Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ιατρικές στατιστικές, μισές αλήθειες, κι επιχείρηση παγκόσμιας Σπιναλόγκας

Οι υστερικά προβαλλόμενες μισές αλήθειες των στατιστικών και η χρησιμοποίησή τους για μετατροπή όλης της Γης σε μια νέα ΜΟΝΙΜΗ Σπιναλόγκα…

Όλα τα στοιχεία ιατρικών στατιστικών, πάντα είναι υπό αμφισβήτηση, όπως τόνισε και τονίζει επανειλημμένα ένας από τους 4-5 πιο ειδικούς σ΄αυτά παγκόσμια, ο Γιάννης Ιωαννίδης καθηγητής επιδημιολογίας και ιατρικής στατιστικής στο Stanford-με 150.000 επιστημονικές αναφορές (όσο κανείς άλλος!!!) Βλ στο ίντερνετ πρόσφατες αποκαλυπτικές αναλύσεις του και ειδικά τις συνταρακτικές συνεντεύξεις του στον Σαχίνη, τον μοναδικό ίσως έγκυρο και μη διαπλεκόμενο γνωστό δημοσιογράφο.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης απέδειξε και σε βιβλίο του που έκανε παγκόσμιο πάταγο την ανακρίβεια, συχνά συνειδητή απάτη, των ιατρικών στατιστικών.
Στις στατιστικές της τωρινής τρομούστερίας τώρα:
Καμιά απολύτως στατιστική, ακόμα και η πιο καλοπροαίρετη, δεν είναι αντικειμενική.
1.Μετράνε όλες ποσοστά των (φερόμενων ως) θανόντων από κορωνοϊό επί των διαπιστωμένων κρουσμάτων ενώ όπως δήλωσαν από την αρχή κάποιοι επιδημιολόγοι, μα κι όπως κάθε νοήμων καταλαβαίνει, τα πραγματικά κρούσματα είναι 30-40 ίσως και 50 φορές παραπάνω από τα διαπιστωνόμενα.
Άρα η θνησιμότητα επί των πραγματικών κρουσμάτων είναι (ακόμα και στην Ιταλία) μικρότερη από την κοινή γρίπη.
2.Ο πρώην πρόεδρος του ιταλικού ΕΣΥ (του 2011) επίσης δήλωσε πολύ πρόσφατα πως το 88% των αποδιδόμενων στον κορωνοϊό θανάτων εκεί δεν είναι σίγουρο πως οφείλονται σε αυτόν.
3.Τα κανάλια και οι στατιστικές, αποσκοπώντας στην τρομοϋστερία για άλλους λόγους (βλ τεκμηριωμένες με πλήθος στοιχείων αναλύσεις του Κλεάνθη Γρίβα πχ) ουδέποτε αναφέρουν τους συνολικούς θανάτους ανά χώρα (ούτε αυτούς πχ από απλή γρίπη) ανά χώρα!!!
Αναφέρουν (μανιωδώς υστερικά και μακάβρια μάλιστα!) μόνο των φερόμενων ως θανάτων από κορωνοϊό!!!
Ξέρουν τι κάνουν έτσι οι εντολείς των:
Έτσι ο πανικόβλητος μέσος άνθρωπος υποσυνείδητα αρχικά, “συνειδητά” τελικά, νομίζει πως σχεδόν όλοι ή έστω ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συνολικών θανάτων είναι από τον ιό αυτό! Πως ο ιός θερίζει χειρότερα από πανούκλα στον μεσαίωνα!
-Πόσοι ξέρουμε και αν ξέρουμε, γιατί δεν το λέμε για σύγκριση, πως στην Κίνα μόνο πεθαίνουν κάθε χρόνο από κάθε λογής αιτία πάνω από *15 εκατομμύρια άνθρωποι-σε όλη την Γη γύρω στα *65 εκατομμύρια;…
(16 εκατομμύρια πέθαναν στην γη μόνο στο 1ο τρίμηνο του 2020)https://www.worldometers.info/
Αντίθετα, όλοι σχεδόν αναπαράγουμε όλα όσα μας βομβαρδίζουν ανελέητα τα ΜΜΕ, πως στην Κίνα πχ πέθαναν από κορωνοϊό 3.750 άτομα ως τώρα!…(8/4/2020)
Που ως ποσοστό δεν είναι ούτε 1 σε κάθε 1.500 που πεθαίνουν κάθε χρόνο εκεί!!!
(Κάθε θάνατος είναι λυπηρό γεγονός, αλλά υπάρχουν και οι συγκρίσεις!)
Μας είπαν ποτέ τα μεγάλα ΜΜΕ πως στην Ελλάδα πεθαίνουν κάθε χρόνο γύρω στα 120.000 άτομα;
Είπαν πως 60.000 πεθαίνουν στην γη κάθε χρόνο από γρίπη;
https://www.in.gr/2020/02/26/world/pou-stous-60-000-oi-thanatoi-etisios-apo-tin-epoxiki-gripi-oxi-panikos-gia-ton-koronaio/
Πολύ περισσότεροι από έιτζ, ιογενενείς πνευμονίες κλπ ιούς;
1.ΑΙΤΙΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
Πηγή: I efimerida 17/9/2017
Στην κόσμο οι δέκα κυριότερες αιτίες Χαμένων Ετών Ζωής (προκύπτουν από το συνδυασμό του αριθμού των θανάτων από κάθε αιτία με το προσδόκιμο ζωής σε κάθε ηλικία) είναι κατά σειρά οι εξής:
1. Ισχαιμική καρδιοπάθεια
2. Εγκεφαλικό
3. Λοιμώξεις κατώτερου αναπνευστικού
4. Διάρροια
5. Τροχαία
6. Ελονοσία
7. Επιπλοκές πρόωρου τοκετού
8. HIV/AIDS
9. Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (XAΠ)
10. Επιπλοκές τοκετού-Εγκεφαλοπάθεια νεογνού
2 .Eurostat Στοιχεία Ιουλίου του 2019: Οι παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος ήταν η τρίτη συνηθέστερη αιτία θανάτου στην ΕΕ-28!
Μετά τις παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος και τον καρκίνο, οι παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος ήταν η τρίτη συνηθέστερη αιτία θανάτου στην ΕΕ-28, με 83 κατά μέσο όρο θανάτους ανά 100 000 κατοίκους το 2016. Στο πλαίσιο της εν λόγω ομάδας παθήσεων, οι χρόνιες παθήσεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος ήταν η συνηθέστερη αιτία θνησιμότητας, ακολουθούμενη από άλλες παθήσεις του κατώτερου αναπνευστικού και την πνευμονία. Οι παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος σχετίζονται με την ηλικία, η δε συντριπτική πλειονότητα των θανάτων από τις εν λόγω παθήσεις σημειώθηκε μεταξύ των ατόμων ηλικίας 65 ετών και άνω.” (Πόσοι από αυτούς τους θανάτους, όπως ακριβώς δήλωσε ο πρώην επικεφαλής του ιταλικού ΕΣΥ, αποδίδονται σήμερα στον κορωνοϊό;…)
“Τα υψηλότερα τυποποιημένα ποσοστά θανάτων λόγω παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ σημειώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο (136 θάνατοι ανά 100 000 κατοίκους), στην Ιρλανδία (134 ανά 100 000 κατοίκους), στην Πορτογαλία (123 ανά 100 000 κατοίκους), στη Δανία (117 ανά 100 000 κατοίκους) και στην Ελλάδα (109 ανά 100 000 κατοίκους). ”
*Άρα στην Ελλάδα των 10.7 εκατομμυρίων αντιστοιχούν γύρω στους 11.660 οι ετήσιοι θάνατοι από παθήσεις του αναπνευστικού!”
Αυτά γιατί δεν μας τα λένε ποτέ; …
Μήπως στόχος όσων επιδιώκουν να κατευθύνουν τις τύχες μας είναι, με αφορμή μιαν τυχαία είτε φτιαχτή επιδημία μέσης συνήθους επικινδυνότητας (αν δεν ήταν αυτή θα χρησιμοποιούσαν άλλη) να επιβάλλουν μια παγκόσμια Σπιναλόγκα χωρίς ολική επιστροφή ΠΟΤΕ στην προηγούμενη κανονικότητά μας;
Γιατί; Ας αναρωτηθούμε. Ας ψάξουμε και τις δυο απόψεις: Τόσο αυτή της πρωτοφανούς στην ιστορία της ανθρωπότητας τρομοϋστερίας και καθημερινής επίσημης πλύσης εγκεφάλων, όσο και τον αντίλογό της, τις εν μέρει ή κι εντελώς αντίθετες επιχειρηματολογημένες απόψεις.
Δεν εννοώ φυσικά τις βλακώδεις, άνευ πηγών και αποδείξιμων στοιχείων ή μεταφυσικές μπουρδολογίες-αυτές μόνο το σύστημα αποβλάκωσής μας εξυπηρετούν.
Πολλοί σοβαροί αναλυτές προσπαθούν καιρό τώρα να μας ανοίξουν τα μάτια που κρατά σφαλιχτά ο φόβος που τόσο ωμά, τόσο απάνθρωπα, τόσο εκνευριστικά ακόμα και για τους πιο ευκολόπιστους καλλιεργούν …
* Κάποιοι μη διασταυρωμένων πηγών αριθμοί διορθώθηκαν έγκαιρα εκ μέρους μου μετά την διασταύρωση και παράθεση εδώ των επίσημων πηγών και στοιχείων.

Κώστας Σ. Ντουντουλάκης


😏Πάρα πολύ εύστοχα και σοφά σαρκάζει τις κατασκευαζόμενες στατιστικές αναλύσεις ο φίλος Πάμπος στην σελίδα του στο φέισμπουκ:
Pambos Voskarides
5 Απριλίου στις 10:06 π.μ.
Μερικές μικροτροποποιήσεις και μικροδιορθώσεις του κειμένου μου, για παραπέρα τεκμηρίωση με μη αμφισβητήσιμα επίσημα στοιχεία της Eurostat, του ΠΟΥ κ.λπ. που παραθέτω αυτούσια:
“Αυτές τις μέρες, που ειδήμονες και μη μας βομβαρδίζουν καθημερινά με στατιστικά στοιχεία, ας είμαστε επιφυλακτικοί με μια επιστήμη που μπορεί να μας πείσει ότι με το κεφάλι μας στο φούρνο και τα πόδια μας στην κατάψυξη έχουμε την ιδεώδη μέση θερμοκρασια, ή ότι το ρολόι μας που δεν δουλεύει καθόλου είναι καλύτερο από το άλλο που “χάνει” ένα λεπτο την ημέρα γιατί το δικό μας δείχνει τη σωστή ώρα δυο φορές την ημέρα ενώ το άλλο μόνο μια φορά κάθε 720 μέρες.”
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: