Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών Ν.Χανίων,συμμετέχοντας στη σημερινή παλλαϊκή κατακραυγή,δηλώνει:
-Μια κυβέρνηση που εκλέχθηκε εξαπατώντας το λαό πως "δεν θα παγώσει μισθούς,δεν θα περικόψει κοινωνικές δαπάνες,δεν θα πάρει αντισυνταξιοδοτικά μέτρα!
-Μια κυβέρνηση που με δηλώσεις επιτελών της Ε.Ε. αποκαλύφθηκε αυτές τις μέρες ότι οργάνωνε εξαρχής,αμέσως μόλις υφάρπαξε τη λαϊκή εντολή,την παγίδευση της πατρίδας και του λαού μας στο Δ.Ν.Τ. και την "τρόϊκα"!
-Μια κυβέρνηση που προ πολλού διαψεύστηκε από τον ίδιο τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας, στην άθλια ψευδολογία της,ότι δεν ήξερε τάχα την πραγματική κατάσταση της οικονομίας!
-Μια κυβέρνηση και προσωπικά καθένας από τους βουλευτές που ψήφισαν-μαζί με την υπόλοιπη "συμμορία των προθύμων"-το δοσιλογικό μνημόνιο νέας κατοχής της χώρας μας,εργασιακού μεσαίωνα και οικονομικής εξαθλίωσης του ελληνικού λαού!
-Μια κυβέρνηση και ένα κόμμα,που μαζί με όλες τις προηγούμενες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ., έχουν την απόλυτη ευθύνη για την υπερδιόγκωση του δημόσιου χρέους από το 1980 ως τώρα, για την κομπίνα εκατοντάδων δισ. του χρηματιστηρίου,για την καταχρέωση του λαού μας με δεκάδες δισεκατομμύρια που πήγαν σε ξένες πολυεθνικές και στους μεγαλοεργολάβους-καναλάρχες στην  Ολυμπιάδα της ντόπας και της μίζας,για τις μίζες που έπαιρναν να υπογράφουν εξωφρενικές υπερκοστολογήσεις  εξοπλιστικών προγραμμάτων από ΗΠΑ-Γερμανία και συμφωνίες καταλήστευσής μας, όπως της Ζήμενς! Για τους Χριστοφοράκους και Τσουκάτους, που παραμένουν προκλητικά ατιμώρητοι, για να μην αποκαλύψουν σε ποιούς τα έδιναν!!!
-Μια κυβέρνηση, που ενώ υπογράφει μνημόνια εθνικής κατοχής,δεν τόλμησε-έστω για το θεαθήναι-να κινήσει αγωγή κατά της Ζήμενς,ούτε και να κάνει νύξη για το επιδικασμένο χρέος τωρινής αξίας άνω των 162 δισ.ευρώ της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τα  ολοκαυτώματα που μας προξένησε και τα ανεξόφλητα αναγκαστικά κατοχικά δάνεια που πήρε, οδηγώντας σε θάνατο από πείνα στρατιές Ελλήνων!
-Μια κυβέρνηση, της οποίας πρωτοκλασσάτα πάμπλουτα στελέχη, που στη ζωή τους ποτέ δεν δούλεψαν,αποκαλούν με κτηνώδη θρασύτητα "κοπρίτες" τους εργαζόμενους και "αντιπαραγωγικούς" ως και τους Έλληνες πιλότους που διακινδυνεύουν καθημερινά τη ζωή τους υπερασπιζόμενοι τον ελληνικό εναέριο χώρο και το ελληνικό Αιγαίο,που η ίδια όλο και πιο φανερά πάει να διαμοιράσει με το ΝΑΤΟ και τον τουρκικό ιμπεριαλισμό!
-Μια κυβέρνηση εντολοδόχων ξένων συμφερόντων,της οποίας κάθε ενέργεια,κάθε βήμα,κάθε πράξη ή -σκόπιμη- παράλειψη,υπηρετεί προσχεδιασμένα,μεθοδικά,το στόχο του περιορισμού στο έπακρο της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας,την εθνοαποδόμηση και την αποδόμηση του κοινωνικού κράτους και κάθε εργασιακής διασφάλισης και κοινωνικού δικαιώματος!
-Μια κυβέρνηση της οποίας ο ηγέτης,ως πρόεδρος του διεθνούς πολιτικού οργάνου του Στρος Καν,του Ροκφέλερ,του Σόρος και των άλλων αφεντικών των χρηματιστηρίων,της ακραία νεοφιλελεύθερης και νεοταξικής πια, "Σοσιαλιστικής" Διεθνούς,δήλωσε επανειλημμένα και θρασύτατα στο συνέδριο αυτής της οργάνωσης στη Νέα Υόρκη τον Ιούνη πέρυσι επί λέξει  ότι "ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ",ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!...
-Μια τέτοια κυβέρνηση,όχι μόνο δεν έχει καμιάν απολύτως δημοκρατικοφανή πολιτική νομιμοποίηση στην ελληνική κοινωνία, αλλά είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη! Όσο γρηγορότερα πέσει κάτω από το βάρος της λαϊκής κατακραυγής,τόσο το καλύτερο για το λαό και τον τόπο!
-Ανυπακοή,Αντίσταση,πλατιά Λαϊκή Ενότητα και Αγώνας! Για την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας,της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Λαϊκής Κυριαρχίας, μέσα από Αμεσοδημοκρατικές Διαδικασίες !
-Απαιτούμε-παλεύουμε για άμεση απαλλαγή από το κατοχικό δοσιλογικό και αντισυνταγματικό "μνημόνιο" του ΔΝΤ και της Τρόικας!
-Η εξόφληση του όποιου πραγματικού και μόνο χρέους,όχι του τοκογλυφικού, να γίνει με συμψηφισμό  του αντίστοιχου επιδικασμένου από διεθνή δικαστήρια γερμανικού χρέους άνω των 162 σημερινών  δισ.προς τη χώρα μας!
-Προστασία, ανάπτυξη και προώθηση της ντόπιας παραγωγής,αμοιβαία επωφελείς εμπορικές σχέσεις,χωρίς δεσμεύσεις,με τις άλλες χώρες,προστασία του λαϊκού εισοδήματος!Να πληρώσουν αυτοί που φυγαδεύουν υπερκέρδη στο εξωτερικό.Κατάσχεση του μαύρου χρήματος!Κανένας Έλληνας άνεργος και οικονομικά εξαθλιωμένος!
-Κοινός ο αγώνας μας με τους λαούς που παλεύουν κατά της νέας τάξης των πολυεθνικών και των χρηματιστηρίων!
-Αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια των λαών για να παλαίψουν, καθένας στη χώρα του,να ανατρέψουν τα σάπια καθεστώτα,την εξαθλίωση που γεννά μεταναστευτικά κύματα και  νεοταξικής  σκοπιμότητας δουλεμπορικά κυκλώματα!
                                   23/2/2011,   Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: