Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

 Ο ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ* ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ:

"Αν χτυπήσει κάποιον ένα λεωφορείο και πεθάνει, αν βρεθεί θετικός καταγράφεται σαν θάνατος από κόβιντ... αν πεθάνω από καρδιά, εγκεφαλικό, πνευμονία, καρκίνο, το ίδιο...για να τοποθετήσει έναν αναπνευστήρα (σε ΜΕΘ) το νοσοκομείο στις ΗΠΑ παίρνει 39.000 δολλάρια, αλλιώς θα απολύσει γιατρούς..."
-Εδώ πόσο ...δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά;
Και ο ίδιος ο Τσιόδρας όταν απο πέρυσι (κρατώντας πισινή για μελλοντικό καταλογισμό ευθυνών) δήλωνε στα κανάλια: "καταγράφουμε σαν θάνατο ΑΠΟ κόβιντ κάθε θάνατο ΜΕ κόβιντ παρόλο που θάνατος ΜΕ κόβιντ δεν σημαίνει και πως ο ασθενής πέθανε ΑΠΟ κόβιντ" πόσο έγινε κατανοητός από τα περισσότερα θύματα της γκαιμπελικής τρομοπροπαγάνδας;...



Ίλον Μασκ (μεταγράφεται συχνά και ως Έλον Μασκ)είναι επιχειρηματίας με καταγωγή από τη Νότια Αφρική, με νοτιοαφρικανική, καναδική και αμερικανική υπηκοότητα, καθώς και μηχανικός όπως επίσης και εφευρέτης.
Είναι ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικής ανάπτυξης για την εταιρεία διαστημικής τεχνολογίας SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων και ενεργειακών συστημάτων Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και πρόεδρος της εταιρείας φωτοβολταϊκών συστημάτων SolarCity. Είναι επίσης ιδρυτής της εταιρείας Neuralink, που διερευνά τη συμβίωση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και της εταιρείας συστημάτων διάνοιξης σηράγγων The Boring Company, ενώ ξεκίνησε την επιχειρηματική του καριέρα ως συνιδρυτής των εταιριών Zip2 και PayPal.
Ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες του, έχει επίσης οραματιστεί ένα σύστημα μεταφοράς υψηλής ταχύτητας με την ονομασία Hyperloop, έχει προτείνει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος με ηλεκτρική προώθηση, καθώς επίσης είναι και ένας από τους πιο θερμούς υποστηρικτές της εξερεύνησης και αποίκισης του πλανήτη Άρη(...)

-Στα μέσα Ιανουαρίου 2021, ο Μασκ έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, εκθρονίζοντας τoν διευθύνοντα σύμβουλο της Amazon, Τζεφ Μπέζος.
Η περιουσία του εκτιμάται ότι αγγίζει πλέον τα 203 δισ. δολ., σύμφωνα με στοιχεία του Bloomberg’s Billionaires Index, ενώ η συνολική περιουσία του Μπέζος κινείται περίπου στα 183 δισ. δολ...

**ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 10 ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!
Το 99% των ανθρώπων είδε το εισόδημά του να μειώνεται από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2021, ενώ ο Ελον Μασκ και άλλοι εννέα κροίσοι έβγαζαν 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια την ημέρα σύμφωνα με έκθεση της Oxfam που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα.
Συγκεκριμένα, η περιουσία τους έφτασε το 1,5 τρισ. δολάρια εξαιτίας της ανόδου των μετοχών και των τιμών των ακινήτων, που έχει μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα στους πλούσιους και τους φτωχούς.
Πηγή: Protagon.gr


#Ο ίδιος πάμπλουτος κορυφαίος εφευρέτης, καθώς και ο Γκέιτς, εκλαϊκεύοντας και προσπαθώντας να κάνουν "υποφερτό" για τους λαούς τον μέσω (και) του σημερινού υγειοναζισμού, οργουελικό ολιγαρχικό στόχο της "Μεγάλης Επανεκκίνησης" οπως τον κηρύσσει ο Κλάους Σβαμπ, ο επικεφαλής θεωρητικός του Παγκ. Οικον. Φόρουμ τους, του Φόρουμ του Νταβός, προειδοποιεί παρακάτω, 
ενώ δισεκατομμύρια άνθρωποι με παραλυμένη την λογική λόγω καταιγισμού τρομοπροπαγάνδας κάνουν και λένε ό,τι τους υποβάλλουν να κάνουν και να λένε εγκληματικές κυβερνήσεις, διαβρωμένα κόμματα, σάπια ΜΜΕ και διεφθαρμένες κοινωνικές ελίτ.
-Παρά τους κάποιους εξωραϊσμούς τού -συνολικά πολύ αξιόλογου και σοβαρού- κειμένου πχ για τα περί "φιλανθρωπιών" των Έλον Μασκ και Μπιλ Γκέιτς, καταλαβαίνει καθένας τι σημαίνουν βαρυσήμαντες επισημάνσεις της ανάλυσης αυτής όπως:
"...Στην ωρίμανση της 3ης Βιομηχανικής Επανάστασης (ή την 4η Β.Ε. για κάποιους), είμαστε προ των πυλών της κατάργησης ως 50% των τεσσάρων δισεκατομμυρίων θέσεων εργασίας παγκοσμίως...." !!!!!!!
"...Ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, προειδοποιεί ότι χωρίς θεσμοθέτηση ενός Καθολικού Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα επέλθει κοινωνικό χάος..."
(Να γιατί θα αφήνουν ένα ξεροκόματο επιβίωσης υπο τον όρο της απόλυτης υποταγής κι ελέγχου των αποδεκτών του. Σαν τα ζώα στο μαντρί...)
"...Ο Κάνιε Γουέστ, ο παραγωγός τραγουδιών ραπ, έχει γίνει δισεκατομμυριούχος κάνοντας παραγωγή και διανομή τραγουδιών που εξιστορούν την κοινωνική παγίδευση και ακραία φτώχεια σχεδόν 100 εκατομμυρίων έγχρωμων και ισπανογεννών των ΗΠΑ."
"...Οι κυβερνήσεις παγκοσμίως εξωθούν προς την κατάργηση των μετρητών, με αποτέλεσμα την συνολική απώλεια ελέγχου της μεσαίας τάξης των περιουσιακών στοιχείων της, καθώς οποιοσδήποτε άννοος, συχνά διεφθαρμένος και παράλογος γραφειοκρατικός οργανισμός θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να διαγράψει κάποιον πολίτη από προσώπου γης." (!!!!)
"...Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτό που ονομάζεται από πολλούς "αύξηση του λαϊκισμού" στον κόσμο (και είναι επί της ουσίας η αντίσταση των κοινωνιών στις παραπάνω αλλαγές που όμως είναι αναπόφευκτες) θα οδηγήσει σε κάποιο πόλεμο...."
-"...Ένας καινούργιος κόσμος έρχεται σε ελάχιστες δεκαετίες, με ολοένα και λιγότερες θέσεις εργασίας και πιθανόν μεγαλύτερο πληθυσμό..."
"...Η Τεχνητή Νοημοσύνη υπόσχεται να ανατρέψει κάθε πρόβλεψη -θετική ή αρνητική- για τα πάντα, όταν επέλθει η Μοναδικότητα (Singularity):
 δηλαδή όταν η ικανότητα αυτο-επαναπρογραμματισμού της θα την μετατρέψει σε Artificial Superintelligence, ευφυΐας υψηλότερης από την αθροιστική ευφυΐα του ανθρώπινου είδους." (!!!)
"Το Singularity αναμένεται από τους επαΐοντες (και τον Ρέι Κούρτσγουάιλ) ανάμεσα στο 2029 και το 2045.
Εμείς πού είμαστε σε όλα αυτά;
Ένας Θεός ξέρει..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: