Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η πανδημία… των εμβολιασμένων – Malone (εφευρέτης mRNA): Τα εμβόλια Voodoo προκαλούν μεταλλάξεις, ανήθικες οι εντολές

Από την πανδημία του Covid 19… που κατέστη παγκόσμιο πρόβλημα, φθάσαμε στην πανδημία των ανεμβολίαστων ένας χαρακτηρισμός που προσπαθεί να στιγματίσει τους ανεμβολίαστους.
Όμως δεν σταματάμε εδώ… υπάρχει και ένα τρίτο κύμα πανδημίας των εμβολιασμένων, μετά την αποκάλυψη σοκ του επικεφαλής διαχείρισης του covid 19 του Ισραήλ ότι μετά την 3η δόση εμβολίων, θα έρθει και η 4η δόση.
Βιώνουμε την πανδημία των εμβολιασμένων ή κατά το ορθότερο την πανδημία των εμβολίων, όπου όλος ο κόσμος φοβισμένος ακολουθεί και αποδέχεται εντολές και υποχρεωτικότητες και δεν έχει σκεφθεί… τι δεν πάει καλά σε όλο αυτό το νέο σαθρό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί;
Η φυσική ανοσία είναι από 13 έως 27 φορές ισχυρότερη από τον εμβολιασμό αλλά οι κυβερνήσεις επιμένουν στον εμβολιασμό και σχεδιάζουν μέτρα και υποχρεωτικότητες.
Οι εμβολιασμένοι μπορεί να καταστούν μεγάλος κίνδυνος γιατί μεταδίδουν την νόσο στους ανεμβολίαστους ενώ τα εμβόλια… για να φθάσουμε στο 4ο εμβολιασμό αυτό σημαίνει πόσο διάτρητη είναι η ανοσία που προσφέρουν.
Αφού λοιπόν θα χρειαστεί και 4η ή 5η ή 6η δόση εμβολίων, προς τι οι υποχρεωτικότητες και προς τι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού;

Robert Malone: Η υποχρεωτικότητα στα εμβόλια είναι πράξη ανήθικη και ανέφικτη

Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, Dr. Robert Malone, έδωσε κάποιες εξηγήσεις σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, τις αναμνηστικές δόσεις και τη φυσική ανοσία.
Σε συνέντευξη του μίλησε για τα φάρμακα όπως η ιβερμεκτίνη και διευκρίνισε πώς μια παγκόσμια πολιτική εμβολιασμού θα μπορούσε πράγματι να αποτύχει και να προκαλέσει την εμφάνιση μεταλλάξεων covid 19 ανθεκτικών στα εμβόλια.
Στον πυρήνα τους, οι εντολές εμβολίου δεν είναι μόνο ανήθικες και διχαστικές, αλλά και «ανέφικτες και περιττές», επισήμανε ο Dr. Malone.



Η πανδημία… των εμβολιασμένων – Malone (εφευρέτης mRNA): Τα εμβόλια Voodoo προκαλούν μεταλλάξεις, ανήθικες οι εντολές: Η πανδημία… των εμβολιασμένων – Malone (εφευρέτης mRNA): Τα εμβόλια Voodoo προκαλούν μεταλλάξεις, ανήθικες οι εντολές

Δεν υπάρχουν σχόλια: