Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Η πραγματική ζωή στην πρωτεύουσα του Ιράν. Αυτή είναι η Τεχεράνη. Παρά την υστερική προπαγάνδα των διωγμένων από εκεί πετρελαϊκών εταιρειών, χωρίς μαντίλες ελεύθερα οι γυναίκες! Διαμετρικά αντίθετα, αποσιωπούμενη στα δυτικά ΜΜΕ, υποχρεωτική μπούργκα, ως και απάνθρωπη κλειτοριδεκτομή εκατομμυρίων κοριτσιών σε ελεγχόμενες από τα δυτικά καρτέλ χώρες!










Διαμετρικά αντίθετα αλλού:
ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΙΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΩΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΔΥΤΙΚΩΝ ΜΜΕ:

Μου έφεραν βρέφος κοριτσάκι, στο Νότιο Σουδάν, με σηψαιμία στα γεννητικά του όργανα. Είχαν ξύσει με τα ίδια τους τα νύχια την κλειτορίδα και με τσιμπήματα και τρυπήματα προσπάθησαν να την αφαιρέσουν”....

...Στην Ευρώπη θεωρείται μεν, αδίκημα και διώκεται ποινικά (οι ποινές αφορούν φυλάκιση από έξι μήνες έως ισόβια, ενώ σε πολλές χώρες υπάρχει και πρόστιμο), αλλά υπάρχουν στοιχεία που αναφέρουν πως γίνεται σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γερμανία, Ισπανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία, Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο!!!!

-Παγκοσμίως, κυριαρχεί σε #25χώρες (ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...) : 
Σομαλία -ακρωτηριάζεται το 98% των κοριτσιών-, Γουινέα -97%-, Τζιμπουτί -93%-, Σιέρα Λεόνε -90%-, Μπενίν, Μπουρκίνα Φάσο, Δημοκρατία Κεντρικής Αφρικής, Τσαντ, Πράσινο Ακρωτήρι, Αίγυπτος, Αιθιοπία, Γκάμπια, Γκάνα, Γουινέα-Μπισάου, Ινδονησία, Ιράκ, Κένια, Μάλι, Μαυριτανία, Νίγηρας, Νιγηρία, Σενεγάλη, Σουδάν, Τογκό, Υεμένη και Τανζανία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: