Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δημήτρης Κούβελας: Οι κορονοϊοι δεν αφήνουν μόνιμη ανοσία είτε με μεταλ...

Αποδείχτηκε μετά από δυο χρόνια πως σε πολλά βασικά ζητήματα έκανε επιστημονικά τεκμηριωμένες "προφητικές" επισημάνσεις...


Από τη χολή που βγάζουν εναντίον του τα πιο έκδηλα συστημικά μμε της διαπλοκής:

"...Τον περασμένο Μάρτιο (2022), ο καθηγητής Φαρμακολογίας κάθισε στο εδώλιο του Β' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για fake news.
 Η υπόθεση αφορούσε ανάρτηση του κ. Κούβελα στο Facebook τον Αύγουστο του 2021 λίγες μέρες μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που είχε υποστεί ο τότε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και σημερινός υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς. 
Ο καθηγητής αναφερόταν σε πιθανή παρενέργεια του εμβολίου κατά του κορωνοϊού που είχε κάνει ο υφυπουργός οκτώ μήνες νωρίτερα και την ανάγκη να υποβληθεί κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ. 
«Θέμα Κούβελα» ετέθη και σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, για τις "αντιεπιστημονικές" του δηλώσεις..."

.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr/politiki/o-antiemboliastis-dimitris-koybelas-ekane-komma-pnoi-dimokratias">Ο αντιεμβολιαστής καθηγητής Δημήτρης Κούβελας έκανε κόμμα -«Πνοή Δημοκρατίας» - iefimerida.gr</a></p>

Δεν υπάρχουν σχόλια: