Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Κλεάνθης Γρίβας 24 Ιουνίου 2021: "Σταματήστε τη μαζική παιδοκτονία!"



Τα παιδιά δεν είναι «ινδικά χοιρίδια» της BigPharma

 

ΟΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ

 

ΠΟΥ - 22/06: «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται, προς το παρόν»

ΠΟΥ - 23/06: «Τα εμβόλια είναι κατάλληλα για τα παιδιά»

 

Επιλογή, επιμέλεια κειμένου, εισαγωγικό σημείωμα:

Κλεάνθης Γρίβας

24 Ιουνίου 2021

www.grivas.info

 

Βεβαίως, όλα είναι δυνατά όταν διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας (από το 2017) είναι o Αιθίοπας Tedros Ghebreyesus, που δεν έχει καμμιά σχέση με την ιατρική, ένας πρώην τρομοκράτης, μέλος του «πολιτικού γραφείου» της τρομοκρατικής οργάνωσης «Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Tigray» (Tigray People's Liberation Front TPFL), η οποία περιλαμβάνεται στην «Παγκόσμια βάση δεδομένων για την τρομοκρατία» (της Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) για μια σειρά απαγωγών, βομβιστικών επιθέσεων, δολοφονιών και ένοπλων ληστειών.


Βλέπε:https://www.zougla.gr/kosmos/article/ine-tromokratis-o-dief8intis-tou-pouwho

 

H τρομοκρατική οργάνωση TPFL[της εθνοτικής μειονότητας Tigray που αποτελεί το 6% του πληθυσμού της Αιθιοπίας], με μανιφέστο της το 1975, είχε κηρύξει «αιώνιο γενοκτονικό πόλεμο» εναντίον γειτονικών πληθυσμών και, κυρίως, εναντίον των εθνοτικών ομάδων Amhara και Oromo, που αντιπροσωπεύουν το 30% και το 34% του πληθυσμού, αντιστοίχως.

 

Το 1991, μετά από πολλά χρόνια ανθρωποβόρου πολέμου, το TPFL ανέτρεψε το καθεστώς του Μενγκίστου με τη βοήθεια ενός άλλου «απελευθερωτικού κινήματος» της Ερυθραίας και ανέλαβε την εξουσία ως κλάδος ενός ενιαίου «μαρξιστικού» κόμματος, του «Λαϊκού Δημοκρατικού Επαναστατικού Μετώπου της Αιθιοπίας»(EPDRF), ένας τίτλος που εμπεριέχει 4 ψέματα σε 4 λέξεις. Και ο Tedrosανέλαβε «υπουργός υγείας» της Αιθιοπίας από το 2005 έως το 2012.

 

Έκτοτε, η διαδρομή του πρώην τρομοκράτη Tedros Ghebreyesus είναι εντυπωσιακή: Διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείου (από το 2009 έως το 2011), ενός προγράμματος για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, που ξεκίνησε από το Ίδρυμα Bill&Melinda GatesΕπικεφαλής του Συντονιστικού Συμβουλίου του προγράμματος UNAIDSΜέλος του Δ.Σ. της  GAVI [Global Alliance for Vaccines and Immunization), που ιδρύθηκε το 2000, με βασικό χρηματοδότη το Ίδρυμα Bill&Melinda Foundation). Και στενά συνδεόμενος με το Ίδρυμα Κλίντον και την «Πρωτοβουλία Κλίντον για το AIDS» (CHAI). Και άλλα συναφή.

 

Οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία, η HumanRightsWatch (HWR), κατάγγελλαν την πολιτική βία του TPFL επί δεκαετίες και αποκάλυπταν ότι ο Tedros Ghebreyesus ως υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας, εφάρμοσε μια πολιτική πραγματικής γενοκτονίας.

 

Αλλά, οι πάτρωνες και οι συνεργάτες του TedrosGhebreyesus ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι να έχουν στο τιμόνι του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας, έναν πρώην τρομοκράτη που (εξαιτίας του παρελθόντος του), τον κρατούσαν ποικιλοτρόπως παντοειδείς οργανισμοί και «υπηρεσίες» (μυστικές και φανερές)  και συνεπώς ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για οποιαδήποτε δουλειά.

 

Εξ ου και η απεριόριστη «εκτίμηση» που έκφρασε γι’ αυτόν ο διαβόητος DrAnthony Fauci, ο άνθρωπος-κλειδί του βαθέως κράτους στο χώρο της υγείας, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Tedros Ghebreyesus, κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές συνεντεύξεις τύπου για τηνCovid-19 στον Λευκό Οίκο, λέγοντας:

 

«Ο Tedros είναι πραγματικά εξαιρετικό άτομο.  Τον γνωρίζω από τότε που ήταν υπουργός Υγείας στην Αιθιοπία. Ο ΠΟΥ τα πήγε πολύ καλά υπό την ηγεσία του». [https://www.youtube.com/watch?v=pMjyTioY8Rg]

 

Περισσότερα για τον «βίο και την πολιτεία» του πρώην τρομοκράτη και νυν διευθυντή του ΠΟΥ Tedros Ghebreyesusπου εμφανίζεται πάντα χαμογελαστός και αυτοπαρουσιάζεται ως ταπεινός άνθρωπος και «ευεργέτης» της ανθρωπότητας που είναι αφοσιωμένος στο δύσκολο έργο του,

Βλέπε:https://www.zougla.gr/kosmos/article/ine-tromokratis-o-dief8intis-tou-pouwho

 

Κ.Γ.

 

ΟΙ ΛΑΘΡΟΧΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ

 

ΠΟΥ - 22/06: «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται, προς το παρόν»

ΠΟΥ - 23/06: «Τα εμβόλια είναι κατάλληλα για τα παιδιά»

 

Children’sHealthDefense.org

The Defender

Megan Redshaw

22Ιουνίου 2021

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/who-updates-guidance-children-should-not-be-vaccinated/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=3e35c836-aad8-4559-a973-7033b818afa8

 

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, στις επίσημες «Οδηγίες» του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας  σχετικά με το ποιος πρέπει να κάνει τα «εμβόλια»-Frankenstein δηλώνονταν κατηγορηματικά ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν… δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να δικαιολογούν τον εμβολιασμό των παιδιών».

 

ΑΠΟ ΤΙΣ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021, ο ίδιος Οργανισμός έσπευσε να αφαιρέσει από την ιστοσελίδα του την επίμαχη Σύσταση ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν»,και να την αντικαταστήσει με την εκπληκτική Σύσταση ότι «μια ομάδα εμπειρογνωμόνων βρήκε [μέσα σε ένα 24ωρο!!!] ότι τα εμβόλια είναι κατάλληλα για χρήση από παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών».

 

Παρατίθεται η σχετική ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την «διόρθωσή» της.Μέσα σε κόκκινο πλαίσιο περιλαμβάνεται η σύσταση που αφαιρέθηκε.

 

 

ΠΟΥ: «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν».
ΠΟΥ: «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν».

 

Μέχρι τις 22 Ιουνίου 2021, στις Συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Αρρώστιας (ΠΟΥ) σχετικά με το ποιοι πρέπει να κάνουν τα εμβόλιαCOVID,δηλώνονταν κατηγορηματικά ότι «τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται, προς το παρόν», διότι

 

«Δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχείαγια την χορήγηση των εμβολίων σε παιδιά, ώστε να γίνουν συστάσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών κατά της COVID-19». 

 

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του παρόντος άρθρου στο TheDefender στις 22 Ιουνίου 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας αφαίρεσε από τις Οδηγίες του σχετικά με το ποιος πρέπει να κάνει το εμβόλιο COVID την σύσταση «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιάζονται προς το παρόν» και την αντικατέστησε με την σύσταση ότι «μια ομάδα εμπειρογνωμόνων βρήκε ότι τα εμβόλια είναι κατάλληλα για χρήση από παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών».

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας είχε δηλώσει προηγουμένως ότι «ο εμβολιασμός παιδιών κατά της COVID δεν αποτελεί προτεραιότητα λόγω της περιορισμένης διαθεσιμότητας των δόσεων σε παγκόσμια κλίμακα», όπως ανέφερε το FoxNews.

 

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης στις 3 Ιουνίου 2021, η οποία μεταδόθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ηDr. KateO'Brien, παιδίατρος και διευθύντρια του τμήματος εμβολίων του ΠΟΥ, δήλωσε ότι:

 

«Tα παιδιά δεν θα πρέπει να είναι το επίκεντρο των προγραμμάτων ανοσοποίησης για την COVIDακόμη και εάν ένας αυξανόμενος αριθμός πλούσιων χωρών επιτρέπουν τη χορήγησή τους σε εφήβους και παιδιά. Τα παιδιά διατρέχουν πάρα πολύ χαμηλό κίνδυνο προσβολής από την COVID. Το σκεπτικό για τον εμβολιασμό παιδιών ήταν να σταματήσει η μετάδοση και όχι να τα προστατεύσει από το να αρρωστήσουν ή να πεθάνουν… Τα παιδιά δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν για να επιστρέψουν στο σχολείο. Ο εμβολιασμός των παιδιών προκειμένου να επιστρέψουν στα σχολεία δεν είναι η κυρίαρχη απαίτηση».

 

Όμως, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσαν ήδη το πράσινο φως για τον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών με ορισμένα εμβόλιαCOVID. Στο Ηνωμένο Βασίλειο «μια απόφαση για εμβολιασμό των παιδιών 12 έως 17 ετών είναι απίθανο ότι θα συνιστάται από τους ειδικούς συντόμως», ανέφερε το BBCNEWS .

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν εμβολιάζονται ούτε και παιδιά τα οποία έχουν ιατρικές παθήσεις, παθήσεις που στους ενήλικες θα αύξαναν τον κίνδυνο μόλυνσης από COVID. Συνιστάται να εμβολιάζονται μόνο εκείνοι με «πολύ υψηλό κίνδυνο έκθεσης και σοβαρά συνέπειες».

 

Ένα επιχείρημα για τον μη-εμβολιασμό των παιδιών για την COVID είναι ότι έχουν σχετικά πολύ μικρό όφελος από αυτό.

 

«Ευτυχώς, ένα από τα λίγα καλά πράγματα σ’ αυτή την πανδημία είναι ότι τα παιδιά πολύ σπάνια επηρεάζονται σοβαρά από την COVID», δήλωσε ο Adam Finnμέλος της «Μικτής Επιτροπής για τον Εμβολιασμό και την Ανοσοποίηση» του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Οι λοιμώξεις στα παιδιά είναι σχεδόν πάντα ήπιες ή ασυμπτωματικές, κάτι που έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις ηλικιακές ομάδες που έχουν προτεραιότητα στις εκστρατείες εμβολιασμού.

 

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Lancet, και αφορούσε σε 7 χώρες –μεταξύ των οποίων και οι ΗΠΑ – διαπίστωσε ότι λιγότερα από 2 δύο παιδιά ανά 1 εκατομμύριο πέθαναν με COVIDσε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

 

Στα παιδιά, τα οφέλη των εμβολίων δεν υπερτερούν των κινδύνων

 

Όπως ανέφερε ο Defender , η αμερικανική «Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων» (FDA) στις 10 Ιουνίου 2021, συνεδρίασε για να συζητήσει τη χορήγηση άδειας έκτακτης ανάγκης (EUA) για εμβόλια COVIDσε παιδιά κάτω των 12 ετών.

 

Σ’ αυτή, πολλοί ειδικοί εκφράστηκαν εναντίον της χορήγησης μια τέτοιας άδειας, υποστηρίζοντας ότι στα παιδιά τα οφέλη δεν υπερτερούν των κινδύνων.

 

Ο PeterDoshi,Ph.D., αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου του Maryland και αρχισυντάκτης της ιατρικής επιθεώρησης  British Medical Journal (BMJ), δήλωσε κατά τη διάρκεια της ανοιχτής δημόσιας ακρόασης ότι «δεν υπάρχει κάποια έκτακτη ανάγκη που να δικαιολογεί τη χορήγηση άδειας χρήσης ‘έκτακτης ανάγκης’ (EUA) για τον εμβολιασμό των παιδιών για την COVID».

 

Ο Dr. PeterDoshi,αναφερόμενος στην εξέταση του αιτήματος   της Pfizer για την απόκτηση άδειας πειραματικής χρήσης (EUA)για τη χορήγηση εμβολίων COVIDσε παιδιά 12 έως 15 ετών, είπε ότι από τις κλινικές δοκιμές που παρουσίασε η εταιρεία, προέκυπτε ότι «οι ζημιές ήταν υπέρτερες από τα οφέλη και εκείνοι που είχαν πάρει το εικονικό φάρμακο ήταν σε καλύτερη κατάσταση από εκείνους που έλαβαν το εμβόλιο».

 

Ο Dr. PeterDoshi επισήμανε ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες μεταξύ των εμβολιασθέντων ήταν συχνές και ότι:

 

«Τα δεδομένα από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δείχνουν ότι «το 23% των παιδιών ηλικίας 0 έως 4 ετών και το 42% των παιδιών ηλικίας 5 έως 17 ετών είχαν ήδη COVIDκαι έχουν ισχυρή φυσική ανοσία».

 

Η KimWitczak , εκπρόσωπος των καταναλωτών στην Συμβουλευτική Επιτροπή της FDA, εξέφρασε μεγάλες ανησυχίες για την πρόωρη έγκριση εμβολίων COVID για παιδιά. ΗWitczak είπε ότι «τα δεδομένα δείχνουν ότι τα παιδιά δεν απειλούνται από κάποιο κίνδυνο και οι αυξανόμενες ενδείξεις βλάβης που προκαλούνται από τα εμβόλια COVID δεν πρέπει να αγνοούνται».

 

ΗKimWitczak και ο Dr. PeterDoshiείναι μεταξύ των 27 ερευνητών και κλινικών γιατρών απ’ όλο τον κόσμο, που ζήτησαν  δημοσίως από τηνFDAνα αρνηθεί να χορηγήσει κανονική άδεια στα εμβόλια COVID έως ότου ληφθούν μέτρα για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους.

 

Βλέπε: https://childrenshealthdefense.org/defender/petition-fda-get-science-right-before-approving-covid-vaccines/

 

Ο DrSidneyWolf, ιδρυτής και ανώτερος σύμβουλος της «HealthResearchGroup», επεσήμανε επίσης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της FDA ότι «τα δεδομένα τωνCDC από τις 1 Ιανουαρίου έως τις 31 Μαρτίου έδειξαν μόνο 204 νοσηλείες και μηδέν (0) θανάτους λόγω της COVIDστην ηλικιακή ομάδα ηλικίας 12 έως 17 ετών».

 

Όπως ανέφερε ο TheDefender στις 26 Μαΐου 2021, δύο πρόσφατες δημοσιεύσεις στο περιοδικό HospitalPediatrics, διαπίστωσαν ότι «οι παιδιατρικές νοσηλείες για το COVIDυπερ-διαγνώστηκαν κατά τουλάχιστον 40%», με επιπτώσεις σε εθνικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν τον εμβολιασμό παιδιών .

 

Τα εμβόλιαCOVID προκαλούν καρδιακή φλεγμονή στους εφήβους

 

Ο Dr. TomShimabukuro, αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Ασφάλειας Ανοσοποίησης τωνCDC, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της FDAστις 10 Ιουνίου 2021 δήλωσε ότι «υπάρχουν ‘πολύ λίγες’ αναφορές για μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών που έχουν κάνει εμβόλια COVID».

 

Ωστόσο, τα δεδομένα των CDC που παρουσίασε ο ίδιος ο Shimabukuro έδειξαν ότι ο αριθμός των περιπτώσεων φλεγμονής της καρδιάς μεταξύ των νέων που εμβολιάστηκαν προσφάτως με τη δεύτερη δόση εμβολίου mRNA, ήταν υψηλότερος από τον αναμενόμενο. Όπως μετέδωσε το πρακτορείοCBSNews εντοπίστηκαν 226 αναφορές περιπτώσεων που μπορούσαν να ανταποκρίνονται στον «ορισμό της υπόθεσης» της μυοκαρδίτιδας και της περικαρδίτιδας σε παιδιά 12-15 ετών μετά τον εμβολιασμό τους.ODr. Shimabukuro κατά την παρουσίασή του είπε ότι:

 

«Μεταξύ των νέων 16 έως 17 ετών, μέχρι τις 31 Μαΐουαναφέρθηκαν79 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας. Ενώ, ο αναμενόμενος αριθμός μεταξύ των ατόμων αυτής της ηλικιακής ομάδας κυμαίνεται μεταξύ 2 και 19 περιπτώσεων».

 

Τα στοιχεία των CDC έδειξαν επίσης ότι «μεταξύ των νέων ηλικίας 18 έως 24 ετών, υπήρχαν 196 αναφορές μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας. Ενώ ο αναμενόμενος αριθμός μεταξύ των ατόμων αυτής της ηλικιακής ομάδας κυμαίνεται μεταξύ 8 και 83 περιπτώσεων».

 

Η «Συμβουλευτική Επιτροπή για τις Πρακτικές Ανοσοποίησης»(ACIP)των CDCείχε προγραμματίσει μια έκτακτη συνεδρίαση για τις 18 Ιουνίου 2021 για την ενημέρωση των στοιχείων και την περαιτέρω αξιολόγηση της μυοκαρδίτιδας μετά την χορήγηση των εμβόλια της Pfizer και της Moderna. Αλλά, ταCDC ανέβαλαν τη συνεδρίαση για το τελευταίο δεκαήμερο του ​​Ιουνίου.

 

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα από το σύστημα VAERS , υπήρξαν 1.117 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας (καρδιακή φλεγμονή) σε όλες τις ηλικιακές ομάδες,οι οποίες αναφέρθηκαν στις ΗΠΑ μετά τον εμβολιασμό για την COVIDαπό τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 11 Ιουνίου 2021. Από αυτές,109 αναφορές αφορούσαν σε παιδιά 12 έως 17 ετών,από τις οποίες οι 108 αποδίδονται στη Pfizer.Επί του παρόντος,

 

• Το εμβόλιο της Pfizer έχει εγκριθεί στις 15/05/2021 για (πειραματική)χρήση έκτακτης ανάγκης (EUA) για άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών.

•Το εμβόλιο της Moderna έχει εγκριθεί με άδεια EUA για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω(παρόλο που η εταιρεία ζήτησε από τηνFDA να εγκρίνει τη χρήση του σε παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών. Και

• Το εμβόλιο της Johnson&Johnsonέχει εγκριθεί με άδεια EUA για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

 

 

Ο Υπερασπιστής (Thedefender) αντιμετωπίζει λογοκρισία σε πολλά κοινωνικά κανάλια. Φροντίστε να μείνετε σε επαφή με τις σημαντικές ειδήσεις με την εγγραφή σας στα κορυφαία νέα της ημέρας Είναι δωρεάν .

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 12:56

Δεν υπάρχουν σχόλια: