Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ "ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ" ΤΟΥ ΜΙΚΗ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ;;;

Επειδή πολλοί ανυποψίαστοι και καλοπροαίρετοι φίλοι δεν πήραν χαμπάρι μέσα στην έντεχνα δομημένη με πλήθος λεκτικές αναφορές σε ωραίους,κοινά αποδεκτούς στόχους,επιστολή του Μίκη προς τις σπίθες, την πλήρη μεταστροφή του και κυνική ομολογία του ότι η αποδοχή των αποφάσεων των σπιθών (Χανίων,Βορείων προαστίων,Κρήτης, κλπ, κλπ στη συνέχεια,εκ μέρους του ήταν απλά μια πρωταπριλιάτικη κοροϊδία για να μεθοδεύσει την πανηγυρική επαναφορά της ναπολεόντειας-άνρως απολυταρχικής ουσίας της "οργανωτικής του (δια του Δημητροκάλη) πρότασης"παραθέτουμε την κυνική αυτή ομολογία αυτούσια: 
"...Η απότομη στροφή μου της 1ης Απριλίου δεν ήταν τίποτε άλλο παρά το αποτέλεσμα του φόβου που με κατέλαβε όταν συνειδητοποίησα ότι η προπαγάνδα των ψευτο-Σπιθιστών μέσα στις γραμμές μας [που χρησιμοποίησαν αισχρές συκοφαντίες και σενάρια φανταστικά όσο και βρώμικα για να δημιουργήσουν αμφιβολίες ακόμα και για το ήθος και την ακεραιότητά μας (βλ. επιστολές των δύο παραιτηθέντων), με στόχο το οργανωτικό μου σχέδιο και που έφτασαν σε σημείο να με κάνουν να ντραπώ που υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι που να έχουν το θράσος να εκστομίζουν δημόσια τέτοιες αθλιότητες] είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, ώστε υπήρχε κίνδυνος διάλυσής μας.

Το τι συνέβη από κει και πέρα, θα αποτελέσει κάποτε τη μαύρη σελίδα της οργάνωσής μας. Ένα μονάχα μπορώ να σας πω τώρα, ότι όλα έγιναν κάτω από τον απόλυτο έλεγχό μου, ώστε να ξεσκεπαστεί τελικά η συνωμοσία και να απαλλαγούμε οριστικά από τον κακοήθη όγκο που μας απειλούσε. Έτσι βγήκαμε απ' αυτή τη θλιβερή κρίση σοφότεροι και δυνατότεροι. Η πρόσφατη συνεδρίαση της Συμβουλευτικής είχε έναν σχεδόν πανηγυρικό χαρακτήρα..." Το υπόλοιπο κείμενο υπάρχει στην επίσημη ιστοσελ.της "Σπίθας Μίκη Θεοδωράκη".

-Όποιος δεν θέλει να εθελοτυφλεί καταλαβαίνει. Προσωπικά άργησα,αλλά τώρα δυστυχώς διαπιστώνω πόσο σημαδεμένη ήταν η "τράπουλα" :Τώρα εξηγώ:
 1.Γιατί επί 10 μήνες δεν απαντούσε το επιτελείο του κ.Θεοδωράκη στην (αφελέστατη τελικά ) έκκληση 60 συντοπιτών του την οποία έχουμε αναρτήσει σε αυτόν το χώρο,"να επιδιαιτητεύσει σε ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ προσπάθεια πανελλαδικής ιδρυτικής σύσκεψης με σαφέστατους στόχους,αυτούς ακριβώς που περιέλαβε πολύ αργότερα στην ιδρυτική διακήρυξη της σπίθας.Άλλο στόχο είχαν ο ίδιος και το επιτελείο του,δομημένο από τότε που ήταν  υπουργός του Μητσοτάκη και εξακολουθεί να "απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του"!!! όπως έχει τονίσει για τον Δημητροκάλη-και το ΠΟΛΙΤΙΖΩ του συνακόλουθα-το οποίο ...δεν είναι "ψευδοσπίθα"!!!...Επιδίωξή τους ήταν και είναι, όχι επουδενί συγκρότηση αμεσοδημοκρατικού κινήματος μα, ούτε καν μιας κίνησης στοιχειώδους δημοκρατικής επίφασης όπως πολλών κομμάτων,τα οποία ...κατακρίνει για αντιδημοκρατική δομή...)  Δεν ήθελαν επουδενί να ξεκινήσει με  πανελλαδική σύσκεψη,αλλά με διακήρυξη του "μεσσία" και των κολάκων του.Και ούτε μετά δέχονταν ποτέ να γίνει υποτυπώδης καν πανελλαδική συνάντηση των σπιθών.Αναβολή μιας τετοιας που υποτίθεται θα γινόταν στη Θεσ/νίκη.Ομολογημένη ωμά παραπάνω δήθεν αποδοχή,για να ελιχθεί, στην παρέμβασή μας στο Ηράκλειο. Μετάθεση μετά του υποτιθέμενου χρόνου μιας υποτιθέμενης πανελλαδ.σύσκεψης,αρχικά για Ιούλιο,μετά για...Φθινόπωρο (ώστε να είναι λυτά τα χέρια του αυτοδιορισμένου-ανεξέλεγκτου επιτελείου στην αναμενόμενη ζήτηση "εθνικής συγκυβέρνησης" ή "κυβ/σης προσωπικοτήτων",όπως διακαώς προτείνουν Μητσοτάκης,Καρατζαφέρης,Ντόρα,Αλέκος Παπαδόπουλος κλπ βάσει εντολών των "αφανών" κέντρων εξουσίας!
2.Τώρα εξηγείται και το πώς ανέλαβε ο Γ.Παπανδρέου με την τεράστιας δημοσιότητας επίσκεψή του με τον Ερντογάν στο Μίκη,το μέγα διεθνές "ρίσκο",να "διακινδυνεύσει"έστω και απλούς υπαινιγμούς σε βάρος όσων προωθεί μαζί με τον Ερντογάν εφαρμόζοντας εντολές του "μεγάλου αδελφού"! Ήταν σίγουρος πως θα ήταν όλο αβροφροσύνες απέναντί τους ο λάβρος κατήγορος της κυβέρνησης, όψιμος "κατήγορος" του τουρκικού επεκτατισμού και όλης της αντιπολίτευσης "γιατί δεν φεύγει από τη βουλή,αλλά ...νομιμοποιεί με την παρουσία της την προδοτική-ως και δοτή την είπε ! κυβέρνηση!
3.Κλασσική περίπτωση άκρως δημαγωγικής διγλωσσίας αφενός (άλλα λόγια προς άγραν οπαδών,άλλα όταν βρίσκεται ο "χαρισματικός μεσσίας μας" και όσοι τον χρησιμοποιούν,χαριεντιζόμενος δίπλα στον Πάγκαλο,δίπλα στον ίδιο τον Γιωργάκη,δίπλα στον επικεφαλής του τουρκικού νεοοθωμανισμού...Δυστυχώς μου θύμισε αυτό που ήθελα (κακώς) να ξεχάσω! Πως τελικά,ως πολιτικός, είναι αταλάντευτα ίδιος ο Θεοδωράκης της περιόδου μετά την πτώση της χούντας. Εντελώς αντίθετος από εκείνον της προηγούμενης,νεανικής περιόδου του! Είναι Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ  ΝΑΙ (ούτε καν λευκό για το θεαθήναι ..) ΣΤΗΝ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ,ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΙΣ 23/7/1990,ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕΙΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.!!!... 
Ρωτήστε τον φίλοι,.όσοι νομίζετε (όπως νόμισα, με κάποιες επιφυλάξεις, κι εγώ δυστυχώς) ότι ξανάγινε ο παλιός Μίκης: Μετάνοιωσε για το ρόλο που έπαιξε τότε;... Και γιατί εξακολουθεί να έχει "την απόλυτη εμπιστοσύνη του ο τότε επικεφαλής του οργανωτικού της ΝΔ και το παγκοσμιοποιητικό ίδρυμα-κόμμα-"σπίθα ΠΟΛΙΤΙΖΩ;;; ΓΙΑΤΙ;;;...
* ΥΓ: Μου είπαν πολλοί φίλοι που είχαν δώσει το email τους στη σπίθα για να ενημερώνονται,ότι τους έστειλε "ευχές" προσωπικά ο Δημητροκάλης! Προφανώς έστειλε σε όλα τα μέλη όλων των σπιθών!!! Τι σημαίνει αυτό; Σκανδαλωδώς,αποθρασσυμένος από την όλη "μεταστροφή" του Μίκη, κάνει  (μόνο αυτός από όλους τους σπιθίτες της χώρας!!!) αφενός πολιτικάντικη εκστρατεία δημοσίων σχέσεων,ιδιοποιούμενος τα στοιχεία των μελών των σπιθών,που κανείς άλλος πλην των του ίδιου και στελεχών του "ΠΟΛΙΤΙΖΩ" δεν τα έχει,αφετέρου, ξεκαθαρίζει προς τα εναπομείναντα μέλη των σπιθών ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ! ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΟΛΥ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ, ΟΤΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΖΩ" ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΘΩΝ!!! ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;  

Δεν υπάρχουν σχόλια: