Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν καλεί από τον Αύγουστο του 2021 σε εμβολιασμό αλλά (και) αυτό αποσιωπάται από τους πλασιέ του υγειοναζισμού που παρουσιάζουν σαν "ακροδεξιούς" όσους δεν υποτάσσονται...

 

Εμβολιασμός: Ο Ζαν Μαρί Λεπέν παίρνει θέση υπέρ και πυροδοτεί το Twitter!

Julien Vattaire | στις 9:47 μ.μ. - Ενημερώθηκε το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στις 10:01 μ.μ. (μετάφραση της Google από τα Γαλλικά)




Στο Twitter, αυτή την Παρασκευή, 27 Αυγούστου, ο πρώην ηγέτης της ακροδεξιάς στη Γαλλία, Ζαν-Μαρί Λεπέν, συμβούλεψε τους Γάλλους να εμβολιαστούν κατά του Covid-19.

Μια σαφής, σαφής και ακριβής δήλωση θέσης. Το εξέφρασε ο Jean-Marie Le Pen, στο Twitter, αυτή την Παρασκευή, 27 Αυγούστου. Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου κάλεσε δημοσίως τους Γάλλους να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 . «Δημόσια υγεία: Σας συμβουλεύω να εμβολιαστείτε κατά του Covid-19» , έγραψε, παρόλο που στα 92 του, ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί ακόμη τον περασμένο Ιούνιο , ανυπομονώντας να δώσει προτεραιότητα στο εμβόλιο Sputnik V που αναπτύχθηκε στη Ρωσία, σύμφωνα με το The Obs .

Το μήνυμα που δημοσίευσε ο Jean-Marie Le Pen δεν ήταν ένεση . Όμως, με αυτή τη συμβουλή, ο πατέρας της Μαρίν Λεπέν έχει απογοητεύσει πολλούς από τους υποστηρικτές του που του είπαν για τη διαφορά απόψεών τους σχετικά με αυτό το θέμα. "Jean-Marie, αυτή είναι η δεύτερη φορά σε 45 χρόνια που είμαι μαζί σου, που με απογοητεύεις" , "ΤΙ! ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ! Μην με κάνετε να μετανιώσω για τα ψηφοδέλτια που έβαλα στην κάλπη υπέρ σας κύριε. " , ή Είναι κάποιος που έγραψε στη θέση σου; Δεν είναι δυνατόν να είσαι εσύ; Διαβεβαίωσε με" , μπορούμε να διαβάσουμε συγκεκριμένα σε σχόλια που γράφουν εχθρικά άτομα εμβολιασμός.

Η αντίδραση του François Asselineau

Όπως επισημαίνει το Lci.fr , έχουν εκφραστεί και πολιτικά πρόσωπα μετά τη θέση που πήρε ο Ζαν-Μαρί Λεπέν. Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2022, François Asselineau βρήκε «περίεργο» αυτό το «διπλό κάλεσμα την ίδια μέρα του PCF και του RN για εμβολιασμό» , αναφερόμενος έτσι στις παρατηρήσεις που έκανε επίσης ο Fabien Roussel, εθνικός γραμματέας του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος. . Ο François Asselineau εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι "καμία επιφύλαξη ή απόχρωση (ηλικία; Τύπος εμβολίου;)" δεν εκφράζονται ή "μια λέξη κατά της άδειας υγείας" . «Αγαπητέ Ζαν-Μαρί, είναι αδύνατο να συνοψίσω σε αυτή τη φράση. Συμβουλές πιθανώς για ηλικιωμένους και σε κίνδυνο, αν το θέλουν . Για τους υπόλοιπους, νέους ή καλά στην υγεία τους, δεν υπάρχει λόγος», αντέδρασε από την πλευρά του ο περιφερειακός σύμβουλος RN της Occitanie, Olivier Monteil. 

Για υπενθύμιση, επίσημα, η Marine Le Pen, κόρη του Jean-Marie Le Pen, είναι αντιτίθεται δημόσια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην εισαγωγή του δελτίου υγείας .

 https://www.gala.fr/l_actu/news_de_stars/vaccination-jean-marie-le-pen-prend-position-et-enflamme-twitter_475444

Άρθρο που γράφτηκε με τη συνεργασία του 6Medias.

Πηγές φωτογραφιών: Agence / Bestimage

Δεν υπάρχουν σχόλια: