Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Τι λένε οι ΤΙΜΙΟΙ επιστήμονες για τον Covid-19;

 

What do HONEST scientists say about covid-19?

(Σημ. "Αντίλογου": Το μεταφέραμε μεταφρασμένο από την Google στα Ελληνικά) 

τίμιος επιστήμονας

Ακούτε
τους σωστούς επιστήμονες;


Τ εδώ είναι δύο ειδών επιστήμονες: εκείνα που αγοράζονται από Big Pharma ... και εκείνοι που δεν είναι. Αυτοί που εξυπηρετούν οικονομικούς και πολιτικούς σκοπούς είναι αυτοί που αποκτούν τις μεγαλύτερες πλατφόρμες στα μέσα ενημέρωσης και στις κυβερνήσεις. Θα πουν οτιδήποτε για να εξαργυρώσουν εκατομμύρια δολάρια.

Αυτοί που μιλούν τα αληθινά επιστημονικά γεγονότα, συχνά αποσιωπούνται ή απλά αγνοούνται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω απαριθμήσει τα αληθινά επιστημονικά ευρήματα αυτών των έντιμων ειδικών σχετικά με τον Covid-19 σε αυτήν τη σελίδα. Δεδομένου ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανήκουν στην Big Pharma δεν θα σας πουν ποτέ αυτά τα γεγονότα και θα σας τα κρύψουν ακόμη και με κάθε κόστος.

Απολαύστε αυτή την απελευθερωτική αλήθεια και μοιραστείτε την όπου μπορείτε ...

Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης
κατά τη διάρκεια των αγορών;


έντιμος επιστήμονας που ψωνίζει

Ο καθηγητής Hendrik Streeck του Πανεπιστημίου της Βόννης είναι ο κορυφαίος ιολόγος της Γερμανίας. Διηύθυνε μια μελέτη στην πιο πληγείσα περιοχή στο Heinsberg της Γερμανίας. Τα αποτελέσματα της μελέτης του είναι:

«Δεν υπάρχει κίνδυνος να προσβληθείτε από την ασθένεια αν πάτε για ψώνια. Οι σοβαρές εστίες μόλυνσης ήταν πάντα το αποτέλεσμα των ανθρώπων να είναι πολύ κοντά για μεγάλα χρονικά διαστήματα ».

Καθηγητής Hendrick Streek, Πανεπιστήμιο της Βόννης

Αποδείχθηκε επίσης ότι δεν ήταν δυνατή η μετάδοση του ιού μέσω λαβών, τηλεφώνων ή τουαλετών. Αυτός ο κορυφαίος καθηγητής ιολογίας καταλήγει: (1)

«Οι αποφάσεις για δράση ελήφθησαν βάσει υποθέσεων και όχι βάσει επιστημονικών στοιχείων».

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ HENDRICK STREEK
LEADING VIROLOGIST OF GERMANY

Πρέπει να εφαρμόζουμε κοινωνική αποστασιοποίηση;


Η ιδέα ότι πρέπει να κρατάμε απόσταση τουλάχιστον έξι ποδιών βασίζεται, σύμφωνα με τους ειδικούς, σε ένα εντελώς ατεκμηρίωτο έγγραφο του 1930. Ένας από τους κορυφαίους γιατρούς του Ηνωμένου Βασιλείου, ο καθηγητής Robert Dingwall , συμβούλεψε τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον: (2)

«Νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να επιβληθούν ορισμένα μέτρα, τα οποία πραγματικά δεν έχουν καμία βάση τεκμηρίωσης. Θέλω να πω, ο κανόνας των έξι ποδιών δημιουργείται από το πουθενά ».

Καθηγητής Robert Dingwall

Ποιες είναι οι πιθανότητες
μόλυνσης;


μόλυνση

Μια 22χρονη Κινέζα εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα. Μετά από τρεις ημέρες ανάρρωσε, αλλά στη συνέχεια βρέθηκε θετική στον Covid-19. Αυτό ανησύχησε το προσωπικό του νοσοκομείου, επειδή τις τελευταίες ημέρες είχε έρθει σε επαφή με εκατοντάδες διαφορετικά άτομα, συμπεριλαμβανομένων των οικογενειών, των ασθενών και του προσωπικού του νοσοκομείου: συνολικά 455 άτομα! Υπήρχε μεγάλη ανησυχία ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να έχουν μολυνθεί. Ως εκ τούτου, ξεκίνησε μια εκτεταμένη έρευνα.  (3) Τι αποδείχθηκε ότι συνέβη;

Από τους 455 ανθρώπους με τους οποίους είχε αλληλεπίδραση τις τελευταίες πέντε ημέρες, ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε μολυνθεί. Ούτε ένα άτομο!

Αυτή η εκτεταμένη έρευνα αποδεικνύει ότι ένα άτομο που έχει Covid-19 χωρίς συμπτώματα δεν είναι πιθανό να μεταδώσει τον ιό. Αυτό το γεγονός επιβεβαιώθηκε επίσης από εκπρόσωπο του ΠΟΥ: (4)

"Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο για κάποιον που δεν έχει συμπτώματα να μεταδώσει τον ιό σε κάποιον άλλο."

MARIA VAN KERKHOVEN
ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης σε εξωτερικούς χώρους;


υπαίθρια μόλυνση covid

Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Βρετανικής Κολομβίας δήλωσε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα να μολυνθείτε από τον Covid-19 εάν είστε σε εξωτερικούς χώρους. Έκαναν μια μελέτη που αποκάλυψε πώς το 80% όλων των λοιμώξεων συμβαίνουν μέσα στα σπίτια . Τα υπόλοιπα γίνονται σε τρένα και λεωφορεία. (5)

«Δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι αυτός ο ιός υπάρχει στον αέρα και ακόμη κι αν ήταν, τα μέτρα μας δεν θα είχαν αποτέλεσμα. Η συντριπτική πλειοψηφία της μετάδοσης του Covid-19 συμβαίνει μέσω στενής και παρατεταμένης προσωπικής επαφής ».

Δρ. Reka Gustafson, Επαρχιακός Υπεύθυνος Υγείας, Βρετανική Κολούμπια

Μόλυνση μόνο μετά από
παρατεταμένη στενή επαφή


Το έγκυρο ιατρικό περιοδικό New England διερεύνησε τις απαραίτητες συνθήκες για μόλυνση. Το συμπέρασμα πέντε επιστημόνων είναι ότι οι μάσκες προσώπου δεν είναι καθόλου χρήσιμες. Η μόλυνση συμβαίνει μόνο αφού κάποιος έχει σταθεί πολύ κοντά σε μολυσμένο άτομο με συμπτώματα για αρκετά λεπτά. (6)

«Γνωρίζουμε ότι η χρήση μάσκας εκτός του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει ελάχιστη ή καθόλου προστασία από λοιμώξεις.
Οι αρχές δημόσιας υγείας ορίζουν μια σημαντική έκθεση στον Covid-19 ως πρόσωπο με πρόσωπο επαφή εντός ενάμιση μέτρου με ασθενή που έχει συμπτώματα covid-19. Αυτή η επαφή πρέπει να διατηρηθεί για τουλάχιστον λίγα λεπτά (και μερικοί λένε περισσότερα από 10 λεπτά ή και 30 λεπτά) ».

«Η πιθανότητα μετάδοσης του Covid-19 μέσω παροδικής αλληλεπίδρασης σε δημόσιο χώρο είναι ελάχιστη. Σε πολλές περιπτώσεις, η επιθυμία για εκτεταμένη μάσκα είναι μια αντανακλαστική απάντηση στο φόβο της πανδημίας ».

NEW ENGLAND MEDICAL JOURNAL

Πόσο προστατευτικές είναι οι μάσκες προσώπου;


μάσκες προσώπου αυτοκίνητο

Μια μεγάλη κλίμακα διεξήχθη για να καθοριστεί μια για πάντα, εάν οι μάσκες προσώπου είναι χρήσιμες για τους οδοντιάτρους. Το αποτέλεσμα αυτής της ιστορικής μελέτης ήταν εκπληκτικό: (7)

«Αυτές και άλλες μελέτες δείχνουν ότι οι ιοί ή άλλα σωματίδια υπομικρών δεν φιλτράρονται με μάσκες προσώπου».

Dr John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC

Ο Καναδός επιστήμονας DG Rancourt είναι γνωστός ειδικός στις μάσκες προσώπου. Δηλώνει εμφατικά: (8)

«Οι μάσκες και οι αναπνευστήρες δεν λειτουργούν. Υπάρχουν εκτεταμένες τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές (RCT) και αναλύσεις μετα-ανάλυσης μελετών RCT, που όλες δείχνουν ότι οι μάσκες και οι αναπνευστήρες δεν λειτουργούν για την πρόληψη ασθενειών που μοιάζουν με γρίπη του αναπνευστικού ή ασθένειες του αναπνευστικού ».

ΓΔ Rancourt

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέφερε πρόσφατα ότι οι μάσκες προσώπου χρειάζονται μόνο για υγιείς ανθρώπους που εργάζονται με κάποιον που έχει μολυνθεί από τον Covid-19. Άλλοι δεν χρειάζεται να φορούν καθόλου μάσκες. (9)

«Αν δεν έχετε αναπνευστικά προβλήματα όπως βήχας, τρέξιμο στη μύτη ή πυρετό, δεν χρειάζεται να φοράτε μάσκα».

ΔΡ ΑΠΡΙΛ ΜΠΑΛΕΡ, ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΠΟΥ

Οι μάσκες προσώπου αυξάνουν τον
κίνδυνο μόλυνσης


η μάσκα αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης

Μια πολύ εκτεταμένη μελέτη που πραγματοποιήθηκε από εννέα επιστήμονες δείχνει ότι η παρατεταμένη χρήση μάσκας προσώπου στην πραγματικότητα αυξάνει τον κίνδυνο μόλυνσης! (10)

«Αυτή η μελέτη είναι η πρώτη RCT μάσκας στόματος και τα αποτελέσματα προειδοποιούν για τη χρήση μάσκας προσώπου. 
Η κατακράτηση υγρασίας, η επαναχρησιμοποίηση μάσκας προσώπου και το κακό φιλτράρισμα μπορεί να οδηγήσουν σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης ».

Ιατρική Έκθεση BMJ

Οι κατασκευαστές μάσκας προσώπου προειδοποιούν:
καμία προστασία από ιό


Ορισμένοι ειλικρινείς κατασκευαστές μάσκας προσώπου ενημερώνουν σωστά τους χρήστες τους ότι τα προϊόντα τους δεν προσφέρουν προστασία έναντι του COVID-19 και άλλων ιών. Εάν αυτές οι ιατρικές μάσκες βρόχου αυτιού - που έχουν πολλαπλά στρώματα (!) - δεν βοηθούν, τότε οι αυτο -κατασκευασμένες μάσκες δεν προσφέρουν καμία προστασία.

Αντίθετα: εμποδίζουν τη ροή οξυγόνου, η οποία αποδυναμώνει το σώμα και συνεπώς μειώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης. 

μάσκα προσώπου χωρίς κουτί προστασίας

Είναι ο COVID-19 εξαιρετικά θανατηφόρος;


θνησιμότητα ποσοστών θανάτου από covid

Οι ειδικοί του Πανεπιστημίου Στάνφορντ στην Καλιφόρνια δείχνουν ότι το ποσοστό θνησιμότητας του COVID-19 κυμαίνεται μεταξύ 0,02 και 0,4%. (11) Για να εντάξουμε αυτά τα στοιχεία: η εποχική γρίπη έχει ποσοστό θνησιμότητας 0,1%. Όταν αυτή η μελέτη επικρίθηκε, ο κύριος ερευνητής απάντησε:

«Υπάρχει ένα είδος μαζικής υστερίας εδώ που επιμένει μόνο ότι αυτό πρέπει να είναι το τέλος του κόσμου και ότι πρέπει να πέσει ο ουρανός στα κεφάλια μας. Βασίζεται σε εικασίες και επιστημονική φαντασία και μια πλήρη επίθεση σε μελέτες με δεδομένα. Αλλά η απόρριψη πραγματικών δεδομένων υπέρ της κερδοσκοπίας είναι ενοχλητική ».

Δρ Ιωάννης Ιωαννίδης, Πανεπιστήμιο Στάνφορντ

Το περίφημο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο κατέληξε σε παρόμοιο συμπέρασμα: (12)

"Το ποσοστό θνησιμότητας από τον COVID-19 κυμαίνεται μεταξύ 0,1% και 0,41%."

Πάνω από 120 επιστήμονες ήθελαν να αντιμετωπίσουν την αχαλίνωτη παραπληροφόρηση που γίνεται από τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις. Παρουσιάστηκαν σοβαρές πληροφορίες για τον COVID-19. Αυτές είναι μερικές από τις δηλώσεις τους: (13)

«Τα συνολικά κλινικά αποτελέσματα του COVID-19 είναι συγκρίσιμα με τη σοβαρή εποχική γρίπη, με ποσοστό θνησιμότητας περίπου 0,1%ή πανδημική γρίπη. «

Καθηγητής Δρ. Giulio Tarro
«Στο πρώτο μου βίντεο για τον COVID-19 πρότεινα ότι το ποσοστό θνησιμότητας θα πρέπει να είναι περίπου 0,7%. Το αντίθετο μου αποδείχθηκε σήμερα. Στην πραγματικότητα, το ποσοστό θνησιμότητας είναι το ένα δέκατο αυτού. Εδώ είναι η απλή αλήθεια: Ο COVID-19 δεν είναι πολύ χειρότερος από την κακή γρίπη ».

Καθηγητής Sam Vaknin, Israël
«Το 99% των ενεργών περιπτώσεων στον γενικό πληθυσμό είναι ήπιες και δεν απαιτούν ειδική ιατρική θεραπεία. Οι θάνατοι συμβαίνουν κυρίως σε ηλικιωμένους, σε άτομα με σοβαρές χρόνιες παθήσεις όπως ο διαβήτης και οι καρδιακές παθήσεις ».

Δρ David Katz, Πανεπιστήμιο Yale, ΗΠΑ, ιδρυτικός διευθυντής του Ερευνητικού Κέντρου Πρόληψης Πανεπιστημίου Yale
«Στη Γερμανία περίπου 2.500 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα και μόνο 12 άνθρωποι πέθαναν τις τελευταίες 3 εβδομάδες λόγω του COVID-19. Γέρνω από το παράθυρο και λέω: μπορεί να μην έχουμε περισσότερους θανάτους το 2020 από οποιαδήποτε άλλη χρονιά ».

Καθηγητής Δρ Hendrick Streeck, Καθηγητής Ιολογίας και Διευθυντής του Ινστιτούτου ιολογίας και Έρευνας για τον HIV στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βόννης

«Εδώ είναι η απλή αλήθεια: Ο COVID-19 δεν είναι πολύ χειρότερος από την κακή γρίπη».

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ SAM VAKNIN, ISRAËL

Ιατροδικαστής:
«Δεν υπάρχει ιός δολοφόνος»


Ο σεβαστός Γερμανός ιατροδικαστής Καθ. Δρ. Klaus Püschel εξέτασε περισσότερες από 140 κορωνοϊές στο Αμβούργο. Στη γερμανική τηλεόραση είπε ότι η υστερία γύρω από τον κορωνοϊό είναι υπερβολικά υπερβολική. Όλοι οι άνθρωποι που πέθαναν είχαν υποκείμενες διαταραχές και θα είχαν πεθάνει γρήγορα ούτως ή άλλως, με ή χωρίς τον ιό, σύμφωνα με τον Püschel, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει «ιός δολοφόνος». Ο καθηγητής του Πανεπιστημιακού Ιατρικού Κέντρου Hamburg-Eppendorf δήλωσε (14) : 

«Μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά όλοι θα είχαν πεθάνει φέτος».

Το 80 % των ασθενών έπασχαν από καρδιαγγειακές παθήσεις και η μέση ηλικία ήταν τα 80 έτη. Οι υγιείς άνθρωποι δεν χρειάζεται να ανησυχούν, λέει ο Püschel. Ο ιατροδικαστής προέβλεψε επίσης ότι το κορωνοϊό δεν θα προκαλέσει καν κορυφή στο ετήσιο ποσοστό θνησιμότητας.

«Δεν είναι ένας ιός δολοφόνος από τον οποίο θα πεθάνουν πολλοί. Αυτός ο ιός δεν είναι απαραίτητα θανατική ποινή για ηλικιωμένους και ασθενείς. Οι περισσότεροι θα επιβιώσουν από την ασθένεια ».

ΚΑΘ. ΔΡ. KLAUS PÜSCHEL

600 ιατροί: «Το κλείδωμα είναι ένα σοβαρό ατύχημα με τεράστιες απώλειες»


Η καταστροφή που προκαλείται από το κλείδωμα είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από ό, τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Περισσότεροι από 600 Αμερικανοί γιατροί έγραψαν μια επιστολή στον Πρόεδρο Τραμπ στην οποία αποκαλούν το κλείδωμα «σοβαρό ατύχημα με τεράστιες απώλειες» (15) .

«Οι επιπτώσεις στην υγεία είναι πολύ υποτιμημένες και υποτιμημένες. Αυτό είναι ένα λάθος τεράστιου μεγέθους », λέει η επιστολή της Simone Gold, MD, ειδικής στην επείγουσα περίθαλψη στο Λος Άντζελες.

 «Ο αριθμός των κλήσεων αυτοκτονίας έχει αυξηθεί κατά 600%».

«Ο τερματισμός του lockdown δεν αφορά τη Wall Street ή την αγνοία της ζωής των ανθρώπων. πρόκειται για τη διάσωση ζωών ».

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε αυτήν την ασθένεια να μετατρέψει τις ΗΠΑ από μια ελεύθερη, ενεργητική κοινωνία σε μια κοινωνία σπασμένων ψυχών που εξαρτώνται από τις κρατικές δαπάνες».

«Αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος. Η ζημιά που προκλήθηκε από τα μέτρα είναι πολύ μεγαλύτερη από τον ίδιο τον COVID-19. Ο αριθμός των κλήσεων αυτοκτονίας αυξήθηκε κατά 600%. Η ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων κινδυνεύει λόγω του αποκλεισμού ».

DR SIMONE GOLD, MD 
SPOKESPERSON ΓΙΑ 600 ΙΑΤΡΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ

Κορυφαίος επιστήμονας λέει ότι τα λουκέτα είναι άχρηστα


Ο παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγος Δρ Κνουτ Βιτκόφσκι μελέτησε τα lockdown και αποκάλυψε πώς δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν την εξάπλωση του Covid-19. Αυτός ο διεθνώς σεβαστός επιστήμονας μοιράστηκε τα ευρήματά του σε ένα βίντεο, αλλά λογοκρίθηκε αμέσως. (16)

Ο διάσημος επιδημιολόγος Δρ Knut Wittkowski αποκάλυψε ότι τα lockdown δεν σταματούν την εξάπλωση του Covid-19 ... και αμέσως λογοκρίθηκε. 


Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ο covid-19
είναι εξαιρετικά επικίνδυνος


Γιατί όλοι πιστεύουμε ότι ο Covid-19 είναι τόσο επικίνδυνος ιός; Γιατί αυτό μας είπαν η τηλεόραση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ωστόσο, ένας ειδικός στη μικροβιολογία και την επιδημιολογία λοιμώξεων, ο καθηγητής Δρ. Sucharit Bhakdi , λέει ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική επιστημονική απόδειξη ότι ο Covid-19 είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. 

«Τα δρακόντεια μέτρα που περιορίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων με τόσο ολοκληρωμένο τρόπο μπορούν να επιβληθούν μόνο εάν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία ότι ένας νέος ιός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Υπήρξε ποτέ μια τέτοια επιστημονικά τεκμηριωμένη ένδειξη για τον COVID-19; Κατά τη γνώμη μου, η απλή απάντηση είναι «όχι» ».

Καθηγητής Δρ. Sucharit Bhakdi, ειδικός στη μικροβιολογία και επιδημιολογία λοιμώξεων, πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιατρικής Μικροβιολογίας και Υγιεινής στο Πανεπιστήμιο του Μάιντς. (13)


Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς δεν πεθαίνει από τον Covid-19. Αυτό όμως που οι περισσότεροι από εμάς δεν συνειδητοποιούμε είναι ότι κάθε χρόνο πολύ περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν από την εποχική γρίπη παρά από τον Covid-19. Και κάθε χρόνο εκατομμύρια παγκοσμίως πεθαίνουν από φυματίωση. Υπάρχουν πολλές ασθένειες που είναι πολύ χειρότερες από τον Covid-19!

Αγορασμένοι επιστήμονες κρύβουν τη θεραπεία για τον COVID-19 από την ανθρωπότητα


W e έχουν δει αυτό ειλικρινής επιστήμη λέει για Covid-19. Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά στο πόσο μακριά θα φτάσουν οι "αγορασμένοι" επιστήμονες - προκειμένου να λάβουν τα εκατομμύρια δολάρια τους.

professeur didier raoult

Ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας στον κόσμο σε μολυσματικές ασθένειες είναι ο διάσημος καθηγητής Didier Raoult από τη Γαλλία, που αποκαλείται επίσης «rockstar της επιστήμης». Ο καθηγητής Raoult έχει τον δικό του στρατό από εκατοντάδες ερευνητές και δημοσιεύει πολλές επιστημονικές εργασίες κάθε χρόνο.

Στην αρχή της πανδημίας του COVID-19, άρχισε να θεραπεύει ασθενείς με κορονοϊό με υδροξυχλωροκίνη. Αυτό είναι ένα πανάρχαιο και αποδεδειγμένο φάρμακο που  υπάρχει εδώ και πάνω από μισό αιώνα. Είναι γνωστό ότι είναι πολύ ασφαλές και αποτελεσματικό και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως, ακόμη και σε ευάλωτα νεογέννητα και ηλικιωμένους. Ο καθηγητής Raoult είδε τεράστια αποτελέσματα κατά τη θεραπεία ασθενών με Covid.

Σχεδόν όλοι τους αναρρώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς νοσηλεία ή παρενέργειες. Θεράπευσε με επιτυχία πάνω από τέσσερις χιλιάδες ασθενείς. (17)

Ο καθηγητής Raoult είδε πάνω από 4.000 ασθενείς με Covid-19 να αναρρώνουν σε λίγες ημέρες, χάρη στο φάρμακο υδροξυχλωροκίνη. Δήλωσε δημόσια:
"Αυτό είναι το τέλος της πανδημίας!" 


Β ecause αυτής της επιτυχίας, οι γιατροί, όπως ο Δρ Βλαντιμίρ Zelenko, Δρ Στέλλα Εμμανουήλ, ο Δρ Rob Elens, και αμέτρητοι άλλοι άρχισαν να χρησιμοποιούν την ίδια μεταχείριση για COVID-19 και είδε παρόμοια αποτελέσματα. Ο Δρ Zelenko βοήθησε περισσότερους από χίλιους ασθενείς να αναρρώσουν, χωρίς ουσιαστικά κανένα θάνατο. (18) Ο Δρ Εμμανουήλ είδε πάνω από 350 άτομα να γίνονται καλύτερα, χωρίς ούτε έναν θάνατο. Το ίδιο ισχύει για τον Δρ Rob Elens και άλλους παγκοσμίως.

Δεν υπάρχει αμφιβολία σχετικά: η υδροξυχλωροκίνη σε συνδυασμό με ψευδάργυρο και αζιθρομυκίνη είναι μια πολύ ισχυρή θεραπεία για τον covid19. 
(19)

Γιατί λοιπόν δεν το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος, και - όπως δήλωσε ο καθηγητής Raoult - απλά τερματίζει ολόκληρη την πανδημία; Επειδή οι αγορασμένοι επιστήμονες έχουν αναλάβει τον έλεγχο ποια "επιστήμη" παρουσιάζεται στο κοινό μέσω των συνηθισμένων μέσων ενημέρωσης. Δημοσιεύθηκαν αρκετές λεγόμενες «επιστημονικές» μελέτες, που είπαν στον κόσμο ότι αυτή η θεραπεία είναι πολύ επικίνδυνη. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ιατρικά ιδρύματα στον κόσμο είναι το «The Lancet» από το Ηνωμένο Βασίλειο. Δημοσίευσαν μια μελέτη υποστηρίζοντας ότι «η επιστήμη λέει» πόσο επικίνδυνο είναι το HCQ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είπε ακόμη ότι το ένα τρίτο από τους 3.500 ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με HCQ πέθαναν! 

Ως αποτέλεσμα αυτού που λέει η επιστήμη, αυτή η αποτελεσματική θεραπεία για τον COVID-19 απαγορεύτηκε από τις περισσότερες χώρες.

Στη συνέχεια, οι επιστήμονες που δεν πληρώνονται από τη φαρμακοβιομηχανία έλεγξαν αυτές τις μελέτες και διαπίστωσαν ότι ήταν όλες δόλιες. Είχαν χρησιμοποιηθεί ψευδή δεδομένα και αυτές οι λεγόμενες «επιστημονικές μελέτες» δεν ήταν παρά απλές απάτες. (20) Ο Δρ Simone Gold, ο οποίος είναι εκπρόσωπος για περισσότερους από 600 γιατρούς στην Αμερική και ο οποίος οργάνωσε τους Αμερικανούς Frontline Doctors, είπε τα εξής:

Η Δρ Μέριλ Νας αποκάλυψε πώς ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε χρησιμοποιήσει δόσεις HCQ που ήταν τέσσερις φορές πολύ υψηλές! Η χορήγηση αυτών των θανατηφόρων δόσεων φυσικά σκότωσε πολλούς ασθενείς. Αποκάλυψε κάτι ενοχλητικό: (21)

Οι δοκιμές του ΠΟΥ χρησιμοποιούν υπερβολικές, επικίνδυνες δόσεις HCQ. Αυτές οι δοκιμές δεν δοκιμάζουν τα οφέλη του HCQ στον Covid-19, αλλά μάλλον ελέγχουν εάν οι ασθενείς επιβιώνουν από τοξικές, μη θεραπευτικές δόσεις.

«Ο ΠΟΥ και άλλοι οργανισμοί έχουν συνωμοτήσει για τη χορήγηση υπερβολικών δόσεων HCQ προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των θανάτων. Με αυτόν τον τρόπο, κλέβουν δισεκατομμύρια ανθρώπους ένα ασφαλές και φθηνό φάρμακο ».

ΔΡ ΜΕΡΙΛ ΝΑΣ

Το πόσο μακριά θα φτάσουν οι επιστήμονες: είναι πρόθυμοι να κρύψουν αποτελεσματικές θεραπείες για τον COVID -19 από την ανθρωπότητα, προκαλώντας δεκάδες χιλιάδες - αν όχι εκατομμύρια - να πεθάνουν. Αυτό είναι μαζική δολοφονία. Ο Δρ Zelenko, ο οποίος είδε πάνω από χίλιους ασθενείς με Covid να αναρρώνουν και είναι μια από τις πιο τολμηρές φωνές που αντιμετωπίζουν αυτό το παγκόσμιο έγκλημα, δήλωσε στο Twitter:

tweet zelenko

Μιλάνε 2.500 γιατροί


Μ μετάλλευμα από 2.500 επαγγελματίες υγείας στην Ολλανδία έχουν υπογράψει μια επείγουσα επιστολή προς την ολλανδική κυβέρνηση. (23) Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα:

Τα τρέχοντα παγκόσμια μέτρα που ελήφθησαν για την καταπολέμηση του SARS-CoV-2 (Covid-19) παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε μεγάλο βαθμό.
Η ζημιά στον ψυχοκοινωνικό τομέα, η οικονομική ζημία και η ζημιά στην υγειονομική περίθαλψη που δεν είναι κοροναϊκή και στο συνολικό κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, είναι απαράμιλλη.
Υπάρχουν ακόμη ελάχιστα ή καθόλου στοιχεία για τη χρησιμότητα της κοινωνικής απόστασης σε απόσταση 1 έως 2 μέτρων. Υπαίθρια, οι άνθρωποι σχεδόν δεν μολύνονται ... 
Από την άλλη πλευρά, η κοινωνική αποστασιοποίηση έχει σαφώς αρνητική επίδραση στη δημόσια υγεία.

«Η τρέχουσα ντροπή, κατηγορία και λογοκρισία γιατρών που αντιτίθενται στην κυβερνητική πολιτική - η οποία είναι η απόρριψη εναλλακτικών λύσεων έναντι της οδού εμβολίου - είναι εξαιρετικά ανησυχητική».

ΔΡ. DICK BIJL + 1.700 ΓΙΑΤΡΟΙ

600 γιατροί από την Ισπανία λένε ότι είχε προγραμματιστεί πανδημία 


γιατροί για την αλήθεια Ισπανία σχεδιάζουν πανδημία

Οι Γερμανοί γιατροί δεν είναι οι μόνοι που λένε ότι η πανδημία είναι «παγκόσμιο έγκλημα». Στην Ισπανία, μια ομάδα 600 ιατρών που ονομάζονται «Γιατροί για την Αλήθεια» έκαναν παρόμοια δήλωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

«Ο Covid-19 είναι μια ψεύτικη πανδημία που δημιουργήθηκε για πολιτικούς σκοπούς. Αυτή είναι μια παγκόσμια δικτατορία με υγειονομική δικαιολογία. Καλούμε τους γιατρούς, τα μέσα ενημέρωσης και τις πολιτικές αρχές να σταματήσουν αυτήν την εγκληματική επιχείρηση, διαδίδοντας την αλήθεια ».  (24)

ΜΙΛΑΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Οι ειλικρινείς επιστήμονες αποκαλύπτουν πώς οι μάσκες προσώπου δεν βοηθούν - αλλά στην πραγματικότητα αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης. Η κοινωνική αποστασιοποίηση δεν έχει επιστημονική βάση. Δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης σε εξωτερικούς χώρους, σε καταστήματα ή σε εστιατόρια. Ο μόνος τρόπος για να κολλήσετε το COVID-19 είναι να σταθείτε πρόσωπο με πρόσωπο για μεγάλο χρονικό διάστημα με κάποιον που έχει βήχα και πυρετό. Το ποσοστό θνησιμότητας του COVID-19 είναι το ίδιο με αυτό της εποχικής γρίπης. Οι αγορασμένοι επιστήμονες, ωστόσο, κρύβουν κάθε θεραπεία από την ανθρωπότητα, ώστε να μπορούν να εξαργυρώσουν την πώληση δισεκατομμυρίων εμβολίων. Δημιουργούν μαζική υστερία για την προώθηση αυτής της ατζέντας. 

Κατάχρηση της «επιστήμης» για να εξαπατήσει την ανθρωπότητα


Η B ig Pharma και οι λεγεώνες τους από διεφθαρμένους επιστήμονες - που θα κάνουν τα πάντα για χρήματα - ανακάλυψαν κάτι ισχυρό: είναι πολύ εύκολο να χειριστεί κανείς ολόκληρο τον κόσμο. Αν πείτε απλά «η επιστήμη λέει», οι περισσότεροι άνθρωποι θα πιστέψουν οτιδήποτε πείτε. Αυτή είναι μια αρχή που οι περισσότεροι επιστήμονες, πολιτικοί, μέσα ενημέρωσης και ηγέτες της βιομηχανίας ανακάλυψαν εδώ και πολύ καιρό. 

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι άνθρωποι θα πιστεύουν οτιδήποτε, αν απλώς πείτε ότι οι επιστήμονες το έχουν ανακαλύψει.
παραθέτουν οι επιστήμονες

Ο φόβος μετατρέπει τους ανθρώπους σε μαριονέτες


Η επιστήμη δεν είναι το μόνο μαγικό εργαλείο μαζικής χειραγώγησης. Λειτουργεί ακόμα καλύτερα όταν συνδυάζεται με ένα άλλο στοιχείο: τον φόβο. Αυτό εξηγήθηκε από τον καταδικασμένο εγκληματία πολέμου και ηγέτη των Ναζί, Χέρμαν Γκέρινγκ. Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου σχεδόν ολόκληρος ο γερμανικός πληθυσμός - που ήταν απλώς άνθρωποι σαν εσένα και εμένα! - υποστήριξε τα σχέδια του Αδόλφου Χίτλερ να δολοφονήσει εκατομμύρια αθώους ανθρώπους. Πώς ήταν δυνατόν ο Χίτλερ να επαινέθηκε από ένα ολόκληρο έθνος για τη διάπραξη των πιο φρικτών εγκλημάτων; Μετά τον πόλεμο, κατά τη διάρκεια των περίφημων δίκων της Νυρεμβέργης, στον διαβόητο ναζιστικό ηγέτη Χέρμαν Γκέρινγκ έγινε αυτή ακριβώς η ερώτηση. Η απάντησή του ήταν:

«Το κλειδί είναι ο ΦΟΒΟΣ. Εάν κάνετε τους ανθρώπους να φοβούνται κάτι, θα κάνουν οτιδήποτε τους πείτε να κάνουν. '
adolf hitler hermann goering

Ο Χίτλερ έκανε τον γερμανικό λαό να φοβάται τους Εβραίους, οπότε συμφώνησε να τους σκοτώσει όλους. Ο φόβος είναι ένα ισχυρό όπλο για μαζική χειραγώγηση. Ειδικά αν αυτός ο φόβος υποστηρίζεται από την «επιστήμη». 

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, αυτή ήταν η νούμερο 1 αρχή που χρησιμοποιείται περισσότερο για να επιβληθεί ολοκληρωτικός έλεγχος στο κοινό παγκοσμίως. "Η επιστήμη λέει ότι όλοι θα πεθάνουμε, αν δεν κλειδώσουμε ολόκληρο το έθνος μας!" "Η επιστήμη λέει ότι όλοι πρέπει να φοράμε μάσκες προσώπου, αλλιώς όλοι θα πάρουμε αυτόν τον θανατηφόρο ιό!" "Η επιστήμη λέει ..."

Ο χειρισμός των μαζών δεν ήταν ποτέ ευκολότερος. Συνδυάστε απλά την «επιστήμη» με το φόβο και οι άνθρωποι μετατρέπονται σε μαριονέτες που θα κάνουν ό, τι θέλετε. 

επιστημονική μάσκα προσώπου σε εξωτερικούς χώρους

Οι άνθρωποι θα φορούν ακόμη και μάσκες προσώπου σε υπαίθριο χώρο, όπου δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να προσβληθούν από τον Covid-19. Πολλοί θα φορούν μάσκες προσώπου ενώ οδηγούν μόνοι με τα δικά τους αυτοκίνητα, χωρίς κανέναν άλλον από τον οποίο θα μπορούσαν να προσβληθούν από οποιαδήποτε ασθένεια. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι, μερικοί φορούν ακόμη και μάσκες προσώπου στο σπίτι! Άλλοι κοιμούνται με τις μάσκες στο πρόσωπό τους ...

Οι άνθρωποι κάνουν τα πιο παράλογα πράγματα, γιατί «επιστήμονες» τους είπαν να φοβούνται. 

2.500 γιατροί και επαγγελματίες:
"Αυτό είναι παγκόσμιο έγκλημα!"


Τ καπέλο είναι ο λόγος που μια ομάδα από 500 γιατρούς από τη Γερμανία, η οποία υποστηρίζεται από χιλιάδες επαγγελματίες, δήλωσε δημοσίως κατά τη διάρκεια μιας εθνικής συνέντευξη Τύπου: (22)

"Τα μέτρα που βιώνουμε όλοι δεν έχουν καμία σχέση με την καταστολή του ιού. Λοιπόν ... ποιον πραγματικά καταπιέζουμε εδώ; 

Ο πανικός της Κορώνας είναι ένα παιχνίδι. Είναι απάτη. Μια απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω παγκόσμιου εγκλήματος ».
προγραμματισμένη πανδημία - heiko schoning

«Ο πανικός της κορώνας είναι ένα παιχνίδι. Είναι απάτη. Απάτη. Είναι καιρός να καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε εν μέσω παγκόσμιου εγκλήματος ».

DR HEIKO SCHONING,
ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μήνυμα για την ανθρωπότητα
κατά τη διάρκεια μαζικής διαμαρτυρίας


Η ομάδα "Γιατροί για την ενημέρωση" στη Γερμανία εκδίδει μια εβδομαδιαία εφημερίδα με πάνω από 500.000 (!) Αντίτυπα, για να αποκαλύψει τη διαφθορά του Covid και να απαλλάξει τον λαό της Γερμανίας από τον ολοκληρωτισμό και την τυραννία από τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις. Οργανώνουν επίσης μαζικές διαδηλώσεις, όπως αυτή στις 29 Αυγούστου, όπου πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι από όλη την Ευρώπη κατέκλυσαν τους δρόμους του Βερολίνου.

προγραμματισμένη πανδημία διαμαρτυρίας Βερολίνο

Κατά τη διάρκεια αυτού του ιστορικού γεγονότος, ένας ήρωας της ανθρωπότητας, ο Robert F. Kennedy, Jr.  έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα που περιέχει μια κρίσιμη προειδοποίηση για όλη την ανθρωπότητα. Σας ενθαρρύνω να ακούσετε αυτό το σημαντικό μήνυμα στο παρακάτω βίντεο ...

Τι μπορούμε να κάνουμε εσύ και εγώ;


W καπέλο μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό το παγκόσμιο έγκλημα; Πρέπει να ενημερωθούμε και να διαδώσουμε την αλήθεια. Σας ενθαρρύνω να εγγραφείτε στα δωρεάν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Stop World Control, ώστε να μπορείτε να είστε ενημερωμένοι για το τι πραγματικά συμβαίνει και να εξουσιοδοτηθείτε να υπερασπιστείτε τη ζωή και την ελευθερία σας.

Θα μάθετε επίσης πώς μπορούμε να ανατρέψουμε αυτήν την παγκόσμια κρίση και να ξεκινήσουμε ένα μέλλον ελπίδας και ελευθερίας. 

Εγγραφείτε για να καταπολεμήσετε τη διαφθορά
και να υπερασπιστείτε την ελευθερία σας


Διαδώστε την αλήθεια!


Εκτός από την κοινή χρήση αυτού του ιστότοπου με την οικογένεια και τους φίλους σας, σας ενθαρρύνω θερμά να το πάτε ένα βήμα παραπέρα και να γίνετε πραγματικά ένας κόσμος αλλαγής. Μοιραστείτε αυτόν τον ιστότοπο με εκείνους που επηρεάζουν την κοινωνία μας. Δεν είναι όλοι τους διεφθαρμένοι. Πολλοί ηγέτες απλώς αγνοούν. Μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ανοίξουν τα μάτια τους. 

Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας τους κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Γίνετε μέρος του παγκόσμιου στρατού απελευθέρωσης που εργάζεται για την ενημέρωση των κυβερνήσεων και των επιρροών κάθε χώρας.

Κατεβάστε αφίσες & memes


Y ou να κατεβάσετε ισχυρό αφίσες, φυλλάδια και μιμίδια, για να μοιραστείτε με την κοινότητά σας, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον φυσικό κόσμο (το χέρι τους έξω, τα βάζουμε σε καταστήματα και βιβλιοθήκες, κλπ)

Υποστηρίξτε μας, αν μπορείτε


david sorensen

Γεια, είμαι ο David Sorensen, ο συγγραφέας του StopWorldControl.com.  

Δημιούργησα αυτόν τον ιστότοπο για να σας ενημερώσω για τη μεγαλύτερη απειλή που αντιμετώπισε ποτέ η ανθρωπότητα: μια εισβολή στην παγκόσμια τυραννία, υπό το πρόσχημα της προστασίας από τον Covid-19. 

Μας κλέβουν τις βασικές ελευθερίες μας και ένα πολύ επικίνδυνο «εμβόλιο» επιβάλλεται σε όλη την ανθρωπότητα. Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι ένα εμβόλιο, αλλά μια ένεση που έχει σχεδιαστεί για να επαναπρογραμματίσει το DNA μας και να ξεκινήσει τη διαδικασία του διαανθρωπισμού. Το σχέδιο είναι η υποδούλωση της ανθρωπότητας από υπερπλουσίους ελίτ εγκληματίες, που ελέγχουν τον κόσμο στα παρασκήνια με τα τρισεκατομμύρια δολάρια τους.

Ο στόχος μου με το StopWorldControl.com είναι να ενδυναμώσω τους ανθρώπους να εξελιχθούν ως παγκόσμιος στρατός ενάντια σε αυτό το έγκλημα.

Δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Αυτός ο ιστότοπος είναι δωρεάν για όλους, αλλά έχει μεγάλο φόρτο εργασίας και είναι πολύ δαπανηρός. Αν θα θέλατε να γίνετε μέρος των προσπαθειών μας για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από αυτήν την τυραννία, τότε γίνετε αδελφός (ή αδελφή) στα όπλα και δώστε μας την υποστήριξή σας κάνοντας μια γενναιόδωρη δωρεά χρησιμοποιώντας το παρακάτω κουμπί.

Ευχαριστώ πολύ!

βιβλιογραφικές αναφορές


1: Ο  κορυφαίος ιολόγος στη Γερμανία λέει: καμία μόλυνση σε καταστήματα και εστιατόρια

2: Η κοινωνική απόσταση δεν έχει επιστημονική βάση 

3:  Εκτεταμένη μελέτη αποκαλύπτει: καμία εξάπλωση σε άτομα χωρίς συμπτώματα

4: Ο  ΠΟΥ λέει ότι δεν υπάρχει μόλυνση από covid19 μέσω ατόμων χωρίς συμπτώματα

5:  Υπουργείο Δημόσιας Υγείας Βρετανική Κολούμπια: καμία μόλυνση στο ύπαιθρο

6:  Μόλυνση μόνο μετά από αρκετά λεπτά στενής επαφής πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που έχει συμπτώματα

7:  Διάσημη μελέτη μεταξύ οδοντιάτρων δείχνει ότι οι μάσκες προσώπου δεν φιλτράρουν τους ιούς

8:  Καναδός ειδικός μάσκας προσώπου λέει ότι δεν προστατεύουν από ιούς

9:  WHO: οι μάσκες στόματος δεν απαιτούνται για υγιείς ανθρώπους

10: Οι  μάσκες προσώπου αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης

11: Το  Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ αποκαλύπτει χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας covid-19

12:  Το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης επιβεβαιώνει χαμηλά ποσοστά θνησιμότητας

13 :  120 ειδικοί απορρίπτουν τη δημοσιότητα των μέσων ενημέρωσης γύρω από τον covid19 και μοιράζονται πραγματικά επιστημονικά δεδομένα

14: Ο  Coroner δηλώνει: "Δεν υπάρχει ιός δολοφόνος"

15:  600 γιατροί αποκαλούν το lockdown «σοβαρό ατύχημα με τεράστιες απώλειες»

16: Ο  Δρ Knutt Wittkowski αποκαλύπτει πώς τα lockdown δεν σταμάτησαν καθόλου την εξάπλωση του covid

17: Ο καθηγητής Didier Raoult θεραπεύει πάνω από χίλιους ασθενείς με Covid

18: Ο Δρ Zelenko θεράπευσε περισσότερους από 900 ασθενείς με κορονοϊό

19: Επιστημονική μελέτη επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του HCQ

20 Η μελέτη HCQ από το The Lancet αποδείχθηκε ότι ήταν πλήρης απάτη

21: Η Dr Meryl Nass εκθέτει τον ΠΟΥ και άλλες δόλιες μελέτες

22:  Ένωση 2.500+ Γερμανών γιατρών και επαγγελματιών δηλώνει ότι το κορονοϊό είναι παγκόσμιο έγκλημα

23:  Επιστολή από 2.500+ ιατρικούς επαγγελματίες στην ολλανδική κυβέρνηση

24:  600 «Γιατροί για την αλήθεια» στην Ισπανία λένε ότι η πανδημία σχεδιάζεται με πολιτικό σκοπό


Δεν υπάρχουν σχόλια: