Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Παλαιά Διαθήκη, "περιούσιος λαός", γενοκτονίες και παιδοκτονίες σημερινού Ισραήλ-και παρακλαδιών του Γιαχβεϊσμού, της made by USA Αλ Κάιντα και του ISIS...

 


Το κήρυγμα του Δευτερονομίου για την περίπτωση που ο "λαός του θεού" κατακτά πόλη "απίστων"

Αυτά προστάζει η πηγή του Κορανιού ιουδαϊκή "Παλαιά Διαθήκη" (Δευτερονόμιον
Ποιoς είναι ο “πρώτος διδάξας” σφαγήν νηπίων;
Όχι ο κατά Ματθαίον Ηρώδης (οι άλλοι τρεις ευαγγελιστές, όπως και όλα τα ιστορικά στοιχεία, δεν αναφέρουν πουθενά κάτι τέτοιο και μάλιστα "σφαγή 14.000 αρρένων νηπίων" στην τότε λιγότερο από 1.000 κατοίκων κάθε ηλικίας και φύλου περιοχή της Βηθλεέμ!)  αλλά "καθ’ υπόδειξιν του Κυρίου, πάντοτε"  ο Ιησούς του Ναυή. 
Η πρώτη συγκεκριμένη αναφορά σε δολοφονημένα νήπια είναι στο βιβλίο Α’ Βασιλειών (ή Σαμουήλ), κεφ. 15, 1 - 3:

"Και ο Σαμουήλ είπε στον Σαούλ: Εμένα έστειλε ο Κύριος να σε χρίσω βασιλιά επάνω στον λαό του, στον Ισραήλ· τώρα, λοιπόν, άκουσε τη φωνή των λόγων τού Κυρίου.
Έτσι λέει ο Κύριος των δυνάμεων: Θα εκδικήσω όσα έκανε ο Αμαλήκ στον Ισραήλ, ότι του αντιστάθηκε στον δρόμο όταν ανέβαιναν από την Αίγυπτο· πήγαινε τώρα και πάταξε τον Αμαλήκ, και εξολόθρευσε κάθε τι που έχει, και μη τους λυπηθείς· αλλά θανάτωσε και άνδρα και γυναίκα, και παιδί και βρέφος που θηλάζει, και βόδι και πρόβατο, και καμήλα και γαϊδούρι."
Κατά τους Ο΄ (Εβδομήκοντα)
"Και εἶπε Σαμουὴλ πρὸς Σαούλ· ἐμὲ ἀπέστειλε Κύριος χρῖσαί σε εἰς βασιλέα ἐπὶ ᾿Ισραήλ, καὶ νῦν ἄκουε τῆς φωνῆς Κυρίου· 2 τάδε εἶπε Κύριος Σαβαώθ· νῦν ἐκδικήσω ἃ ἐποίησεν ᾿Αμαλὴκ τῷ ᾿Ισραήλ, ὡς ἀπήντησεν αὐτῷ ἐν τῇ ὁδῷ ἀναβαίνοντος αὐτοῦ ἐξ Αἰγύπτου· 3 καὶ νῦν πορεύου καὶ πατάξεις τὸν ᾿Αμαλὴκ καὶ ῾Ιερὶμ καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ περιποιήσῃ ἐξ αὐτοῦ καὶ ἐξολοθρεύσεις αὐτὸν καὶ ἀναθεματιεῖς αὐτὸν καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ φείσῃ ἀπ᾿ αὐτοῦ καὶ ἀποκτενεῖς ἀπὸ ἀνδρὸς καὶ ἕως γυναικὸς καὶ ἀπὸ νηπίου ἕως θηλάζοντος καὶ ἀπὸ μόσχου ἕως προβάτου καὶ ἀπὸ καμήλου ἕως ὄνου."

Σημειωτέον ότι το “έγκλημα” των Αμαληκιτών ήταν ότι, ...200 χρόνια πριν δώσει ο Γιαχβέ αυτή την εντολή, είχαν αντισταθεί στη διέλευση των Ισραηλιτών από τα εδάφη τους, όταν οι τελευταίοι επορεύοντο προς κατάκτησιν της “γης της επαγγελίας”:

"Οι Αμαληκίτες πολέμησαν τους Ισραηλίτες, όταν έφυγαν από την Αίγυπτο και στρατοπέδευσαν στη Ραφιδείν. Ο Μωυσής είχε ορίσει τον Ιησού του Ναυή ως αρχηγό των Ισραηλιτών. Μετά ο ίδιος κρατώντας το ραβδί του, μαζί με τον Ααρών και τον Ωρ ανέβηκαν στην κορυφή ενός λόφου. Όσο ο Μωυσής είχε υψωμένα τα χέρια του, νικούσαν οι Ισραηλίτες όταν τα κατέβαζε επειδή κουράζονταν, νικούσαν οι Αμαληκίτες. Τότε ο Ααρών και ο Ωρ πήραν μια πέτρα, την έβαλαν εκεί που στεκόταν ο Μωυσής, κι αυτός κάθησε πάνω της. Ο Ααρών και ο Ωρ, ο ένας από τη μια μεριά κι ο άλλος από την άλλη, στήριζαν τα χέρια του. Μ' αυτό τον τρόπο, τα χέρια του Μωυσή έμειναν σταθερά υψωμένα ως τη δύση του ήλιου. Έτσι, ο Ιησούς του Ναυή κατατρόπωσε τους Αμαληκίτες". (Έξοδος 17,8-16).

Κατατροπώθηκαν μεν τότε, έπρεπε να αφανισθούν δε μετά από 200 χρόνια, “ἀπὸ νηπίου ἕως θηλάζοντος”!...

Με τέτοια θρησκευτική μισαλλοδοξία διαπαιδαγωγούνται και παράγονται εκατομμύρια διεστραμμένα μυαλά πρόθυμα για κάθε δήθεν "ευλογημένη από τον Γιαχβέ-Αλάχ"   γενοκτονία...
Από την εποχή των φρικτών εγκλημάτων "χριστιανών" Ρωμαίων αυτοκρατόρων και ιερατείων και σταυροφόρων τους και ιερών τους εξετάσεων,
ως την εποχή των γενοκτονιών δεκάδων λαών  από "χριστιανούς" αποικιοκράτες και τους σύγχρονους πολέμους και διαρκή διεθνή εγκλήματα φασιστών είτε "δημοκρατών" απογόνων τους. 

Και, φυσικά, ως την υποδούλωση και γενοκτονία εδώ και 75 χρόνια των Παλαιστινίων από το σιωνοναζιστικό τεχνητό κράτος πολυεθνικών πετρελαίου και  μπάνκστερς 
κι ως τις made by CIA ισλαμοφασιστικές Αλ Κάιντα (την δημιούργησαν κι εξόπλισαν στο Αφγανιστάν "κατά των σοβιετικών" όταν εκεί υπήρχε κυβέρνηση που έδιωξε τις πετρελαϊκές τους εταιρείες)  και ISIS (τον οργάνωσαν κι εξόπλισαν για διάλυση της Συρίας) 
Που καμιάν απολύτως σχέση δεν έχουνε με τις κάθε είδους μουσουλμανικές και μη ηρωικά αντιστεκόμενες παλαιστινιακές εθνικοαπελευθερωτικές οργανώσεις... 

Κώστας Σ. Ντουντουλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: