Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ "ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ"



Καλεσμα για την αμεση συγκροτηση Ενιαιου Παλλαικου Μετωπου(Ε.ΠΑ.Μ.).

Πολλά ιδρυτικά μέλη και φίλοι της Σεισάχθειας βλέπουν στη δημιουργία του Ε.ΠΑ.Μ.
τη δικαίωση των προσπαθειών τους και εντάσσονται ήδη σε αυτό.
Η Σεισάχθεια διατήρει τη διάκριτή της παρουσία πίστη στην
Ιδρυτική της διακυρυξη και τις θέσεις της.

Τις επομενες ημερες θα υπαρχει link στη Σεισαχθεια που θα οδηγει στο site του Ε.ΠΑ.Μ.

Απο εκει θα γινουν γνωστες ολες οι λεπτομερειες ετσι που να μην υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια για το ολο εγχειρημα.

Προσοχή κυκλοφορούν απατεώνες !!!

Τις τελευταίες μέρες στις πλατείες των αγανακτισμένων ανά την Ελλάδα εμφανίζονται κάποιοιδήθεν εκπρόσωποι της πλατείας συντάγματος και των αγανακτησμενων γενικως . Επισης μιλανε για την δημιουργία ενός πολιτικού φορέα ή πολιτικής κίνησης με το όνομα Σεισάχθειαπου θα λειτουργεί πανελλαδικά.
Αυτοί οι τύποι ουδεμιά σχέση έχουν με την πρωτοβουλία σεισάχθεια . Το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν αισχρά νακαπελώσουν τα κινήματα των πλατειών και να καπηλευτούντην προσπάθεια της πρωτοβουλίας Σεισάχθεια .
Τα λαμόγια αυτά ανήκουν στον χώρο του Σύριζα και ονειρεύονται όπως και αποσκοπούν παράλληλα στο να γίνουν μια από τις πολλές συνιστώσες του συγκεκριμένου χώρου
Τέλος η πρωτοβουλία Σεισάχθεια δεν αποδέχεται συνιστώσες και μικρομάγαζα , δεν καπελώνει αλλά ούτε και ανεχέται καπελώματα από κανέναν .Συσταθήκαμε για την δημιουργία μετώπου για την διάσωση της χωράς και το παλέψαμε με όλη την δύναμη της καρδιάς μας.
Γι΄αυτό και όπως έχουμε δηλώσει νιώσαμε δικαιωμένοι με την ανακοίνωση για την δημιουργία του ΕΠΑΜ . Γιαυτό και αρκετά από τα ιδρυτικά μέλη μας και φίλοι της πρωτοβουλίας ενταχθήκαμε στον αγώνα που έρχεται να δώσει ο ελληνικός λαός με το
ΕΠαΜ Παράλληλα τονίσαμε ότι η Σεισάχθεια Θα διατηρήσει την διακριτική παρουσία της πιστή στις αρχές τις ιδρυτικής της διακήρυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: