Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Λιάτσος: Σαουδάραβες, Εμιράτα, κλείσαν το τηλεφωνο στον Μπαϊντεν!

Παράλληλα:1.Με την καταστροφική της Ελλάδας αμερικανοδουλεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη-κι όλων των νατοϊκών κομμάτων- η Ελλάδα κατάντησε ανοιχτά μέρος του πολέμου κατά Ρωσίας, με τεράστιες άμεσες και προπαντός, μελλοντικές συνέπειες αυτής της ευρωαμερικανοδουλείας.

2. Η σύμμαχος των ελληνικών νατοϊκων κομμάτων στο ΝΑΤΟ τους ΤΟΥΡΚΙΑ, σοφά γι αυτήν πράττουσα, παρά το ότι πουλά στην Ουκρανία ντρόουνς της, αφενός δηλώνει πως δεν θα εφαρμόσει καμιά κύρωση κατά Ρωσίας εφόσον αυτή δεν είναι απόφαση του ΟΗΕ, αφετέρου ισχυροποιεί τις συναλλαγές της με Ρωσία και Κίνα με ρούβλια, γιουάν και λίρες και παράλληλα ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!
Δυστυχώς, ΔΥΣΤΥΧΕΣΤΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που με μια εντελώς άλλη-εδώ ειναι η ευθύνη και του ελληνικού λαού-πατριωτική κυβέρνηση θα μπορούσε πολύ ευκολότερα να παίξει αυτή τον ρόλο που τώρα τόσο αναβαθμισμένη διαδραματίζει, στην διεθνή σκηνή η Τουρκία.

3. Ο ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΌ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ/ΝΑΤΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ΠΗΓΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ (ΕΝΩ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟΥς ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ, ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΑΣ, ΛΙΒΥΗΣ, ΙΡΑΚ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΥΡΙΑΣ!!!) ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΝΑΤΟΪΚΟΣ ΠΛΑΣΙΕ-ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ-ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΚΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΑΓΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: