Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΥ 2ου΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ -Ο "ΕΙΡΗΝΙΚΑ" ΔΙΑΞΑΓΟΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ 3ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ..

Γράφει ο Κώστας  Ντουντουλάκης

Η ιστορική αλήθεια, απαλλαγμένη από την κυρίαρχη σε ΕΕ και ΗΠΑ νέου τύπου φυλετική προπαγάνδα των "περιούσιων"  του σιωνισμού, για το ολοκαύτωμα των λαών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο



«Αυτή η χώρα υπάρχει ως θέληση κι υλοποίηση της υπόσχεσης του ίδιου του Θεού. Θα ήταν γελοίο να ζητήσουμε εξηγήσεις για τη νομιμότητα αυτής της χώρας»

Golda Meir, σιωνίστρια πρωθυπουργός Ισραήλ, Le Monde, 15 Οκτώβρη 1971


 «Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων. Εμείς είμαστε θεϊκά όντα σ’ αυτό τον πλανήτη. Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες, όσο διαφορετικές είναι αυτές οι ράτσες σε σχέση με τα έντομα. Οι άλλες ράτσες είναι σαν τα ανθρώπινα περιττώματα. Ο δικός μας προορισμός είναι να βασιλεύουμε σ’ αυτές τις κατώτερες ράτσες»

Menachem Begin, παλιός ηγέτης των εβραϊκών τρομοκρατικών οργανώσεων Ιργκούν και Χαγκάνα στην Παλαιστίνη, μετά πρωθυπουργός του ρατσιστικού Ισραήλ και αργοτερα ...βραβευμένος με νόμπελ ειρήνης!!! 

(in a speech to the Knesset, quoted by Amnon Kapeliouk, "Begin and the Beasts" New Statesman, June 25, 1982)


1.Η καταγεγραμμένη από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη και απ΄όλους τους αμερόληπτους διεθνείς οργανισμούς και ιστορικούς συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων του ναζισμού ήταν σοβιετικοί στρατιώτες και πολίτες.
 27-30 εκατομμύρια* οι νεκροί του "Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου" κατά του Άξονα, κατά Γερμανών από το 1941-1945 και κατά Ιαπώνων από το 1938-1939, στην ΕΣΣΔ!!! 
Ακολουθεί το εξίσου αισχρά αποσιωπούμενο ολοκαύτωμα 15 εκατομμυρίων Κινέζων * από τους Ιάπωνες
μετά 5,8 εκατομμύρια Πολωνοί, 1,5 εκατομμύριο Γιουγκοσλάβοι,  863.300 Έλληνες (88.300  στρατιώτες και 715.000 πολίτες*) κ.ο.κ....  
Η εξίσου αισχρά αποσιωπούμενη, πιο πολυάριθμη μα και πρώτη κατηγορία, από το 1919 ήδη, στα οδοφράγματα της γερμανικής εξέγερσης των "Σπαρτακιστών", και συστηματικά, αμέσως, από το 1933 που πήραν την εξουσία οι ναζί, διωχθέντων πολιτικών αντιπάλων των ναζί ήταν οι κομμουνιστές. Κι αυτοί ήταν τα πρώτα σε αριθμό θύματα αντιποίνων σε κάθε χώρα που κατακτούσαν...

2.Οι κομμουνιστές ήταν οι πρώτοι που "εγκαινίασαν" και μάλιστα μαζικά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μα και τις εκτελέσεις από τους ναζί, μετά ακολούθησαν και αρκετοί αντιστασιακοί άλλων κομμάτων και πολύ αργότερα Εβραίοι.

3. Οι Εβραίοι της Γερμανίας κατά 99%  ΔΕΝ ήταν σιωνιστές!

4.Αντίθετα όσοι ήταν δραστήριοι σιωνιστές  Εβραίοι στην Γερμανία (ή απλά, επιφανείς, όπως πχ ο Αϊνστάιν που πήγε στις ΗΠΑ) έφυγαν έγκαιρα και μετά οι επικεφαλής των, με τα ΜΜΕ και το χρήμα που διαθέτουν, σταδιακά αποσιώπησαν αισχρά κι απόλυτα τα δεκάδες εκατομμύρια θυμάτων "μη περιούσιων λαών" (πάνω από 50.000.000 συνολικά ήταν!!!) 
ενώ υπερδιόγκωσαν τα όντως πολλά, εκατοντάδες χιλιάδες θύματα (επουδενί όσα "εκατομμύρια" ισχυρίζεται η προπαγάνδα τους) Εβραίους, που ενώ αρχικά οι ίδιοι έλεγαν για 1-2 εκατομμύρια, σταδιακά τα έφτασαν στα 6... 
Υπήρξαν μάλιστα (γνωστό αν και αποσιωπάται από όλη την καθεστωτική ιστοριογραφία...) και πάνω από 150.000 ναζί Εβραίοι που έδρασαν φανατικά κατά ομοθρήσκων τους και κατά όλν των αντιπάλων του Χίτλερ: βλ https://antilogoshanion.blogspot.com/2021/10/150.htm.

5. Οι ρατσιστές-σιωνιστές, ιδιοποιήθηκαν αισχρά το ολοκαύτωμα, αποσιωπώντας, περιφρονώντας με ρατσιστική χυδαιότητα,  τα πολλαπλάσια "μη περιούσια" θύματα του συνολικού ολοκαυτώματος! 
Ελάχιστα κι επιδερμικα  μιλούν γιαυτά οι οργανώσεις τους και τα μεγάλα ΜΜΕ και οι δεκάδες κυβερνήσεις που ελέγχουν! 
Αποσιωπούν επίσης όχι μόνο πως οι δυστυχείς Εβραίοι που εξοντώθηκαν ΔΕΝ ήταν σιωνιστές, αλλά ένιωθαν πολίτες που ανήκαν στα ευρωπαϊκά έθνη των χωρών που ζούσαν (προπαντός οι της Γερμανίας).

6. Αποσιωπούν  πως η πανίσχυρη στις ΗΠΑ και σ΄όλο τον κόσμο σιωνιστική δυναστεία Ροκφέλερ, όλως "περιέργως" αντιτάχθηκε σφοδρά στην είσοδο των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά του Άξονα (μέχρι που αναγκάστηκε να σιωπήσει σαν έγινε η ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ, Δεκέμβριο του 1941...) τα δε πλοία των Ροκφέλερ μετέφεραν ως το 1944 το 25% του συνόλου των πετρελαίων του 3ου Ράιχ, ενώ τα εργοστάσια ρουλμάν συμφερόντων Ροκφέλερ της SDK στην ουδέτερη Σουηδία κατασκεύαζαν σε όλο τον πόλεμο ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των απόλυτα απαραίτητων στα τανκς και στα αεροσκάφη των ναζί δεκάδων εκατομμυρίων ρουλμάν!

7.Παρόμοια στάση κράτησαν και οι αρχισιωνιστές ολιγάρχες της Αγγλίας και άλλων ευρωπ. χωρών, οι τραπεζίτες Ρότσιλντ!

8.Ίδια στάση κρατούν σήμερα οι σιωνιστές απέναντι στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.





Ίδια στάση κρατούν όλα τα κέντρα διεθνούς κεφαλαίου, οι ΗΠΑ και η ΕΕ τους, μα και τα ελεγχόμενα από αυτούς συντηρητικά είτε  αυτοαποκαλούμενα «αριστερά» σαν τον ΣΥΡΙΖΑ και σία κόμματα…




9.Καμιά "αντιναζιστική" σιωνιστική οργάνωση, όπως φυσικά και κανένα  ελεγχόμενο από ολιγάρχες εμπόρους λαών διεθνές ή εθνικό θεσμικό ή μη όργανο, 
μα και καμιά μη σιωνιστική «δημοκρατική» οργάνωση ανά τον κόσμο δυστυχώς 
δεν τόλμησε να απαιτήσει ποτέ, ούτε την δίωξη ως εγκληματιών πολέμου, μα ούτε καν έστω μιαν αδέκαστη διεθνή δικαστική έρευνα των τεράστιων οικονομικών (άρα και πολιτικών...) σχέσεων ναζί-Ροκφέλερ-Ρότσιλντ και όσων Εταιρειών όπου γης στήριξαν και στηρίχθηκαν από τους ναζί την ίδια περίοδο που όσοι ομοεθνείς τους δεν είχαν την οικονομική ευχέρεια να φύγουν έγκαιρα από την Γερμανία, εδιώκοντο άγρια από τους ναζί!!! 
(Από 1933-1938, ως γνωστό, μπορούσαν να πληρώνουν και να φεύγουν όπως επίσης είναι γνωστό ότι οι "δημοκρατικές" ευρωπ. χώρες αρνήθηκαν να τους χορηγήσουν μαζικά διαβατήρια τότε... )

Διώξεις ασκήθηκαν μόνο κατά ναζί στρατιωτικών, δηλαδή μόνο κατά οργάνων των μεγάλων τραπεζιτών και μεγαλοβιομηχάνων. Κατά των οικονομικών κολοσσών που τους έθρεψαν, τους εξόπλισαν και τους εφοδίαζαν κερδίζοντας ιλιγγιώδη ποσά απ΄ αυτούς, άκρα του τάφου ομερτά!
Γιατί όλοι αυτοί είναι οι βάσεις, οι φορείς, τα επιτελεία,…τα ιερά και τα όσια των διάφορων, θανάσιμα αλληλοσυγκρουόμενων και συνασπιζόμενων σε αντίπαλα γεωπολιτικά στρατόπεδα μερίδων του παγκόσμιου κεφαλαίου.  
Με θύματα εκατοντάδες εκατομμύρια «αναλώσιμων» ανθρώπων όλων των εθνών.
Για τα απάνθρωπα συμφέροντα τού έτσι υπερβαίνοντος προσωρινά, ως την επόμενη φάση τους,  τις μεγάλες  περιοδικές, νομοτελειακές από την φύση του, ενδογενείς καιφαλαιοκρατικές  κρίσεις.

 Του υπερθησαυρίζοντος έτσι πολυεθνικού 
  τραπεζοχρηματιστηριακού  καπιταλισμού-καζίνο.
 Που σήμερα "ανακάλυψε" και προωθεί με όλα τα μέσα που διαθέτει 
μια νέα, "ειρηνική" μορφή  παγκόσμιου πολέμου
για να επιβιώσει από την τωρινή, διαρκώς αυξανόμενη δομική κρίση του σε ΗΠΑ/ΕΕ (που ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 2008). 
Μια κρίση εκρηκτικά επιταχυνόμενη από τον ανταγωνισμό με την οικονομικά μα όχι ακόμα γεωπολιτικά και στρατιωτικά πρώτη παγκόσμια δύναμη της Κίνας,
 σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική στρατιωτικά (αν και όχι ιδιαίτερα επικίνδυνη οικονομικά) Ρωσία 
και δευτερευόντως, μα όχι αμελητέα, κι άλλων ανερχόμενων οικονομικών δυνάμεων (Ινδία, Βραζιλία κλπ)






Η νέα, "ειρηνική" αφού η κατοχή πυρηνικών από τους αντίπαλους κάνει αυτοκτονία την διεξαγωγή του με στρατιωτικά μέσα,  μορφή  του ήδη  διεξαγόμενου ολέθριου-με κατάληξη το τέλος της ίδιας της ανθρώπινης υπόστασης
 (αν δεν τον σταματήσουν εξεγέρσεις των λαών) 
παγκόσμιου πολέμου είναι ο, 
με πρόσχημα τον κόβιντ απόλυτος έλεγχος κάθε πτυχής ζωής, η μαζική φοβία και κοινωνικός διχασμός, κοινωνικά  απαρτχάιντ,  σπάσιμο όλων των κοινωνικών δεσμών, τηλεσχέσεις-τηλεεργασία, τηλεεκπαίδευση, τηλεϊατρική, πλήρης αποκοινωνικοποίηση, ηλεκτρονικό χρήμα, απόλυτη ρομποτοποίηση κι υποταγή για επιβίωση με ένα ξεροκόμματο, 
σε μια παγκόσμια τεχνο-φυλακή που ούτε τα ρούχα που φοράς, ούτε η ίδια σου η σκέψη  θα σου ανήκουν, 
τα πάντα θα ανήκουν και θα ελέγχονται απόλυτα από μια χούφτα παγκόσμιους ολιγάρχες της ανοιχτά διακηρυγμένης 
 "Μεγάλης Επανεκκίνησης"
όπως (έστω και "ωραιοποιημένα" αλλά ωμότατα περιγράφεται στο ομώνυμο βιβλίο του ιδεολογικού επιτελάρχη της παγκόσμιας χρηματιστηριοηλεκτρονικής ολιγαρχίας  Κλάους Σβαμπ, ιδρυτή και ισόβιου προέδρου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ...


*

Απώλειες κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγησηΠήδηση στην αναζήτηση

Κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου θρηνούμε ανά εθνικότητα τους εξής πληθυσμούς:

Στρατιωτικές απώλειες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στρατιώτες των Συμμαχικών Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πλήθος των στρατιωτών των Συμμαχικών Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους, από κάθε χώρα

Σύνολο στρατιωτών των συμμαχικών δυνάμεων που σκοτώθηκαν: περίπου 16,2 εκατομμύρια

Στρατιώτες του Άξονα που έχασαν τη ζωή τους[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

πλήθος των στρατιωτών των Δυνάμεων του Άξονα που έχασαν τη ζωή τους, από κάθε χώρα

Σύνολο στρατιωτών των Δυνάμεων του Άξονα που σκοτώθηκαν: περίπου 6,8 εκατομμύρια.
Σύνολο στρατιωτών που σκοτώθηκαν παγκοσμίως: περίπου 23 εκατομμύρια.

Πολίτες που έχασαν τη ζωή τους[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Ινδία: 2.150.000 (μετριοπαθείς εκτιμήσεις, υπολογίζεται ότι μόνο οι θάνατοι από τον λιμό της Βεγγάλης του 1943 κυμαίνονται από 2 ως 4 εκατομμύρια)

Σύνολο πολιτών που σκοτώθηκαν: περίπου 57 εκατομμύρια.
Σύνολο ανθρώπων που σκοτώθηκαν στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο: περίπου 80 εκατομμύρια.

Δείτε Επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Δεν υπάρχουν σχόλια: