Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η συντριβή των ναζιστικών στρατιών στην ΕΣΣΔ και ως την Κεντρική Ευρώπη έκρινε τον πόλεμο και όχι η εκ των υστέρων, για γεωπολιτικούς λόγους αγγλοαμερικάνικη απόβαση στη Νορμανδία - Όλοι μαζί οι Δυτικοί, σε όλη την διάρκεια του πολέμου, αντιμετώπισαν μόνο το 30% του Γερμανικού στρατού.

 Όλοι μαζί οι Δυτικοί, σε όλη την διάρκεια του πολέμου, αντιμετώπισαν μόνο το 30% του Γερμανικού στρατού. Η απόβαση στη Νορμανδία έγινε αφότου είχε πάρει σβάρνα ο Κόκκινος Στρατός και τα τανκς κι αεροπλάνα του τις στρατιές των ναζί και είχε φτάσει ήδη δίπλα τη Γερμανία τσακίζοντας τα υπολείμματα των εισβολέων μιμητών του Ναπολέοντα...



Ηλία Κοζεντούμπ: Ένας από τους δεκάδες "άσσους" της σοβιετικήςΑεροπορίας, που κατέρριψε πολλές δεκάδες ναζιστικών αεροπλάνων και κατέστρεψε δεκάδες τανκς.
Καταστροφή ναζιστικών αρμάτων στο Κουρσκ μετά από επίθεση της, απόλυτα κυρίαρχης πια, σοβιετικής αεροπορίας...


Η ιστορική ύψωση της σημαίας της ΕΣΣΔ στην κορυφή του Ράιχσταγ, μετά από την κατάκτηση του Βερολίνου από τον Κόκκινο Στρατό!
Η απόβαση των Αγγλοαμερικανών στη Νορμανδία έγινε ξεκάθαρα για να μην απελευθερωθεί και το Παρίσι, από τον Κόκκινο Στρατό.
Μόνο ένας ιστορικά αγράμματος ή ηθικά ανερμάτιστος ιστορικός παραχαράκτης, σαν τον γνωστό ναζί "ιστορικό" Πλεύρη,
θα ισχυριζόταν ότι "η απόβαση 🤣άλλαξε τη ροή του πολέμου!
To μόνο που άλλαξε ...εν μέρει, όσο μπόρεσε* χάρη και στον πακτωλό χρημάτων των υπερπλουισμένων στον Β΄Παγκ. Πόλεμο ΗΠΑ, είναι ο πολιτικός χάρτης της μεταπολεμικής Ευρώπης. *Αυτό τελικά το κατάφεραν μετά το 1990 οι αγγλογαλλοσιωνιστές τραπεζίτες και μυστικές υπηρεσίες τους μέσω της σάπιας, αρρωστημένα εγκληματικής και προδοτικής των αγώνων και θυσιών των λαών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, νεοκαπιταλιστικής κρατικοκομματικής ελίτ, της γνωστής ως "νομενκλατούρας", επικεφαλής της οποίας ήταν οι ηγετικές κλίκες της "περεστρόικα"των λατρευτών της Δύσης Γκορμπαστσόφ, Γέλτσιν, Σεβαρντνάτζε και σία... Έτσι, έκτοτε, αποκαλύπτεται όλο και πιο απροκάλυπτα ο ρεβανσιστικός, υποτελής συνάμα στους αγγλοαμερικάνους και σιωνιστές, νεοναζισμός με "δημοκρατικό" προσωπείο της ΕΕ και των όλο και πιο ωμά ενάντιων στους λαούς της αφεντικών της...


Δεν υπάρχουν σχόλια: