Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ και τα ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

Κόκκινο καμίνι: Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ και τα ΜΕΓΑ...: (Παρέμβασή Διονύση Χοϊδά στην ημερίδα, που έγινε στις 15/12/2018, στο Καρπενήσι, για τις ανεμογεννήτριες, που σκοπεύουν να εγκαταστ...



* Σημ Αντίλογου: Από τον τοίχο του καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Stavros Alexandris:
► Shale Gas pad vs Wind Farm vs Solar Park
● Ένα αιολικό πάρκο απαιτεί 700 φορές περισσότερη επιφάνεια για να παράγει την ίδια ποσότητα ενέργειας με ένα τρυπάνι εξόρυξης, σχιστόλιθου για παραγωγή φυσικού αερίου σύμφωνα με ανάλυση επιστημονικού συμβούλου του τμήματος ενέργειας. 
● Ο καθηγητής David MacKay, (Prof. of Engineering at the University of Cambridge) δημοσίευσε την ανάλυση για την εξόρυξη σχιστολιθικού φυσικού αερίου, δείχνοντας ότι ήταν πολύ λιγότερο παρεμβατικός στο τοπίο από τις Ανεμογεννήτριες ή τα Ηλιακά πάρκα.


*** ΜΜΕ 23/1/2024: 
Ένας κάτοικος της Νέας Σκωτίας, ο 22χρονος Ντάλτον Κλάρκ Στιούαρτ, κατηγορήθηκε ότι προκάλεσε την μεγαλύτερη πυρκαγιά στην ιστορία των δασικών πυρκαγιών, στην Ανατολική Καναδική επαρχία, που διήρκεσε ένα μήνα το 2023.
Λίγες μέρες πριν, ένας κάτοικος του Κεμπέκ ανακηρύχθηκε ένοχος από το δικαστήριο, για 14 κατηγορίες συνειδητού εμπρησμού, στον δασικό ιστό.
Τι μας έλεγαν, τότε, τα ΜΜΕ και οι "ειδικοί";;
Αιτία των πυρκαγιών, η "κλιματική αλλαγή!"🤣🤣🤣

Δεν υπάρχουν σχόλια: