Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Βία, αυτονόητο δικαίωμα αντιβίας, καταδίκη απρόκλητης βίας. (Κ.Ντ.)


Επειδή πολλά γράφηκαν και ειπώθηκαν με αφορμή το θλιβερό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό που οδήγησε σε θάνατο του εξαρτημένου από ουσίες, φερόμενου ως ληστή στο χρυσοχοείο:
Ελάχιστα παρακολούθησα τις αντικρουόμενες πληροφορίες και αποφάνσεις περί του τι ακριβώς και πώς συνέβη.
Θεωρώ πως όταν βοούν γύρω μας καθημερινά, αμέτρητα γεωπολιτικά,διεθνή και εγχώρια εξόφθαλμα εγκλήματα κατά αμέτρητων συνανθρώπων που διαπράττονται από διεθνείς και εγχώριες οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές εξουσίες, η υπερπροβολή και μετατόπιση της προσοχής ενός ολόκληρου λαού σε θλιβερά μεμονωμένα περιστατικά χρησιμοποιείται μεθοδευμένα (μαζί με πολλά άλλα) από τους διαμορφωτές κοινωνικής γνώμης και συνείδησης ως προπέτασμα καπνού και αποπροσανατολισμός.
Αυτό είναι το κύριο καταρχήν.
Γιαυτό, όχι τυχαία, πάνω από το 90% όσων άδραξαν την "ευκαιρία" να επιδείξουν ανώδυνη για τους εξουσιάζοντες "κοινωνική ευαισθησία", έκαναν σήριαλ αυτό το περιστατικό, ενώ αποσιωπούν απόλυτα στις σελίδες τους (όταν δεν τα δικαιολογούν κι όλας...) τα μαζικά εγκλήματα μνημονιακών (παλιών και τωρινών) πολιτικών, μα και τα διεθνή εγκλήματα της νέας, αποδομητικής (των "μη περιούσιων" γι αυτήν) εθνών, διεθνοφασιστικής απάνθρωπης καπιταλιστκής τάξης.
Υποκριτικά φερέφωνα της πιο νατοϊκής,της πιο ξετσίπωτα και αδίστακτα αμερικανογερμανόδουλης μεταχουντικής κυβέρνησης άλλωστε, αυτά τα δήθεν "αριστερά" ανθρωπάρια...
Τέλος, όσον αφορά το γκρίζο δέντρο που χρησιμοποίησαν για να κρύψουν το απέραντο καμένο δάσος της κοινωνικής εξαθλίωσης, των χιλιάδων αυτοκτονιών, δεκάδων χιλιάδων κατασχέσεων κατοικιών και περιουσιών, του εθνικού ξεπουλήματος και επιτροπείας για 99 χρόνια, ήμουν και είμαι πάντα σαφέστατος:
Η κοινή λογική και το κοινό περί δικαίου αίσθημα επιτάσσουν:
Όταν υπάρχει απρόκλητη βία από οποιονδήποτε ή οποιαδήποτε ομάδα ή κλίκα ή από οποιοδήποτε κράτος κατά οποιουδήποτε ατόμου, κοινωνικής ομάδας, λαού ή κράτους, η ανάλογη αντιβία εξουδετέρωσης των βιαιοπραγούντων, είναι όχι μόνο δικαίωμα μα και ηθική υποχρέωση όποιου ή όποιων υφίστανται την βία.
Αν όντως όμως αποδεικνύεται πως δεν υπήρξε απειλή ζωής ή σωματικής ακεραιότητας δραστών εκ μέρους του θύματος (πχ ίσως, αν όπως εικάζουν μερικοί, δεν μπήκε με μαχαίρι και απειλώντας το θύμα στην περίπτωση του θλιβερού περιστατικού) , τότε βία άσκησαν μόνο οι οποιοιδήποτε δράστες και, αν όντως, λέμε, αν!!! μπήκε άοπλο και χωρίς να απειλεί το θύμα, και αν όντως αποδειχθεί ιατροδικαστικά πως πέθανε εξαιτίας των φερόμενων ως δραστών, επιβάλλεται να τιμωρηθούν παραδειγματικά. 
Είναι παρανοϊκό, συνειδητά εγκληματικό, εμετικά ρατσιστικό σε βάρος του 95% των πολιτών, όλων των φυσιολογικών ανθρώπων όμως να προσπαθούν να επιβάλλουν ως ..."ελαφρυντικό" ή και 
απαλλακτικό!!!! "επιχείρημα" το ότι ο τάδε ή δείνα ένοπλος ληστής ή και απλό κλεφτρόνι, είναι γκέι ή ναρκομανής ή και τα δυο!! 
Ο νοών νοείτω. Τελεία και παύλα...

Κώστας Ντουντουλάκης 5/10/2018

ΥΓ: Μια άλλη, αποδειγμένα εν ψυχρώ στυγνή δολοφονία, που δεν ξεσήκωσε, δεν ευαισθητοποίησε καν, κανέναν από τους επιλεκτικά "ανθρωπιστές-αλληλέγγυους", μιας και διαπράχθηκε από σκανδαλωδώς "νόμιμα" αποφυλακισθέντα αλλοδαπό κατ΄εξακολούθηση ένοπλο ληστή, με θύμα 27χρονο "νοικοκυραίο"!

Από τις εφημερίδες της 10/9/2015:

«Εσβησε» τελικά ο 27χρονος κοσμηματοπώλης που πυροβολήθηκε από Γεωργιανό
Πέμπτη, Σεπτέμβριος 10, 2015
Με τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην αιματηρή ληστεία του κοσμηματοπωλείου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, καθώς ο 27χρονος ιδιοκτήτης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από τον κατηγορούμενο 38χρονο Γεωργιανό (πρόσφατα αποφυλακισμένο), υπέκυψε στα τραύματά του χθες το μεσημέρι. Οργή προκαλεί το γεγονός ότι είχε περάσει μόλις ένας μήνας από τότε που ο αλλοδαπός κακοποιός αφέθηκε ελεύθερος με τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, αφού έμεινε στη φυλακή οκτώ χρόνια από τα 30 που είχε καταδικαστεί για ληστείες! Το πρωί της Τρίτης μπήκε οπλισμένος στο κατάστημα όπου βρισκόταν ο 27χρονος μαζί με την 54χρονη μητέρα του και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό με ένα πιστόλι Μακάροφ, ζητώντας τους να γεμίσουν τον σάκο του με κοσμήματα.
Εκείνοι υπάκουσαν αρχικά, όμως στη συνέχεια ο άτυχος Θεόδωρος Παπαδόπουλος φαίνεται ότι αντέδρασε και ο ληστής τον πυροβόλησε δύο φορές τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά! Τη στιγμή που ο άτυχος νεαρός έπεφτε αιμόφυρτος στο δάπεδο ο Γεωργιανός βγήκε από το κατάστημα και ανέβηκε στη μοτοσικλέτα του προσπαθώντας να διαφύγει. Ομως άρχισαν να τον καταδιώκουν αστυνομικοί, με αποτέλεσμα πάνω στη βιασύνη του να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα, όπου συνελήφθη τραυματισμένος. Στο σημείο βρέθηκαν το πιστόλι και το σακίδιο, που περιείχε κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ.
Ο 27χρονος διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, υποβλήθηκε σε εγχείρηση και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όμως τελικά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύτηκε ο 38χρονος Γεωργιανός, ο οποίος προφυλακίστηκε ξανά, ένα μήνα μετά την απελευθέρωσή του με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: