Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Αντιφασιστική Διάσκεψη Καράκας Βενεζουέλας, για την Αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας

 

Καράκας, Βενεζουέλα: "Ρωσία ... Ντονμπάς... Hasta la Victoria Siempre!"


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Βενεζουέλα... Διεθνής Αντιφασιστική Διάσκεψη!
Από το Καράκας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας του...

Κομαντάντε Τσάβες!
Δυναμώνει ο Άξονας της Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό!

"Ρωσία ... Ντονμπάς... Hasta la Victoria Siempre!"... η Αντιφασιστική Διάσκεψη στο Καράκας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, για την Αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας δίνει το σύνθημα Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό.
Υπάρχουν χώρες και λαοί. όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, που δεν εγκαταλείπουν τον Άξονα της Αντίστασης, δεν μετατρέπονται σε "ισαποστάκηδες" του είδους "ούτε ήττα, ούτε νίκη, ρωσικός κι αμερικάνικος ιμπεριαλισμός" κι άλλα φαιδρά, που δεν υποτάσσονται στην προπαγάνδα της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας και μπορούν να διακρίνουν τον αληθινό ναζιστικό κίνδυνο.

Πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Διάσκεψη κατά του Φασισμού στο Καράκας, όπου   συμμετείχαν περισσότεροι από 200 αντιπρόσωποι από διάφορα μέρη του κόσμου. "Η Διεθνής Αντιφασιστική Διάσκεψη στο Καράκας, με σχεδόν 200 καλεσμένους από πέντε ηπείρους, μια τριήμερη συνάντηση όπου θα συζητήθηκε το προ 20 ετών πραξικόπημα και η αντίδραση του λαού της Βενεζουέλας που επέβαλε την επιστροφή του Τσάβες στην εξουσία"...

Περισσότερα για τη Διεθνή Αντιφασιστική ΔιάσκεψηΕΔΩ

  

Η Μεγάλη Πολιτοστρατιωτική Λαϊκή Πορεία για την Ημέρα Διάσωσης της Εθνικής Αξιοπρέπειας και 13η Επέτειος της Μπολιβαριανής Πολιτοφυλακής

Από το Καράκας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας... του Κομαντάντε Τσάβες! Ο Άξονας της Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: