Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ, Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Ο  φασισμός δεν πολεμιέται με φασιστικές διώξεις και φασιστικά μέτρα! 
Έτσι προωθείται επικίνδυνος ιδεολογικός εκφασισμός της κοινωνίας, προετοιμάζεται πολιτικά το έδαφος από το βαθύ κράτος και  παρακράτος  για φασιστική εκ μέρους του καταστολή αργότερα πραγματικών αντικαθεστωτικών δυνάμεων.
Η Χ.Α. (όσο κι αν μου είναι αντιπαθής θέλω να βλέπω πάντα καθαρά και σε βάθος) είναι το μόνο κόμμα που αν και (δυστυχώς) τρίτη δύναμη, είναι  με φασιστικό τρόπο  σε καραντίνα από όλα τα ΜΜΕ, δολοφονήθηκαν δυο μέλη της από "αγνώστους" προφανέστατα ενεργούμενα μυστικών υπηρεσιών, αλλά "το ξεχνούν" όλοι, προφυλακίστηκε η ηγεσία της χωρίς δίκη με γελοίες ενδείξεις (μόνο ένας ηλίθιος θα νόμιζε πως θα την συνέφερε να δώσει εντολή φόνου στον αλήτη Ρουπακιά...) ο τέως υπ δικαιοσύνης,  της άκρως εχθρικής προς την ΧΑ ΔΗΜΑΡ σημειωτέο, ο Ρουπακιώτης είπε πως υπήρξαν πιέσεις από Ισραήλ και ΗΠΑ για την δίωξή της, αλλά "θάφτηκε" κι αυτό! 
-Η ΝΔ, τα έγραφαν πρωτοσέλιδα η "Ελευθεροτυπία" κ.α. εφημερίδες, είχε επί Μητσοτάκη παρακρατικές ομάδες, "Ρέιντζερς" και "Κενταύρους"που έκαναν αμέτρητους τραμπουκισμούς, μέλη αυτών με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας Καλαμπόκα δολοφόνησαν τον αγωνιστή Νίκο Τεμπονέρα, αλλά η "τυφλή δικαιοσύνη" απόλυτα ελεγχόμενη πάντα από το βαθύ κράτος, καμιά δίωξη κατά της ηγεσίας της ΝΔ ...φυσικά, καμιά έρευνα καν δεν άρχισε τότε ούτε μετά! 
Το σύστημα, απλά δεν θέλει αντινατοϊκή ΧΑ, οι ΗΠΑ/Ισραήλ/ΕΕ την θέλουν όχι να καταγγέλλει την πολιτική τους πχ στην Ουκρανία αλλά να έχει την γραμμή που έχει η εκεί ναζιστική οργάνωση, που γιαυτό την έχουν αγκαλιάσει ξετσίπωτα και συμμετέχει στην αμερικανόδουλη κυβέρνηση! 
Αν καταφέρουν να αλλάξουν την ηγεσία της ΧΑ τότε αμέσως θα την αγκαλιάσουν. Τώρα με πρόσχημα τον δήθεν "αντιφασισμό" τους, χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους τόσο εναντίον μιας ΧΑ που προς το παρόν δεν ελέγχουν. Θα χρησιμοποιήσουν τα ίδια μέσα, ως και ανοιχτό πραξικόπημα μέσω ξενόδουλων ανδρεικέλων τους δεν θα διστάσουν να αποπειραθούν να  ξανακάνουν στην πατρίδα μας αυτοί οι "προστάτες της δημοκρατίας" όπως έπραξαν δεκάδες φορές σε όλο τον πλανήτη,  κατά όποιων δημοκρατικών, αριστερών δυνάμεων απειλήσουν πράγματι την εξουσία τους. 
Πρόβα τζενεράλε είναι λοιπόν η δίωξη χωρίς δίκη της ΧΑ και η εντεταλμένη από σκοτεινά κέντρα εξουσίας  και γιαυτό "ανεξιχνίαστη"... δολοφονία δυο μελών της!
 Τι άλλο παρά επιβαλλόμενος από αυτά τα κέντρα εξουσίας ωμός φασισμός, με κατακουρελιασμένο πια κοινοβουλευτικό μανδύα, είναι τα μνημόνια, η χρεοκρατία, η ασυδοσία των μνημονιακών δωσιλόγων, η πραξικοπηματική παραβίαση της λαϊκής αντιμνημονιακής προεκλογικής και της πρόσφατης του προδομένου μεγαλειώδους ΟΧΙ στους εκβιασμούς των οικονομικών δολοφόνων,  η δαιμονοποίηση και τρομοκράτηση κατά όσων απαιτούν παύση πληρωμής ενός παράνομου, απεχθούς και επαχθούς χρέους και παραγωγική ανασυγκρότηση, εθνική κυριαρχία με εθνικά ελεγχόμενο νόμισμα;
Πειστική ιδεολογική και πολιτική λοιπόν, όχι φασιστική αντιπαράθεση με την κάθε είδους φασίζουσα αντίληψη και πρακτική. Προπαντός, ας μας είναι ξεκάθαρο το ιστορικό δίδαγμα πως μόνο μια ασκούμενη υπέρ του λαού πολιτική εξαλείφει την αιτία αύξησης επιρροής φασιζουσών αντιδράσεων από βίαια καταστρεφόμενες μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες.
 Όσοι είμαστε συνειδητά δημοκράτες εκεί πρέπει να στρέψουμε όλη μας την προσπάθεια. Πείθοντας με κοινωνική και με ιδεολογική και πολιτική δράση, επουδενί  ταυτιζόμενοι με δήθεν "αντιφασιστικές" ή άλλων προφάσεων σκοτεινές επιδιώξεις του βαθιού κράτους και των ξένων κέντρων διεθνούς εξουσίας. 
Κέντρων που γεννάνε και σπέρνουν καθημερινά τον κοινωνικό εκφασισμό με την καταστροφική για τον λαό και την πατρίδα μας πολιτική τους, με τα φασιστικά μνημόνια, με την ωμότατα κυρίαρχη σήμερα εξοντωτική του λαού μας φασιστική επιβολή των συμφερόντων της δικτατορίας των χρηματοπιστωτικών μεγιστάνων .

Κώστας Ντουντουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: